Sizce benmi yanlisim?

Bizim de böyle bir park kültürümüz olduğu için söylüyorum: çocuklarınızın aç kalacağını düşünüyorsanız hepsini parka çıkarmayacaksınız. Ben kimse getirmediğinde de bir şeyler getiriyorum, en azından karpuz kesiyorum ve en az 20 çocuk için kesiyorum o karpuzdan. Verdiğimde hepiniz birer tane alın herkese yetsin tamam mı çocuklar diyorum.
Sormasına fırsat bile vermeden siz sormalısınız. Başkalarıyla paylaşamayacağınız yiyecekler dışarı çıkarılmaz. Kimsenin de ne getirdiğine bakmam, komşuluk budur. Hiç duymadınız mı; biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar : )

Teyzelerin en zayıfı 95 kilo ama 😂 Yiyelim tabii ama bunun kolesterolü, diabeti, kalbi, safra kesesi var, o yaşta olmaz artık😂
benim kızın sınıfında tatlı bir çocuk vardı biraz tombul.ders 9 da başlıyordu saat 9.30 olmadan içim kıyıldı diye sıranın altından altından yermiş poğaça kek ne getirdiyse artık :KK45:

Ben o sisteme uymayanlardanım, istedik mi oluyor mu oluyor valla ilk herkes elinde birşey vardı ben hiç indirmedim, kızımı evde doyurur birşey istedimi hayır şuan musait bir ortam değil evde yaparım derdim, site yönetime en fazla bu konuda şikayet edenlerdenim, sonuç kazandım,şimdi kimse park alanına birşey indiremiyor çünkü alerjisi olan olur, canı çeken olur, hamile olup utanıp sıkılıp istemeyen olur, en ve en önemlisi o an evde hiçbirşey olmayabilir, canım birşey yapmak istemez, yada çocuk birşey diyemez gözü kalır. Ben hala dışarıda bile dondurmayı musait bir alanda kimsenin göremeyeceği yerde yidiriyorum, çocukta alıştı birşey isterken anne musait zamanda yerim diyor, kültür, eğitim, vicdan evde öğrenilir. Herkes herşeyi yapıyor diye siz yapmak zorunda değilsiniz. Komşunuz haklı haksız bilemem ama söz konusu çocuksa sizin çocuklarınız zaten tatmıştır evdeki ikramlıktan ne var fazla yese, ben esas istediğinde gözü kalır utanıp az almıştır diye sıkıntı yapar evede tabakla yollardım, çocuk hani, insanız bizde, canımız çeker, anlayana. Kızıyorum sizlere, çocuk bilmez ama anne baba bilir.

Ağzınıza sağlık. :nazar:

Çocuklar tazmanya canavarı mı 10 dakikada bir acıkıyorlar mı da bu kadar telaş ettiniz anlamadım. Poğaça kalmasa bile en kötü eve çıkıp ekmek arası bir şey yerlerdi. Kaldı ki kadının alacağı 1-2 tanedir. Çocuğu görüp tutturduysa canı kalmasın diye rica etmiştir. Muhtemelen yüzünüzü ekşiterek söylediğiniz için alındı kadın. Öyle her şeyi silip süpüren biri gurur yapıp size poğaça getirmezdi sonradan. İlkokul çocukları bile birinin gözünün önünde kraker yerken yanındakine ikram ediyor altı üstü poğaça ayıp yani.

cıks olmaz.mesleğim gereği iyi yemek yapmam lazım.ya eski hocalarım da sitedeyse ya yazıklar olsun ceycey sana verdiğimiz diplomaya derlerse? :işsiz: :KK45:
Herkes her şeyi yapamaz ki ama... Yemekte bir numarayım ama bir kek yaparım, bir dilim ye bütün gün acıkmazsın o derece... 10 sene önce bıraktım zaten yapmayı, millete yazık mide fesadı geçirecekler 😂

konu geyiğe evrildi son 40 dakikadır.herkes dağıldı o yüzden :KK45: kimse mantıklı şeyler yazmıyor

Geyiğe evrilen konuda çocuğuyla ortak alana inen kadına otlakçı , beleşçi vs denilmez. Konuya bu yorumları yazanların bazılarının anne olması ise daha üzücü.

"Yediğin kokar da birinin( çocuk , yaşlı , erkek , kadın fark etmez ) nefsi çeker" diye koruyup kollayan annelerden bu günlere mi geldik ?

Herkes her şeyi yapamaz ki ama... Yemekte bir numarayım ama bir kek yaparım, bir dilim ye bütün gün acıkmazsın o derece... 10 sene önce bıraktım zaten yapmayı, millete yazık mide fesadı geçirecekler 😂
ben de harika yemek meze vs yaparım ama pasta börek de sınıfta kalırım.çünkü yapmadım doğru dürüst belki 3 4 kere en fazla.

Çocuklar tazmanya canavarı mı 10 dakikada bir acıkıyorlar mı da bu kadar telaş ettiniz anlamadım. Poğaça kalmasa bile en kötü eve çıkıp ekmek arası bir şey yerlerdi. Kaldı ki kadının alacağı 1-2 tanedir. Çocuğu görüp tutturduysa canı kalmasın diye rica etmiştir. Muhtemelen yüzünüzü ekşiterek söylediğiniz için alındı kadın. Öyle her şeyi silip süpüren biri gurur yapıp size poğaça getirmezdi sonradan. İlkokul çocukları bile birinin gözünün önünde kraker yerken yanındakine ikram ediyor altı üstü poğaça ayıp yani.
İste olayi tam anlayamamissiniz zaten ikram etti digerlerine cok indirmistim benimkiler ilk etapta yemedi onlarda sona yetisti o olsa vermezdi bile ben al dedim birazda kalsin dedim hepsi bu

Geyiğe evrilen konuda çocuğuyla ortak alana inen kadına otlakçı , beleşçi vs denilmez. Konuya bu yorumları yazanların bazılarının anne olması ise daha üzücü.

"Yediğin kokar da birinin( çocuk , yaşlı , erkek , kadın fark etmez ) nefsi çeker" diye koruyup kollayan annelerden bu günlere mi geldik ?
görmedim otlakçı beleşçi ithamlarını.kim yazdıysa ayıp etmiş.üçün beşin hesabını yaparak arkadaşlık da olmaz komşuluk da.

Bu ne ya. Sürekli acıkan baskalarinin yiyeceklerine salça olan poğaça bitince saldirganlaşan çocuklar falan... canavar mi bunlar? Böyle davranmalarına neden izin veriyorsunuz? Komşuya gelince ben sizi haksız buldum. Yiyeceğin hesabı olmaz al tabi dersin geçersin. Bizimkilere de kalsın ne demek sanki karşınızda yamyam var. Yani hepsini bitirse ne olur sonuçta üç kuruşluk poğaça. Kalp kırmaya değmez. Ben olsam ben de bozulurdum ve sizden bir daha bir şey istemez eli sıkı malı kıymetli biri olduğunuzu düşünürdüm.
Bende yiyecek hesabı yapanları görgüsüz bulurum. Altı üstü poğaça yok şu kişi az yapmış yok bu kişi hiç yapmamış falan oturup bunları takip etmek çetelesini tutmak çok komik. Biri poğaça rica ettiyse tabii ki der geçerim üstünde bir saniye bile düşünülmeyecek bir şey yani millet işsizlikten neleri takip ediyor

Maalesef bu günlere geldik. O kadar doğru tespit etmişsin ki...

ben de harika yemek meze vs yaparım ama pasta börek de sınıfta kalırım.çünkü yapmadım doğru dürüst belki 3 4 kere en fazla
Tam olarak ben de öyle, hamur işi, tatlı, sarma vs hiç yapamam. Annem de bilmez zaten 😭

Back
X