Sizce benmi yanlisim?

Bende acıkıp eninde sonunda yiyecek dedim ama yemedi, biz daha cok yemedigi seyleri yedirdik disarida vitaminini alsin diye. Krestede yediremediler 5 yasina kadar yasitlarinin cok altindaydi kilosu.
Persentılın altındaysa tabı dr tavsıyesıyle desteklenmelı.
Benımkı normal,ben boyu daha cok onemsıyorum kendımce.Boyu attıkca tmm ya gelısmesı ıyı dıyorm:)

Çocuğu 1 tane değil mi? Bir tane poğaça alırdı zaten. Öyle demeniz kırıcı olmuş bence.
O kadın da hatalı eğer çocuğunu indiriyorsan dışarı yanına bir zahmet yemek al. Çocuk bu koşup yorulur acıkır.

Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Cümlelerinizi nasıl bir üslupla söylediğinize bağlı haklı ya da haksız oluşunuz.Komşunizu azarlarmışçasına söylediyseniz komşunuz size incinmiş olabilir

Persentılın altındaysa tabı dr tavsıyesıyle desteklenmelı.
Benımkı normal,ben boyu daha cok onemsıyorum kendımce.Boyu attıkca tmm ya gelısmesı ıyı dıyorm:)
Canim takviye takviye nereye kadar, yediği hic bir yemek yoktu. Dusun çocukların en sevdikleri yiyecekleri patates kızartması köfte hamburger pizza bunlari bile ağzına surmuyordu. 5 cesit yemek yapıp 3 ü ana yemek hiç birini yediremedigimi biliyorum. Suan kötünün iyisi şükür ama cok zordu gerçekten ne yapacagimi bilmiyordum. Birde oguruyor verdiğinde.

Benim ki hala ekmek yemiyor 7 yasinda. 😂😂😂 ama buyudugu icin cikolata yiyor istiyor tabi. Tosta bile geçen sene alisabildi
Benımkı babaya cekmıs versen paso ekmek yer kfkgkgfk masaya sayılı dılım bırakıyorz.Esım gocmen herseyı ekmekle yıyorlar:S
Gecen ay tatıle gıttık cocuklar waffle dıye olurken ,benımkı sucuklu tost yapalım baba dıyordu gfkfgkgfk

Hamur yıyınce beslenmıs sayıyor bazı anneler.
Benım kızım avokado cok sever.Kahvaltı ettı mı diye sorduklarında kvdemlere falan bırakınca etti,1 avokado yedı diyorum.E ac bu cocuk ozaman dıyorlar.Yemez o doydu dıyorm nıye tıkadın cocugu onla dıyorlar:)Asla kabul gormuyor onun kahvaltı oldugu:)
Ya hiç yemesinler de demiyorum da ne bileyim besleyici desen değil, sağlıklı desen değil. Kıyamıyorum bebelere 🥲

Canim takviye takviye nereye kadar, yediği hic bir yemek yoktu. Dusun çocukların en sevdikleri yiyecekleri patates kızartması köfte hamburger pizza bunlari bile ağzına surmuyordu. 5 cesit yemek yapıp 3 ü ana yemek hiç birini yediremedigimi biliyorum. Suan kötünün iyisi şükür ama cok zordu gerçekten ne yapacagimi bilmiyordum. Birde oguruyor verdiğinde.
Bende zayıf bır cocukmusum herhdle bana yememesı normal gelıyor.Benım kız da yogurt yemez,peynır yemez,ayran ve kefırle ılerlıyor .Yogurt yemıyr dıye cok uzuluyordm drmz dondurmasını yıyorsa sorun değil dedi.Sorun suki bız yasına kadar dondurma da vermedık cocuga :)

Benımkı babaya cekmıs versen paso ekmek yer kfkgkgfk masaya sayılı dılım bırakıyorz.Esım gocmen herseyı ekmekle yıyorlar:S
Gecen ay tatıle gıttık cocuklar waffle dıye olurken ,benımkı sucuklu tost yapalım baba dıyordu gfkfgkgfk
Ay yerim onu ben maşallah 🥰🥰🥰 sağlıklı olsunlar da Allah yokluklarini göstermesin. Hersey bir sekilde geciyor büyüyorlar. Bende ekmek delisiydim eskiden 😂😂😂

Amınnnn:dua:Ben de Allah affetsın olsem aramam ekmek gfşlkgkgklf
Benim ki sana cekmis kan bağımız var mi, benim ki hala poğaça falan yemez. Nadiren simit bal. Okulda açma yemeye alışmış guya. Aldim gecen gün 3 kere ısırdı. Okulun ilk günü yuvarlak ekmek dağıtmışlar. Sadece reçel bal varsa ekmek yer, peynir zeytin falan yemez. Hicbirsey yememiş ekmek vermediler dedi, ekmegi poğaça zannetmiş, balida ekmek yok diye yiyememis.😂😂😂

Ama hem diyorsunuz ki biz yedik sonuna yetişti zaten diyorsunuz
Hem de silip süpürür, çocuklarıma da kalsın acıkırlar diyorsunuz.
Ee zaten yemiş doymuşlar. Ne gerek vardı ki çocuklarıma da kalsın demeye. Bir de zaten çocuklarınız daha çok küçükmüş dediğinize göre, onların midesi ne kadar ki kaç poğaça yiyebilirler. Bence çok hoş olmamış. Alınmakta haklı ama haklılığını yedikten sonra göstermesi enteresan olmuş :D :D

Benim ki sana cekmis kan bağımız var mi, benim ki hala poğaça falan yemez. Nadiren simit bal. Okulda açma yemeye alışmış guya. Aldim gecen gün 3 kere ısırdı. Okulun ilk günü yuvarlak ekmek dağıtmışlar. Sadece reçel bal varsa ekmek yer, peynir zeytin falan yemez. Hicbirsey yememiş ekmek vermediler dedi, ekmegi poğaça zannetmiş, balida ekmek yok diye yiyememis.😂😂😂
Ahh kıyamam ona ya:)))

Bizim sitede de çocuklar anneleriyle ve yemeklerle oynamaya indikleri için sizi yadırgamadım. Gerçi evinde kafa dinlemek isteyen için hem çocuk gürültüsü hem annelerin yarattığı gün ortamı kötü oluyor ama yazın bir kaç ay idare ediyoruz. Açıkcası ikiniz de kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ama kadın elini daldırıp tüm poğaçaları almaya kalkmadıysa söylediğiniz şey ayıp olmuş. Ben de olsam böyle davranabilirdim. Çocuk sonuçta görünce canı çeker bir tane de olsa hevesini geçirir. Gereksiz bir uyarı yapmışsınız.

Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Çok ayıp geldi yaptığınız...çocuk dünyaları mi yiyecektide " çocuklarıma kalsın " demişsiniz...ne ayıp ne cirkin...kadın da alınmış belli ..
ayrıca çocukları doyurup indirin siteye..çocuk bunlar canları ceker...

Ayrıca neden millet evinde yemiyor yemeğini
Olan var olmayan var
Evde yenilir dışarı çıkıp aktivite yapılır
Garip geldi
Sitenin adeti mi bu
Bunlar çocuklarını sokakta büyütengillerden..

Bunun diğer versiyonu da sokakta alt değiştireni var. Taaa gece 10 lara kadar çocukları eve çıkarmaz. Bahçeye işetirler... Diğer komşuları düşünen kim🤦‍♀️

Kadın herkese ikram etmiş, sonradan gelen komşuya da alabilirsin demiş, ama o komşu fazla almaya başlayınca kibarca uyarıp çocuklarıma da kalsın demiş. Daha ne yapsın tam olarak? Herkes demiş ki biz çocukken böyle değildi… Siz çocukken yaklaşık hepi topu 20 sene önceki bir dönemden bahsediyoruz ne kadar farklı olabilir ki? Herkese ikram ettikten sonra kendi çocuklarına da kalmasını istemek gayet normal bir şey. Kaldı ki bu sonradan gelen komşu kendisi bir şey yaptığında kimseyle paylaşmayan biriymiş. Konu sahibi iyi bile davranmış.

Size yetmeyeceğinden endişe ediyorsanız baştan hayır deme hakkına sahiptiniz. Söylediğiniz cümle mealen al ama bizede bırak demek olmuş. Söylerken üslupçada sert olduysa alınmış olabilir. Gerildiğim an benim elimde olmadan ses tonum sertleşir.Baştan ya canım siz gelmeden sitedeki diğer çocuklara da dağıttım şuan sadece benim çocuklara yetecek kadar kaldı kusura bakma deseniz hiç öyle içten içe bitirdi zaten o da başkasının çocuğuna vermez demenize gerek kalmayacak veya akşam tabakla poğaça gelmeyecekti. Ne şiş yansın ne kebap derken ikiside yanmış🤷🏻‍♀️

Back
X