Sizce benmi abartıyorum.

Böyle şeyler okuyunca iyiki ailelerimizden kilometrelerce uzağız diyesim geliyor çok özlememize rağmen..

yani sana alttan mesaj veriyorlar oglumun abimin evi istedigmizi yapariz abimin parasiyla aldigin kiyafetleride izinsiz giyerim kimseyede hesap vermem
ben boylelerinin cigerini bilirim

Bu durum evliliginizi etkilemeden once maddi durumunuz düzelir düzelmez; uzaklaşın başka bir semte tasinin bence

Ben gardrobumdam eşya giyiyor dedikten sonrasını okumadım rezalet
Kendi evi gibi ağ koşturuyorlar
Uygun bir yolla ya çizgini çek ya da tasin ordan düzenin olmaz çok huzursuz edici bir durum bu nasıl bi raddeye gelmesine izin verdiniz
Ne de rahatlarmış pes.

Ne münasebet dolabı açıp kıyafet almalar kim rahatsız olmazki özeline girince. Bu tipteki insanlara yüz verince tepene çıkarlar benimkilerde öyleydi bütün dolapları çekmeceleri karıştırıp nerde ne var kurcaliyolardi hatta kv kendince eşyaların yerini yatak örtüsünü herşeyi değiştirip giderdi bi saat boyunca evi eski hâline getirmek için uğraşırdım :KK42:

Ev olmasa neyse de bu ne pişkinlik... müsade etme nasıl olur bilmem tatlı dille hallet bence. Eşinin tutumu belli ailesini haklı görüyor. Onlarin tarafında olup sana destek cikmayacak. Bunlar ailece seni benimsememis nasılsa abimin/oğlumun evi o kim ki diye düşündükleri için rahatlar... Birkaç kere yatağında banyoda çamaşır prezervatif vs vs bırak biri söylediğinde burası benim evim unutuyorsunuz her zaman misafire musait olmuyor de bul iste birşeyler

Ev varken , yapılan saygısızlıktır..

" Abartma " diyeceğine karısının düşüncelerine saygı duysun.

Madem öyle, umumi yapın anahtarı. Gelen giden otursun. Ailenize de verin, sevaptır.

Birkeresinde kayinwalidem benim evime misafir cagırmıştı esime bunu soyledigimde esim annesine bana sormadan neden misafir cagıriyorsun benim evime dediginde ben cagırmadım dedi. Esimde bunlarda cagırmadan sizin bizde oldugunuzu bilipte geldiler dimi dedi. Sonra annesine şakayla karışık burası bizim ev asagısı sizin ev karıştırdıysan hatırlatayım dedi. Gorumcemde piskin piskin dönüp abi alınıyoruz haa dedi birdaha tekrarlanırsa ipleri koparacagım ister esimle ister kayinwalidelerle.

Oncelikle merhaba kayınwalidenle 1 yıldır altlı ustlu oturuyorum. Memlekete tayin istedik esim bir sure borclardan dolayı altlı ustlü oturmayı teklif etti ilk sıcak bakmadm ama bana soz verdi sorun yaşarsak cikarız dedi.
Neyse konuya gelecek olursam emir wakilerine sinirlerim bozuluyor. Konuyu Gelecek olursam Kayınvalidem 5 ay yaylada 7 ay burada yaşıyor yani ben üst katta o alt katta ama işte ara ara geldiğinde evi aşağıda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Evdeki televizyonlarının yaylaya götürüyorlar Geçen gün geldiler ben arkadastaym yemek yiyecektik Gelip anahtarı mı istediler neymiş televizyon izleyeceklermiş aşağıda evde var İnternet de var televizyon olmayabilir ama leptopdanda izleyebilirler diye düşünüyorum. Yani ben yokken benim evimde takılmalarına kızıyorum. Görümcem haa kezaaa gelip asagıdada kıyafeti var benim yatak odama gidip dolabımdan esofman alıp giymesine sinir oluyorum. Bu 3 oldu benden izinsiz neden benim dolabımı acıyor yaa:KK11: sinir oluyorum.
Annemler yemege cagırdı oraya gitmistik gelmis yine anahtar istiyor esim gel yemek yee dedi yokk eve gececegim dedi gelmis klimayı acmş acmasına birsey demiyorum masada yedigi seylerin kabukları ama yine bir baktm ustunde benim kıyafetim esime artık patladım ben yokken kimse benim evime giremez yeter yaa dedim ben varken gelsinler ama ben yokkende benim evimde at koşturamazlar asagıda ev olmasa amenna ama asagıda ev varken neden bende yaa dedim. Esim abartma dedi ama kiyafet konusunda haklısın arayıp izin istemesi lazmdı dedi cok sinirlerim bozuldu anlatmak istedim. Sizce abartıyormuyum
Abartmıyosun tatlım ayrıca yatak odası sizin özeliniz. Kimse oraya izinsiz giremez sonuçta o kız senin iç çamaşırlarını falan da görmüştür hiç hoş değil

Oncelikle merhaba kayınwalidenle 1 yıldır altlı ustlu oturuyorum. Memlekete tayin istedik esim bir sure borclardan dolayı altlı ustlü oturmayı teklif etti ilk sıcak bakmadm ama bana soz verdi sorun yaşarsak cikarız dedi.
Neyse konuya gelecek olursam emir wakilerine sinirlerim bozuluyor. Konuyu Gelecek olursam Kayınvalidem 5 ay yaylada 7 ay burada yaşıyor yani ben üst katta o alt katta ama işte ara ara geldiğinde evi aşağıda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Evdeki televizyonlarının yaylaya götürüyorlar Geçen gün geldiler ben arkadastaym yemek yiyecektik Gelip anahtarı mı istediler neymiş televizyon izleyeceklermiş aşağıda evde var İnternet de var televizyon olmayabilir ama leptopdanda izleyebilirler diye düşünüyorum. Yani ben yokken benim evimde takılmalarına kızıyorum. Görümcem haa kezaaa gelip asagıdada kıyafeti var benim yatak odama gidip dolabımdan esofman alıp giymesine sinir oluyorum. Bu 3 oldu benden izinsiz neden benim dolabımı acıyor yaa:KK11: sinir oluyorum.
Annemler yemege cagırdı oraya gitmistik gelmis yine anahtar istiyor esim gel yemek yee dedi yokk eve gececegim dedi gelmis klimayı acmş acmasına birsey demiyorum masada yedigi seylerin kabukları ama yine bir baktm ustunde benim kıyafetim esime artık patladım ben yokken kimse benim evime giremez yeter yaa dedim ben varken gelsinler ama ben yokkende benim evimde at koşturamazlar asagıda ev olmasa amenna ama asagıda ev varken neden bende yaa dedim. Esim abartma dedi ama kiyafet konusunda haklısın arayıp izin istemesi lazmdı dedi cok sinirlerim bozuldu anlatmak istedim. Sizce abartıyormuyum

Arkadaş bir tv almak bu kadar zor mu artık herşey ucuzladı hem yayladaki evde olsun bi tane de sizin ordaki eve alsınlar bu yüzden beş ay sizde mi kalıyorlar yani yuh

Görümceye yapacak yorum dahi bulamadım

Ordan taşının dicem de bunlar oraya da gelir kalırlar en iyisi siz ülke sınırlarını terk edin

Yani alt katta evi olan insan neden sanki şehir dışından gelmiş gibi sizde kalıyor ki duyduğum en acaip şeylerden biri afedersin kocanla birlikte olacaksın sesli sesli bak bakayım bi daha kalabiliyor mu:))))

Bunun adı cahillik mi yüzsüzlük mü, ne desem bilemedim.
Sadece kıyafet ya da maske meselesi değil her konuda haklısınız.
Sizin yerinizde olsam o giydiği eşofmanı görümceye verip "Senin olsun bu eşofman, başkasının giydiği şeyi giyemem asla takıntılıyım. Giderken götür de karışmasın burada benimkilerle" derdim.

Bir daha vermeyin anahtarınızı. Maskelerinizin yerini bile bildiklerine göre kim bilir nelerinizi karıştırıyorlar. Her türlü huzursuz olacaksınız. En azından sinirden değil de kötü gelin olmaktan huzursuz olun.

Benim de yengem var. Yatak odasına giremem yani. Ne kadar ayıp bi şey.
Ben sizi haklı buldum.

aynı binada otruma ile borçların ne alakası var yani başka eve yapacağınzıdan daha az msraf mı oluyor sanki? yemeyin şu yalanları artık.

Çıkarken kapıları kilitleyip anahtarları yanınıza alın. Belki anlarlar diyeceğim de salata yatıyorlar. Eşinize sert bir şekilde çıkışın ne olmuş canım derse de ağzına kürekle vurun. Sonra da ne olmuş canım dersiniz. En nefret ettiğim davranış "ni ilmis cinim"

Bence sen cok haklisin bir an evvel onlem al. Ha konusup soyleyemem dersen evden cikarken yatak odani vs kilitle. Kapilarin kilitli olmasindan da rahatsiz olmayip tavrini anlamazlarsa daha ne diyeyim. Normal bi insan bozulur ve mesaji alir yani.

Back
X