Sizce benmi abartıyorum.

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
36
Oncelikle merhaba kayınwalidenle 1 yıldır altlı ustlu oturuyorum. Memlekete tayin istedik esim bir sure borclardan dolayı altlı ustlü oturmayı teklif etti ilk sıcak bakmadm ama bana soz verdi sorun yaşarsak cikarız dedi.
Neyse konuya gelecek olursam emir wakilerine sinirlerim bozuluyor. Konuyu Gelecek olursam Kayınvalidem 5 ay yaylada 7 ay burada yaşıyor yani ben üst katta o alt katta ama işte ara ara geldiğinde evi aşağıda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Evdeki televizyonlarının yaylaya götürüyorlar Geçen gün geldiler ben arkadastaym yemek yiyecektik Gelip anahtarı mı istediler neymiş televizyon izleyeceklermiş aşağıda evde var İnternet de var televizyon olmayabilir ama leptopdanda izleyebilirler diye düşünüyorum. Yani ben yokken benim evimde takılmalarına kızıyorum. Görümcem haa kezaaa gelip asagıdada kıyafeti var benim yatak odama gidip dolabımdan esofman alıp giymesine sinir oluyorum. Bu 3 oldu benden izinsiz neden benim dolabımı acıyor yaa:KK11: sinir oluyorum.
Annemler yemege cagırdı oraya gitmistik gelmis yine anahtar istiyor esim gel yemek yee dedi yokk eve gececegim dedi gelmis klimayı acmş acmasına birsey demiyorum masada yedigi seylerin kabukları ama yine bir baktm ustunde benim kıyafetim esime artık patladım ben yokken kimse benim evime giremez yeter yaa dedim ben varken gelsinler ama ben yokkende benim evimde at koşturamazlar asagıda ev olmasa amenna ama asagıda ev varken neden bende yaa dedim. Esim abartma dedi ama kiyafet konusunda haklısın arayıp izin istemesi lazmdı dedi cok sinirlerim bozuldu anlatmak istedim. Sizce abartıyormuyum

Hiçte abartmıyorsun?
Ne demek kıyafetini alıp giymek.
Eşine bir daha anahtar vermek istemiyorum de hani problem yaşayınca çıkacaktık falan de.
Bu böyle olmaz alışkanlık haline getirirler canım,daha da ileri giderler.
Senin hiç mi özel hayatın yok özel alanın yok bunu düşünemiyorlar mı cahil mi bu insanlar.

Haklısın. Anne ben kafamı dinlemek istiyorum basim falan ağrıyo pcden izleyin gözünüzü sevem. Diye konuş. Kötü dusunurlerse düşünsünler.

Haklısınız bence. Eşiniz abartmasın asıl. Benim oğlum bizim dolabımızı açıp kurcalamıyor, çantamı bile açmaz benden izinsiz. 5 yaşındaki çocuk kadar öğrenememişler mi?

Sinir olmayın sakince konuşun ç, hoşlanmadığınız şeyleri söyleyin. Yoksa birikir ve siz yıpranırsınız.

A101 bim şok bunlara uygun tvler geliyor alıp evlerine koyabilirler. Bende bahaneleri. Evinde kalmaları da kıyafetlerini giymelerini de abartmıyorsun çok haklısın. Taviz verme.

Ne abartması ya, ailesi bildiğin hadsiz. Sınırlarını bilmiyorlar. Oğullarının evi olarak görüyorlar sadece o evi herhalde. Abartmıyorsunuz.

Hiçte abartmıyorsun?
Ne demek kıyafetini alıp giymek.
Eşine bir daha anahtar vermek istemiyorum de hani problem yaşayınca çıkacaktık falan de.
Bu böyle olmaz alışkanlık haline getirirler canım,daha da ileri giderler.
Senin hiç mi özel hayatın yok özel alanın yok bunu düşünemiyorlar mı cahil mi bu insanlar.

Esime soyledim abartma otursun evde dedi. Evimi karıstıracak dedi gelincede esime patladım odaya cekip bak benim dolabımı acacak kadar cesaretli dedim esimin suratı düstü kıyafet konusunda haklısın dedi.

Esime soyledim abartma otursun evde dedi. Evimi karıstıracak dedi gelincede esime patladım odaya cekip bak benim dolabımı acacak kadar cesaretli dedim esimin suratı düstü kıyafet konusunda haklısın dedi.
Sadece kıyafet konusunda değil tümden haklısın tavrını koymalısın.
Bir kez yapmış bakmış çok sert tepki yok,2.ye de cesaret etmiş.
Bunun arkası gelir sadece kıyafetle kalmaz,krem,maktaj malzemesi,havlu vs kullanmaya kadar gidebilir. Bir gün eve geldiğinde görümceni kendi baş havlunla görebilirsin.
Kocana bunları anlatmalısın canım.

Bu 3 oldu birdaha kimse kusura baksın gerekirse esimle kötü olmayı dusunuyorum. Ben yokken kimse benim evimde takılamaz dedim esime oda biraz haklı buldu asagıda evleri olmasa anlarım ama bu yaptıkları gercekten beni artık cok üzüyor. Resmen kullanılmak yaa

Ev burasi ya ev.

İnsanin bin bir turlu hali olur.Daginikligi olur, ozel durumu olur.Hicbisey olmasa da ev sahibi olmadan evde kalmak ne denek?

Orasi ozeliniz sonucta.Yatak odasi dolap konusuna hic girmiyorum.

Ben ablamın evinde o izin vermeden asla yatak odasına girmem. Bazen kapıda konuşuruz yine gel der öyle girerim. Mahremiyet diye bir şey var. Çok haklısınız kızmakta. Kesinlikle anahtar vermeyin bu şekilde.

Ayrıca rica ediyorum nokta ve virgülü daha sık kullanın!

Gayet de haklısınız. Kendi evleri varken ne demek anahtar alıp sizin eve girmek yayılıp tv izlemek. Sorun çıkmış işte bu böyle devam ederse çıkarım evden deyin. Birinin kıyafetini zorda kalmadığım müddetçe giymem. Hele ki gidip dolabından kendim almam. Eşine söyle madem eve bir tv daha alsınlar. Bu kadar çok izliyorlarsa iki yerde de olsun. Eşin sınırı çizecek.

Sadece kıyafet konusunda değil tümden haklısın tavrını koymalısın.
Bir kez yapmış bakmış çok sert tepki yok,2.ye de cesaret etmiş.
Bunun arkası gelir sadece kıyafetle kalmaz,krem,maktaj malzemesi,havlu vs kullanmaya kadar gidebilir. Bir gün eve geldiğinde görümceni kendi baş havlunla görebilirsin.
Kocana bunları anlatmalısın canım.

Gecen gun asagıda direk banyoma girdi banyo dolabını actı esimle yuz maskelerimiz var baktım yuzune meske surmus geldi bende buraya bakım yapmayamı cıktım neee dedi surattanda anlamıyorlar surat yaptm 2 kere hemen esimlemi tartıştım diye soru soruyorlar uzerine alinan yok yok ben artık kötu olmayada razıyım iyi niyetimin su istimal edilmesine tahammul edemiyorum artık kocaman 24 yasindaki kız bunu yapiyor yaa:KK34:

Gecen gun asagıda direk banyoma girdi banyo dolabını actı esimle yuz maskelerimiz var baktım yuzune meske surmus geldi bende buraya bakım yapmayamı cıktım neee dedi surattanda anlamıyorlar surat yaptm 2 kere hemen esimlemi tartıştım diye soru soruyorlar uzerine alinan yok yok ben artık kötu olmayada razıyım iyi niyetimin su istimal edilmesine tahammul edemiyorum artık kocaman 24 yasindaki kız bunu yapiyor yaa:KK34:
Canım bazı insanlar öyle yapar.
Emin ol o da anlıyordur ama laf yiyeceği için eşinle mi tartıştın vs diye konuyu dağıtıyordur
Valla 24 yaşındaki kız hala özel hayatın gizliliğini ve ahlak kurallarını öğrenememişse onu kapı dışarı edeceksin
Ne demek ya eşofman giymek
Belki pis bıraktım,belki bulaşıcı bi hastalığım var
Düşünemiyor mu beyni almıyor mu acaba
Senin yerine ben sinirlendim :KK12:

Dediğim gibi dün eşofmanını giyip yüz maskesi yapan kadın
Yarın senin parfümünü de kullanır makyaj malzemeni de havlunu da.
Eşine sert bi tavırla söylemelisin bu olanları
Allah yardımcın olsun canım kendini bilmezlerle alt üst oturmak zor..

Oncelikle merhaba kayınwalidenle 1 yıldır altlı ustlu oturuyorum. Memlekete tayin istedik esim bir sure borclardan dolayı altlı ustlü oturmayı teklif etti ilk sıcak bakmadm ama bana soz verdi sorun yaşarsak cikarız dedi.
Neyse konuya gelecek olursam emir wakilerine sinirlerim bozuluyor. Konuyu Gelecek olursam Kayınvalidem 5 ay yaylada 7 ay burada yaşıyor yani ben üst katta o alt katta ama işte ara ara geldiğinde evi aşağıda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Evdeki televizyonlarının yaylaya götürüyorlar Geçen gün geldiler ben arkadastaym yemek yiyecektik Gelip anahtarı mı istediler neymiş televizyon izleyeceklermiş aşağıda evde var İnternet de var televizyon olmayabilir ama leptopdanda izleyebilirler diye düşünüyorum. Yani ben yokken benim evimde takılmalarına kızıyorum. Görümcem haa kezaaa gelip asagıdada kıyafeti var benim yatak odama gidip dolabımdan esofman alıp giymesine sinir oluyorum. Bu 3 oldu benden izinsiz neden benim dolabımı acıyor yaa:KK11: sinir oluyorum.
Annemler yemege cagırdı oraya gitmistik gelmis yine anahtar istiyor esim gel yemek yee dedi yokk eve gececegim dedi gelmis klimayı acmş acmasına birsey demiyorum masada yedigi seylerin kabukları ama yine bir baktm ustunde benim kıyafetim esime artık patladım ben yokken kimse benim evime giremez yeter yaa dedim ben varken gelsinler ama ben yokkende benim evimde at koşturamazlar asagıda ev olmasa amenna ama asagıda ev varken neden bende yaa dedim. Esim abartma dedi ama kiyafet konusunda haklısın arayıp izin istemesi lazmdı dedi cok sinirlerim bozuldu anlatmak istedim. Sizce abartıyormuyum
Yoo gayet haklısınız onlar da ne yüzsüzlermiş,eşinize şikayet edeceğinize kabahati işleyenleri azarlayın hem bi daha yapamazlar hem de eşiniz arada kalmaz

Eve gelip tv izlemeleri tmm hadi neyse diyelim, siz yokken sizin yatak odanıza girip sizin kıyafetlerinizi giymek bu nasıl bir rahatlık okudukça bana yapılmış gibi hissettim. Kim rahatsız olmaz ki bundan

Back
X