Aslinda burada bence konu puaca degil..siz komsunuza tavrinizdan dolayi boyle bir yola gitmissiniz gibi geldi bana..anladigim kadariyla..samimide bulmadiginiz biri.cocuguna belki o puacayida verirdiniz..esirgemesdiniz..bna biraz o bayanla..tavrinizin sahsi geldigi..ama ne olursa olsun...cocukk bu..cani cektimi..bilmiyorum o kucuk cocugun..cektidemi boyle bir yorum yaptiniz..o bayana onuda bilmiyorum.cektide cok yemesin dediyseniz..uzucu..burada yazilan konularda..yazilan yazilarrr..yanlis yorumlanmaya neden olabiliyor..Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Bende olsam bana öyle bir laf söylendikten sonra asla almazdım.Zaten huyum değildir öyle şeyler.Kusura bakmayın ama haksızsınız.Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Çocuğun cinsel organını çıkartmasını dışarda normal karşılayıp orda bunu yaptırarak istismara açık hale getirdiğini dusunemeyen kadından çok birşey beklememek lazım . Üç çocukla su zormuş bu zormuş dogurmasaydin sende arka arkaya bakamiyorsan. Çatır çutur çocuk yapıyorsunuz birde gelip insanlara burda hakaret ediyorsunuz. Biraz araştır çocuk nasıl istismara açık hale gelir çocuklara mahremiyet kavramını nasıl öğretmeliyiz ? Gelmiş burda vicdan dersi veriyor millete
Cocugumun bi tane pogacasi olsa baska biri cocugu icin istese yariya boler gene veririm. Annesi sorumsuz bile olsa cocuga yazik gunah. Ayip etmissiniz bence.
Edit: ay okumamisim ne olaylar ne olaylar ben şok
Saçma sapan aşırı bilinçsiz bir durumYa diğer çocukların maruz kalması? Fikir olarak bile bilmesi, çocuğun bunu normallestirmesi?
Her yönüyle korkunç
Her gün her gün normalleşmesi
Birsey demek istemiyorum..
Yukselen ikizler olarak hemen dedikoduya giriyorum. Konu sahibi bacimiz 5 yilda 3 cocuk yaparak adeta hic nadasa birakmamis hormonel bir baci. Bu baci kendi 3 cocuguna pogaca yaparken sorumsuz komsunun cocugu icin hep ondan istemesine kizgin. Burda genelde olumsuz yorum aldi daha da kizdi. Cocugunu evinde yedir hic mi cikmiyorsun wcye o arada atistirsin cocuklar fln diyenlere de yooo cisi gelince bahcede siseye yaptiriyorum diyince daha da olumsuz yorum aldi. İsin hem pislik hem de mahremiyet yonunden yorumlar yapildi. Konu sahibi daha daha daha da kizip cirkinlesti insanlara saldirmaya basladi sonra da banlandi diye biliyorum.Ya ben kaçırdım 24 sayfa pek uzun özet geçsen olur mubir ikizler burcu olarak dedikodu dedin mi de ben yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?