• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benmi cok abartiyorum??

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Kizlar esim askerde bugün konusuyorduk telde ve birden dediki dayimdan cep telofonumu göndermesini istedim..bende cok iyi düsünmüssün dedim ama nasil gönderecekki yani askeriyeye gönderemez yakalanirsin nereye gönderecek dedim..cevaba bakin..:burdaki bir arkadasin(daha dogru dürüs tanimadigi bir kisi) kiz arkadasinin arkadaslari varmis(onlarda tabiiki kiz) oraya göndersin ordanda benim arkadasim alir bana getirir diyor..!!!!! Bende beni sinir etme dedim kala kala onlarami kaldi ya cok sinir etti bu laf beni.o kizlar ismini felan görürler sonra askeriye ye gelir ne biliyim aklima büssürü sey geliyo..kizlari tanimiyorum ama böyle biseyi kabul eden kizlardanda hayir gelmez yani.ben olsam derim yok ben kabul edemem tanimiyorum etmiyorum.ama yok iste herkez böyle degilki.suan birine patlamak istiyorum buraya yazip biraz rahatlamak istedim kizlar.ben mi cok abartiyorum??normal mi yani dedigi??daha bi kac gündür tanidigi arkadasinin sevgilisinin kiz arkadaslari allahim ya inanacak gibi degil hic beklemezdim ondan bunu..sonra tepki gösterince kiskanc oluyorum.aslinda alakasi yok yani iki günlük insanlara nasil güvenir nasil bir mantikla bunun dogru olduguna inanir..allahim sen sabir ver...bende ne yapiyorsan yap dedim..istedigini yap umrumda degil dedim.sonra tamam göndermesin teli dayim ozaman dedi.bende yok yok göndersin hatta sende git al arkadasinla onu umrumda olmaz artik dedim..ben böyle seylere gelecek bir insan degilim ya yani belki bazilari icin abartiyor olabilirim ama bilmiyorum suan cok sinirliyim kizlar yorumlarinizi bekliyorum

Seni çok özlüyodur. Ailesini arkadaşlarını çok özlüyodur. Canım unutma. Denize düşen yılana sarılır. Eşinde öyle yapmış. Senide anlıyorum kıskandın ama ne o kızların ne eşinin onlara ulaşacağı olmaz..

ciddi olamazsın
kızın işi gücü yok kargodaki isimden eşinin izini bulup o isim üzerine askeriyede mi gidecek
artı kabul ettiği şey askere yardım niye hayır gelmesin

Bizde askere yardım deyince akan sular durur herkes yardımı kabul eder
şimdi beni arkadaşım arasa deseki askerde arkadaşım senin şehrinde sana telefon yollayacam sende ona teslim et
o kişiyi hiç tanımadığım halde bunu kabul ederim ben teslim edemesemde abimden eşimden rica ederim bi şekilde ulaştırırım
Senin eşinde kızları tanıyo güveniyo diye bişi yokki bi kanal bulmuş güvensede güvenmesede o

Seni çok özlüyodur. Ailesini arkadaşlarını çok özlüyodur. Canım unutma. Denize düşen yılana sarılır. Eşinde öyle yapmış. Senide anlıyorum kıskandın ama ne o kızların ne eşinin onlara ulaşacağı olmaz..

Evet belkide haklisin canim ama bana bi an cok sacma geldi.kizginim ona belkide ondan bukadar öfkeliyim..cok karisik kafam :(

ciddi olamazsın
kızın işi gücü yok kargodaki isimden eşinin izini bulup o isim üzerine askeriyede mi gidecek
artı kabul ettiği şey askere yardım niye hayır gelmesin

Bizde askere yardım deyince akan sular durur herkes yardımı kabul eder
şimdi beni arkadaşım arasa deseki askerde arkadaşım senin şehrinde sana telefon yollayacam sende ona teslim et
o kişiyi hiç tanımadığım halde bunu kabul ederim ben teslim edemesemde abimden eşimden rica ederim bi şekilde ulaştırırım
Senin eşinde kızları tanıyo güveniyo diye bişi yokki bi kanal bulmuş güvensede güvenmesede o

Vallahi canim var öyle kizlar ben zaten dedim kizlari tanimiyorum ama icimdeki ses güvenilmeyecek kisiler diyor.tabiiki abartiyor olabilirim ama ben cok sacma buldum kocamin söyledigini sonucta istese baska birini bulurdu diye düsündüm.Hamileyim ya hormonlar tavan yapti suan hic iyi düsünemiyorum.

bu kadar stres yapma. eşin seninle rahat konuşabilmek için telefonu istiyor bence. bu kadar ani tepki verme.
kızlar da sadece asker olduğu için böyle bir şeyi kabul etmişlerdir. bir de eşiniz demiyor ki ben gider alırım ordan diye. arkadaşının getireceğini söylüyor.
askerlik çok farklı bir yer. orada erkekler birbirlerine güveniyorlar çünkü başka kimseleri yok :(
tabi ki de içlerinde kötüleri de vardır ama öyle düşünüp de moralini bozma.

bu kadar stres yapma. eşin seninle rahat konuşabilmek için telefonu istiyor bence. bu kadar ani tepki verme.
kızlar da sadece asker olduğu için böyle bir şeyi kabul etmişlerdir. bir de eşiniz demiyor ki ben gider alırım ordan diye. arkadaşının getireceğini söylüyor.
askerlik çok farklı bir yer. orada erkekler birbirlerine güveniyorlar çünkü başka kimseleri yok :(
tabi ki de içlerinde kötüleri de vardır ama öyle düşünüp de moralini bozma.

Cok sagol canim yorumun iyi geldi ama ne biliyim iste bir anlik cok sacma geldi :( haklisin oranin piskolojisi cok farklidir ama iste ahh ah bu hormonlarmi nedir bilmiyomki delirtiyor beni :(

Cok sagol canim yorumun iyi geldi ama ne biliyim iste bir anlik cok sacma geldi :( haklisin oranin piskolojisi cok farklidir ama iste ahh ah bu hormonlarmi nedir bilmiyomki delirtiyor beni :(

sakin ol canım. benim eski erkek arkadaşım askere gitmişti biz beraberken ve her telefonda onlardan bahsediyordu. her şeyi onlara bağlıyordu. birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyorlardı.
sen sakin ol bak telefonu yanına alsın eşin çok daha rahat olacaksın.

Kizlar esim askerde bugün konusuyorduk telde ve birden dediki dayimdan cep telofonumu göndermesini istedim..bende cok iyi düsünmüssün dedim ama nasil gönderecekki yani askeriyeye gönderemez yakalanirsin nereye gönderecek dedim..cevaba bakin..:burdaki bir arkadasin(daha dogru dürüs tanimadigi bir kisi) kiz arkadasinin arkadaslari varmis(onlarda tabiiki kiz) oraya göndersin ordanda benim arkadasim alir bana getirir diyor..!!!!! Bende beni sinir etme dedim kala kala onlarami kaldi ya cok sinir etti bu laf beni.o kizlar ismini felan görürler sonra askeriye ye gelir ne biliyim aklima büssürü sey geliyo..kizlari tanimiyorum ama böyle biseyi kabul eden kizlardanda hayir gelmez yani.ben olsam derim yok ben kabul edemem tanimiyorum etmiyorum.ama yok iste herkez böyle degilki.suan birine patlamak istiyorum buraya yazip biraz rahatlamak istedim kizlar.ben mi cok abartiyorum??normal mi yani dedigi??daha bi kac gündür tanidigi arkadasinin sevgilisinin kiz arkadaslari allahim ya inanacak gibi degil hic beklemezdim ondan bunu..sonra tepki gösterince kiskanc oluyorum.aslinda alakasi yok yani iki günlük insanlara nasil güvenir nasil bir mantikla bunun dogru olduguna inanir..allahim sen sabir ver...bende ne yapiyorsan yap dedim..istedigini yap umrumda degil dedim.sonra tamam göndermesin teli dayim ozaman dedi.bende yok yok göndersin hatta sende git al arkadasinla onu umrumda olmaz artik dedim..ben böyle seylere gelecek bir insan degilim ya yani belki bazilari icin abartiyor olabilirim ama bilmiyorum suan cok sinirliyim kizlar yorumlarinizi bekliyorum

Canım eşin ASKER de BALİ ADASIN da tatilde değil,sakin ol,sakin kal...O orda vatani görevini yapıyor sen kıskançlık ...Alabildigin her yardımı almalısın,sesini duymak için...Adama uzaktan uzaga işkence yapıyorsun bence...kendine güven ,eşine güven,yapacak olan ayagına gelen kız olmasa da bir fırsatını bulur yapar...

Adama tecavüzcü Coşkun muamelesi, yaptıgının ,yardıma giden kız arkadaşa da ''başka ''gözle baktıgının farkında mısın?

Veballll alma ,sakin kal...

Canım eşin ASKER de BALİ ADASIN da tatilde değil,sakin ol,sakin kal...O orda vatani görevini yapıyor sen kıskançlık ...Alabildigin her yardımı almalısın,sesini duymak için...Adama uzaktan uzaga işkence yapıyorsun bence...kendine güven ,eşine güven,yapacak olan ayagına gelen kız olmasa da bir fırsatını bulur yapar...

Adama tecavüzcü Coşkun muamelesi, yaptıgının ,yardıma giden kız arkadaşa da ''başka ''gözle baktıgının farkında mısın?

Haa telefonu çalar gider,dolandırılırız dersen ona karışmam,sonuçta eşinin kız arkadaşının kız arkadaşı :)) güvenmek konusunda top eşinde...

:((((( ama ben onu cok seviyorum o yüzden fazla abartiyorum farkindayim

Vallahi canim var öyle kizlar ben zaten dedim kizlari tanimiyorum ama icimdeki ses güvenilmeyecek kisiler diyor.tabiiki abartiyor olabilirim ama ben cok sacma buldum kocamin söyledigini sonucta istese baska birini bulurdu diye düsündüm.Hamileyim ya hormonlar tavan yapti suan hic iyi düsünemiyorum.

Evet hormonlariniz tavan yapmis. Telefon ellerine gecince hmm kiminmis bu telefon yakisikliysa pesine düselimm mi diyecekler saniyorsunuz herkesi? Tanimiyorsunuz ama güvenilir olmadiklarindan eminsiniz. Sadece bir telefon teslim alip sahibine iletecekler. Bulunduklari ilde cok mu meshurmus bu bayanlar? Yapmayin böyle. Esinizin bosuna kalbini kirmissiniz. Tanimadiginiz insanlarin günahini almayin. Belki haberleri bile yok bu telefon olayindan. Bana da böyle bir konu söylense iletirmisin telefonu dense tabi derim. Sonucta askerde evinden ailesinden uzakta bir adam derim. Karisi benim hakkimda kötü mü düsünür demek gelmezdi heralde aklima.

Kardesim askerdeyken bulundugu konum geregi ceo tel kullanabiliyordu. Yani sadece sessiz modda ve cebinde tasiyordu. Annem icin bunun anlamini ve degerini tahmin bile edemezsiniz. Mesaj atardik bir süre sonra müsait olunca geri dönerdi bize veya sabah günaydin napiyorsunuz herkes nasil diye haberleri sorardi. Bir askere yardim sözkonusuysa kimse geri cevirmez ceviremez diye düsünüyorum.

:((((( ama ben onu cok seviyorum o yüzden fazla abartiyorum farkindayim

YA ZATEN EŞİNİN AKLINDA KÖTÜ BİŞEY OLSA AÇIK AÇIK SANA BUNU ANLATMAZDI.NERDEN BİLCEKTİN DESEYDİ Kİ ARKADAŞIMIN ABİSİ ALACAK TELEFONU DİYE. YADA ARKADAŞIMIN SEVGİİSİ, KARISI ALACAK DESEYDİ? EŞİNE BÖLE YAPARSAN BENCE BİDAKİNE HER AYRINTIYI SANA ANLATMAYABİLİR. BEN SANA DİYİM YANİİİİ

Yok artık yaa şok oldum.
Ancak erkekler bu kadar saçmalar diye düşünürdüm.

Çevrenizdeki tanımadığınız her bayana potansiyel yelloz gözüyle bakarsanız,
kendinizi ve evliliğinizi yıpratırsınız.:ssz:

Bende hergun burda okudugum olaylarin etkisiyle cok saldiriya geciyorum:) adim adim takibe baslicam yakinda..
Sende bu bolumde cok takiliyosan ondan abartmisindir..

iyilikten maraz doğar sözü, bir kez daha kanıtlanmış oldu. :ssz:

o değil de arkadaşımın sevgilisinin kız arkadaşları kısmı beni daha da beter etti
sanırım ben de yavaş yavaş kaçırıyorum :1:
şaka maka kkda görüp okuduklarımdan sonra bende de başladı bu kuruntular

ya valla arkadaşlar ben de nurda okuyom okuyom abuk subuk şeyler geliyo aklıma yaww

Hormonlarınız tavan yapmakla kalmamis tavani delmis!!!
Eşiniz asker...böyle kuruntularla onu uzmeyin..

Back
X