Ya bunuda yazadn gecemicem bi siz killisiniz zaten cocugun cisini milletin gozune soka soka yaptirmiyoruz merak etmeyin sizi akilli seylerEvet beddua ve kapanış
Lütfen çocuklarınızın tuvaletini bahçede yaptırmayın daha neler ya etraftan sapığın biri videoya çeker diye de mi korkmuyorsunuz? Hadi etrafı düşünmüyorsunuz, kimseyi umursamıyorsunuz
Ya bunuda yazadn gecemicem bi siz killisiniz zaten cocugun cisini milletin gozune soka soka yaptirmiyoruz merak etmeyin sizi akilli seyler
İnşallah siliyordur yineBahcede milletin önünde cocuguna yemek yedirmek, pet şişeye çiş yaptirmaktan çok daha masum kaldi.
Sonra da elinizi islak mendille silip pogaca mi yiyorsunuz
Ya olay nasıl yine kadın kadının düşmanıdıra döndü onu anlamadım. Kocişkosu tarafından aldatılanların topiclerinin sözü değil miydi oBosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye buraya boyle bir konu acmakla hata yapmisim gercekten
Kk standardı şöye:Ya olay nasıl yine kadın kadının düşmanıdıra döndü onu anlamadım. Kocişkosu tarafından aldatılanların topiclerinin sözü değil miydi o
Kk standardı şöye:
Konu sahibi kendinin 100% haklı olduğunu düşündüğü konu açar
Yorumlar konusahibinin haksız olduğunu söyler
Sırasıyla:
-> konuya detay ekleme(kıvırma), inkar, demagoji siz nasıl insansınız, kadın kadının düşmanı, kınadığınızı yaşamadan ölmeyin, büyük konuşmayın bende büyük konuşmuştum), hakaret, banlanma, kapanış
Sıralama bazen şaşabiliyor yada olay durumuna göre direk hakarete geçebiliyor bazı konu sahipleri ama bu tarz konuların genel gidişatı böyle oluyor.
Çok teşekkür ederim Amin inşallahMusait zamanda yerim anne diyen bir cocugunuz varsa gercekten ne mutlu size maşallah cocugunuza. Ben musait zamanda yerim anne diyen bir cocuk hayal bile edemiyorumkendi cocugum yok ama kardesimle aramizda 11 yaş var kardesim kucukken kendini yirtardi bir sey gorunce bana daaaa istiyooooom falan diye yerlere atardi kendini yani nazar degmesin cocugunuza
Ay o hangisiydiki ben kaçırdım herhalSizinde annenizin mabedi.... asdfgh unutmayalım lütfen
Ay o hangisiydiki ben kaçırdım herhal
O konuyu hatırlıyorum, demek arkadaşın banlamasına kadar kalmamışımNasıl ya kk da gelen yazdı giden yazdı
Ziyaretçi yanında iğne yapti diye hemşireye kızan üye hepimizin annesine iyi dileklerini iletti
Evet gel senide isetip pogoga yediriyimBahcede milletin önünde cocuguna yemek yedirmek, pet şişeye çiş yaptirmaktan çok daha masum kaldi.
Sonra da elinizi islak mendille silip pogaca mi yiyorsunuz
Benim hassas mideme ters.Evet gel senide isetip pogoga yediriyim
Öff seviyeye bak yaEvet gel senide isetip pogoga yediriyim
Yil olmus 2022 hala cahiliz hala cahilizKizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?