Kizlar esim askerde bugün konusuyorduk telde ve birden dediki dayimdan cep telofonumu göndermesini istedim..bende cok iyi düsünmüssün dedim ama nasil gönderecekki yani askeriyeye gönderemez yakalanirsin nereye gönderecek dedim..cevaba bakin..:burdaki bir arkadasin(daha dogru dürüs tanimadigi bir kisi) kiz arkadasinin arkadaslari varmis(onlarda tabiiki kiz) oraya göndersin ordanda benim arkadasim alir bana getirir diyor..!!!!! Bende beni sinir etme dedim kala kala onlarami kaldi ya cok sinir etti bu laf beni.o kizlar ismini felan görürler sonra askeriye ye gelir ne biliyim aklima büssürü sey geliyo..kizlari tanimiyorum ama böyle biseyi kabul eden kizlardanda hayir gelmez yani.ben olsam derim yok ben kabul edemem tanimiyorum etmiyorum.ama yok iste herkez böyle degilki.suan birine patlamak istiyorum buraya yazip biraz rahatlamak istedim kizlar.ben mi cok abartiyorum??normal mi yani dedigi??daha bi kac gündür tanidigi arkadasinin sevgilisinin kiz arkadaslari allahim ya inanacak gibi degil hic beklemezdim ondan bunu..sonra tepki gösterince kiskanc oluyorum.aslinda alakasi yok yani iki günlük insanlara nasil güvenir nasil bir mantikla bunun dogru olduguna inanir..allahim sen sabir ver...bende ne yapiyorsan yap dedim..istedigini yap umrumda degil dedim.sonra tamam göndermesin teli dayim ozaman dedi.bende yok yok göndersin hatta sende git al arkadasinla onu umrumda olmaz artik dedim..ben böyle seylere gelecek bir insan degilim ya yani belki bazilari icin abartiyor olabilirim ama bilmiyorum suan cok sinirliyim kizlar yorumlarinizi bekliyorum