- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.632
- 108
Şimdi şöyle söylediğiniz söz dogru degil yani böyle düşünceniz varsa içinden çıkarıp 1 tane kendiniz verebilirdiniz böylece benimkilere kalsın demeye gerek kalmazdı bu sözü biri söylese hayatta almam zaten çocuk yapışıp yemek istiyorum demediği sürece kendim kimseden bişey istemem öte yandan sizi anlama durumum da şöyle bazen pankek vs yaparım dışarıda çocuk daha iyi yiyor diye bende çıkarırım ama çıkarırken hepsini çıkarırım isteyen olur diye Bi tanıdıgın çocugu var açık şekilde böyle bişey koyduğumda hepsini bitirmeye zorlayarak yer hatta hızlı yer ki benimkine kalmasın böyle durumlarda bende son diyelim sadece benimkine kadar kaldı o zaman ablacım şimdi kardeş de ondan yiyor sen yedin ya kalanı ona kalsın yoksa aglar diye tatlı dille söylerim ama benim bahsettiğim şey böyle peşin peşin söylemek değil yani benim çıkardığım çok fazla Bi miktar oluyor genelde sonuçta çocuk sever ister diye yetsin isterimKizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?