Sizce benmi yanlisim?

Evet beddua ve kapanış

Lütfen çocuklarınızın tuvaletini bahçede yaptırmayın daha neler ya etraftan sapığın biri videoya çeker diye de mi korkmuyorsunuz? Hadi etrafı düşünmüyorsunuz, kimseyi umursamıyorsunuz
Ya bunuda yazadn gecemicem bi siz killisiniz zaten cocugun cisini milletin gozune soka soka yaptirmiyoruz merak etmeyin sizi akilli seyler

Bahcede milletin önünde cocuguna yemek yedirmek, pet şişeye çiş yaptirmaktan çok daha masum kaldi.
Sonra da elinizi islak mendille silip pogaca mi yiyorsunuz :kusmuk:
İnşallah siliyordur yine
Nedense yanında islak mendil taşıdığına kendimi ikna edemedim. El yıkamayı geçtim zaten

Ya olay nasıl yine kadın kadının düşmanıdıra döndü onu anlamadım. Kocişkosu tarafından aldatılanların topiclerinin sözü değil miydi o 😂😂😂😂
Kk standardı şöye:
Konu sahibi kendinin 100% haklı olduğunu düşündüğü konu açar
Yorumlar konusahibinin haksız olduğunu söyler
Sırasıyla:
-> konuya detay ekleme(kıvırma), inkar, demagoji siz nasıl insansınız, kadın kadının düşmanı, kınadığınızı yaşamadan ölmeyin, büyük konuşmayın bende büyük konuşmuştum), hakaret, banlanma, kapanış
Sıralama bazen şaşabiliyor yada olay durumuna göre direk hakarete geçebiliyor bazı konu sahipleri ama bu tarz konuların genel gidişatı böyle oluyor.

Kk standardı şöye:
Konu sahibi kendinin 100% haklı olduğunu düşündüğü konu açar
Yorumlar konusahibinin haksız olduğunu söyler
Sırasıyla:
-> konuya detay ekleme(kıvırma), inkar, demagoji siz nasıl insansınız, kadın kadının düşmanı, kınadığınızı yaşamadan ölmeyin, büyük konuşmayın bende büyük konuşmuştum), hakaret, banlanma, kapanış
Sıralama bazen şaşabiliyor yada olay durumuna göre direk hakarete geçebiliyor bazı konu sahipleri ama bu tarz konuların genel gidişatı böyle oluyor.

Sizinde annenizin mabedi.... asdfgh unutmayalım lütfen :D

Musait zamanda yerim anne diyen bir cocugunuz varsa gercekten ne mutlu size maşallah cocugunuza. Ben musait zamanda yerim anne diyen bir cocuk hayal bile edemiyorum 😂 kendi cocugum yok ama kardesimle aramizda 11 yaş var kardesim kucukken kendini yirtardi bir sey gorunce bana daaaa istiyooooom falan diye yerlere atardi kendini yani 😂 nazar degmesin cocugunuza 🧿
Çok teşekkür ederim Amin inşallah 🙏 Hep diyorum eğitim eğitim diye, çocuklar birşey bilmez siz ne verirseniz onunla yoğurulup harmanlanır, sonuçta malzeme neyse o oluyor. O yüzden inşallah ileri de anneliği tattığınızda beni daha iyi anlayacaksınız. Kardeşiniz için kendini yere atıp bağırdığında istediği olduğu için zafer duygusunu tattığı için asla vaz geçmez, benim kızım kendini yere atıp bağırdığında istediği olmayacağını bildiği için hatta o hafta için dondurma yiyemem düşüncesi oturduğu için asla öle birşey yapmaz. Çünkü sonuç belli 😁 Kurallar güzel kullanıldığında sonuç mükemmel oluyor.

Cocugumun bi tane pogacasi olsa baska biri cocugu icin istese yariya boler gene veririm. Annesi sorumsuz bile olsa cocuga yazik gunah. Ayip etmissiniz bence.
Edit: ay okumamisim ne olaylar ne olaylar ben şok

Normalde onaylamayacağım bir tavır fakat hayat bana gösterdi ki böyle dan dun düşüncesiz uyanık insanlara da cevabı yapıştırıp ilişkiyi kesmek gerekiyor. Ben biriyle iyi niyetle bişi paylaşıyosam o ısrarla benim çocuğumdan esirgiyosa umrumda olmaz. Herkes lazım değil.

Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Yil olmus 2022 hala cahiliz hala cahiliz

Back
X