Sizce benle ilgili olan niyeti neydi?

Allah korumuş her daimde korusun inşallah.
Bazen insanlar o kadar güzel oynuyor ki çözemiyorsun.birde sen iyi niyetlisin belliki insanların bu kadar kötü olabileceğine ihtimal vermiyosundur.
Ben onun niyetini 2.5 yıl sonra anlayabildim çünkü benim antidepresan tedavisi gördüğümü bilerek bana ilgi gösterdiği için beni anlıyor diye düşünmüştüm, normal kız arkadaşlarımda da kendim gibi gördüm herkesi ders konusunda da hep yardımcı olmaya çalıştım ama kötü niyetli olanlardan zarar görmeden kurtuldum hep, kendimi şanslı hissediyorum bu konuda, bana yaptıkları hep arkamdan dedikodu yapıp milleti doldurmaları oldu en fazla. Sosyal fobi den dolayı üniversite hayatım hiç istediğim gibi gitmedi hep içine kapanık sessiz biri oldum, bir kız grubunun içine girdim ama yaşları hep benden büyüktü kendimi yakın hissedemiyordum bazen, kendim gibi çok sessiz bir erkekle oturdum hep sınıfta ondan hiçbir zarar görmedim bana iyi davrandı hep

Zaafın var diye cinsellik kurarsın diye ümit etmiş hep. En sonundada açıkça söyleyip kendini boşa yormaktan vazgeçmiş allahın abazası! Ciğersiz herif. Sen ne peşindesin o ne peşinde!
Ben sevgi istedim başka bişey istemedim ondan, ona karşı hiçbir art niyetim olmadı bana ilgi göstersin istedim sadece ama istediğim gibi olmadı vazgeçtim bende

Yorumunuzu ayakta alkışlıyorum. Çok doğru bir tespit.kimi maddi kullanır kimi manevî kullanır.gelene git demezler bunlar.illa.bi şekilde sömürürler.sonrada ben sana umut vermedim diyip çekip giderler.halbuki bilmezler ki seven için bir merhaba bile umuttur.dusunmezler bu kiz beni seviyor umut gibi algılar ve sonradan üzülür diye asla düşünmezler. Hepsi böyle değildir muhakkak.ama geneli böyle.
Teşekkür ederim tabi bizimde hatalarımız oldu boyle boyle ogrendik erkeklerin nasil oldugunu iste. Sizde benim gibi dusunuyorsunuz zaten

Burda söylenmez niyeti banlanırım ama şöyle diyeyim başta demiş el altında dursun belki şaparız ama cok yuz bulamamıs cesaret edememiş sonra naptıysanız o cesareti bulmuş soylemıs

Burda söylenmez niyeti banlanırım ama şöyle diyeyim başta demiş el altında dursun belki şaparız ama cok yuz bulamamıs cesaret edememiş sonra naptıysanız o cesareti bulmuş soylemıs
Ben onunla konuşmaya devam ettiğim için cesaret etti galiba ama ben baya tersledim kabul etmediğimi defalarca söyledim

Siz konusmaya devam ettiğiniz her ilişkiden sonra geri dönüp size yazabilme yuzsuzlugunu gösterdiği için cesareti artmış
O konuda hata yaptım farkındayım, bide zaten okuldakilerle görüşüyor musun diye sordu bende hayır dedim ondan sonra söyledi cinsellik konusunu ve ben kabul etmeyince konuşmaları sil ekran görüntüsünü at dedi, kimlerle konuşuyorsun okuldan dedi

Bastan istemiyorum drmis. Baykslariyla hemen ardondan sevgilide olmus.
Defalarca sormanin, askini itiraf etmenin
Manasi ne.

böyle oluncada sansini denemis.
Olay bu yani, duygusal hicbirsey yok.

Biliyomusun, aynen bu durumu bir tanidigim yasadi.

Ben sevgi istedim başka bişey istemedim ondan, ona karşı hiçbir art niyetim olmadı bana ilgi göstersin istedim sadece ama istediğim gibi olmadı vazgeçtim bend

Teşekkür ederim tabi bizimde hatalarımız oldu boyle boyle ogrendik erkeklerin nasil oldugunu iste. Sizde benim gibi dusunuyorsunuz zaten
Dediginiz gibi hayat öğretiyor bi şekilde.hata yapa yapa üzüle üzüle kırıla kırıla öğretiyor maalesef

Bastan istemiyorum drmis. Baykslariyla hemen ardondan sevgilide olmus.
Defalarca sormanin, askini itiraf etmenin
Manasi ne.

böyle oluncada sansini denemis.
Olay bu yani, duygusal hicbirsey yok.

Biliyomusun, aynen bu durumu bir tanidigim yasadi.
Hata yaptım farkındayım ama ondan vazgeçtim, tanıdığınız kişinin durumu nasıl oldu peki

Hata yaptım farkındayım ama ondan vazgeçtim, tanıdığınız kişinin durumu nasıl oldu peki
O defalarca askini sôyledi, herdefasindada red edildi. Adaminda araliklarla herzaman
Iliskileri oluyordu.
ve bir defasinda aynen sizde oldugu gibi Adam birlikte olmak istiyor ve malesef bizimkide iluyor. Sonuc tabiki kisa zaman
Sonra yoluna gitti adam. Ne olacaktiki.

defalarca uyardik, konustuk ama dinlemedi.
Sonuc hayal kirikligi, oölümune mutsuzluk yasadi Cok uzun sîre. Bazen insanlar, bela, dert arar ve bulur. Öylede oldu.

Simdi evli baskasiyla

O defalarca askini sôyledi, herdefasindada red edildi. Adaminda araliklarla herzaman
Iliskileri oluyordu.
ve bir defasinda aynen sizde oldugu gibi Adam birlikte olmak istiyor ve malesef bizimkide iluyor. Sonuc tabiki kisa zaman
Sonra yoluna gitti adam. Ne olacaktiki.

defalarca uyardik, konustuk ama dinlemedi.
Sonuc hayal kirikligi, oölümune mutsuzluk yasadi Cok uzun sîre. Bazen insanlar, bela, dert arar ve bulur. Öylede oldu.

Simdi evli baskasiyla
O kıza çok üzüldüm, şu an evlenmiş mutludur belki, ben cinsellik isteyince kabul etmedim ve soğudum zaten ve artık onu istemiyorum, 2.5 yıl sonra anladım niyetini ama olsun 2 ay önce bana bunu demese ben belki de hala umutlanacaktım, iyi ki olmadı diyorum şu an

O kıza çok üzüldüm, şu an evlenmiş mutludur belki, ben cinsellik isteyince kabul etmedim ve soğudum zaten ve artık onu istemiyorum, 2.5 yıl sonra anladım niyetini ama olsun 2 ay önce bana bunu demese ben belki de hala umutlanacaktım, iyi ki olmadı diyorum şu an
Hakkinda hayirlisi olsun insallah

olay cok corba olmus, sonundada kötu niyetini ögrenmissiniz bence uzak durun
Haklısınız, benim durumum karmakarışık bir hal aldı; başta çok ilgi gösterdi soğuk davrandım, sonra ben onu sevdim ilgi gösterdim o istemedi, arada ilgi gösterdi yine umut verdi ama başkalarıyla sevgili oldu, sonra yine ilgi gösterdi buluşmak istedi buluşmadım, sonra cinsel isteği olduğunu söyledi ben de kabul etmedim, sonra başkasıyla sevgili oldu benle arkadaş kalmak istedi kabul ettim ama sonradan kızdan ayrılıp bana olan engelini açmayınca, ben de bu nereye kadar gidecek beni sevmeyecek galiba hiçbir zaman dedim kendime ve vazgeçtim

oncelerı sızı sadece yanına arkadas bos vakıt degerlendırmece gıbı gormus
sonra sızde duygularınızı soyleyınce ve sana karsı hıssım yok demesıne ragmen sızın onla gorusmenız devam edınce bundan guc alıp haddını asmıs
sureklı sevgılı degıstıren bırı oldugundan kıskanclıkla onun acıgını yuzune vurursunuz dıye ısı garantıye almıs sıldırmıs mesajları bakıremısın dert edersen hastanede hallettırırız dıyen serefsızle bunca zaman konusmussunuz nıye sana karsı hıssım yok demesıne ragmen duygularınızı soyleyerek gorusmeye devam ettınız onu anlayamadım burda durusunuz dik olmamıs en buyuk haksızlıgı kendınıze yapmıssınız adam zaten agır serefsız

neyse en azında sevgılı olmadıgınıza sukredın bence dusunsenıze bu gereksız 1 hafta sızı bırseyler yasamak ıcın zorlar sonra da bırakırdı zaten ıyıkı olmamıs sevınmelısınız
Haklısınız, başkalarıyla sevgili olup benle sevgili olmaması beni üzmüştü hep, kendimi değersiz hissetmiştim, belki beni de sever diye hep ümit etmiştim, bana umut verdi sevmediğini söylemesine rağmen, ilgili konuştu bazen buluşmak istedi bunları yapmasaydı umutlanmazdım, seni arkadaş olarak görüyorum dedi bende zaten 2 yılın sonunda arkadaşı olarak görüyordur diye kabullenmiştim vazgeçmiştim aslında, 2 ay önce cinsellik isteyince şok oldum yani arkadaş olarakta görmüyor demek ki kimse arkadaşından böyle bişey istemez, cinsellik isteyince defalarca reddettim 2 hafta sonra başkasıyla sevgili oldu arkadaş olarak görüyorum seni dedi bende o anki ruh halimle bende arkadaş olarak görüyorum zaten dedim, sonra sevgilisi beni engelletmiş, bende rehberden sildim ve bidaha da konuşmadım, arkadaş olarak kalsam bile bana bakire misin, hastanede düzeltiriz laflarını nasıl unutabilirim ki, bende kafamda tamamen bitirdim zaten onu, beni sevmeyeceğini anladım ama arkadaş kalmakta zor

Başından beri niyeti sizinle birlikte olmamış soğuk durdugunuz için olmamış ayrıca her yazdığında dönmüşsunuz ciddi bişey olmazmış zaten sen doğru olanı yapmışsın kaçan kovalanır cazip gelmişsiniz hayatınıza bakın takmayın
Artık onu istemiyorum valla onu sevmiyorum da artık, aklıma gelince kendime çok üzülüyorum

Çok özür dilerim, sizi üzmek istemem ama cinsellik nasıl teklif etti ya😂 Teklif edildiğini ilk kez duyuyorum, çok ilginç🤦🏻‍♀️ Bir de hastanede hallederiz diyor, toksik maskülen triplere bak, tam bir davar.

Diğer arkadaşların da dediği gibi, size ilgisi yokmuş ama boşlukta sizin ilginizi değerlendirmek istemiş. Artık irtibat kurmamanız sizin yararınıza olur.
Haklısınız, onun isteğini reddettikten 2 hafta sonra başkasıyla sevgili oldu ve konuşalım yine dedi ben de o anlık ruh halimle tamam arkadaş kalalım dedim, sonra sevgilisi bana engel attırmış, bende rehberden sildim, arkadaş kalsam bile bakire misin, hastanede düzeltebiliriz laflarını nasıl unutabilirim ki öyle değil mi ama, bana 2.5 yıl boyunca arkadaşız diyordu ama umut veriyordu yani bazen çok ilgileniyormuş gibi konuşuyordu bazen buluşmak istiyordu bende belki arkadaş olarak görüyordur diye vazgeçmiştim aslında, 2 ay önce cinsel isteği olduğunu söyleyince şok oldum ve reddettim, arkadaş olarak görse böyle bişey isteyebilir miydi sizce?

İğrenç biriymiş, size de ders olmuştur bir daha böyle insanlarla arkadaşlık dahi etmezsiniz
Haklısınız ben kabul etmeyince 2 hafta sonra başkasıyla sevgili oldu konuşalım yine de dedi ama ben bana söylediği bakire misin, hastanede düzeltiriz laflarını nasıl unutabilirim ki, bu lafların üstüne arkadaş olarak kalmam garip olmaz mı sizce de

Back
X