Sizce beyler ev islerinde yardim etmeli mi?

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
116
38
Almanya
Valla ben calistigim icin bazen esimi yardim etmesi icin zorluyorum :oklava: fazla yapmasa bile arada bir evi süpürttürebiliyorum. Bir bayanin süpürmesi gibi olmuyor, basdan sagma süpürüyor ama misafirlik temizlik olmadigi sürece yetiyor vallahi. :lepi:

Sizin esleriniz yardim eder mi ev islerinde? Ve sizce etmeli mi?

canım bende çalışıyorum ve genelde pazar günleri temizlik yapıyorum.eşim ilk zamanlar yardım ediyordu bu defada her işime karışma hakkını gördü kendinde o olmuş bu olmamış bilmem ne..sinir oldum normalde bir erkeğin evi eşi yapmamasından yanayım erkeklik vasfını öldürüyor sanki benden bi farkı kalmıyor..şimdi çok yorulsamda kendim yapıyorum işlerimi ona sadece derli toplu ve temiz ol yeter diyorum.bana bu şekilde yardımcı ol diyorum.zaten kendisi derli topludurda biraz fazla titiz..işlerime karışmasın elimin ayağımın altında dolaşmasın ben yaprım işlerimi....

kesinlikle yapmalı bence hayat çocuklar evişi birde çalışınca çok yorucu olabiliyor çünkü ufak tefek işleri bile yapsa iyi oluyor.

Eşimin işi çok yoğun ve yorucu olduğu için kıyamıyorum
Ama o her zaman yardım eder
Temizlik konusunda ağır işleri bana yaptırmaz
Balkona su taşıma yüksek yerleri silme perde asma
Gibi işleri hep eşim yapar
Büyük temizliğe zaten kadın geliyor
Çalışan kadınlarda ben aslında eşlerden yardım yerine
Temizliğe kadın tutma taraftarıyım
Çünkü çalışan kadınında hali kalmıyor ki temizliğe
Tutulsun bi kadın o temizlesin karı koca dinlensin kaydirigubbakcemile3
Tabi ekonomik şartlarda biraz zor oluyor ama iyi oluyor

ikimizde çalışıyoruz ikimizinde işleri çok yoğun evet yardım etmeli ediyorda etmeseydi problem çıkartırdım zaten işte yeterince yoruluyorum beraber yardımlaşa gitmeseydik zaten birbirimize vakit ayıramazdık sengözlerimebaksanab

yemek yapma görevi benim, bulaşık ve alışveriş eşimin, temizliğe de kadın geliyor haftada bir.Günlük toparlamaları da birlikte yapıyoruz. Hayat müşterek..

ben istemem ama el alışkanlığı yardım eder, alışmış birkere yapma denir mi :lepi:

yardım etmelı eder de.sadece sımdı degıl
herzaman ederdi.çokta guzel temızlık yapar...
kadın cagırsam temızlıkçı
onu bıle geçer.sagolsun kocacım

Kizlar eve temizlikci kadin getirmektende pek yana degilim ben. Türkiyedeki evimize gittigimizde yillik temizligi yapmak icin tuttuk birkacdefa ama onlarin yapdigi temizlikle oturulmaz cok bastan sagma yapiyorlar. Hernekadar olsada kimse baska evi kendi evi gibi temizlemez. Sonra neden okadar para vereyimde temizligi baskasina yapdirayim ki, temizligi kendim yaparim giderim o paraylada kendime güzel birsey alirim.

Haa cok zengin olursam o baska tabii ki

eşime ,yapabileceği şeyleri yaptırırım ,yapamayacağını yaptırmam yoksa üzerinden bir de benim geçmem gerkiyor bir de eşim zaten beni yorgun görünce yapar hiç kaçmaz ,çok güzel yemek yapar benden daha da ii benden önce eve geliyor ,geçer yemek yapar bulaşık varsa toplar ,güzel ütü yapar ,ihtiyacım varsa zamanım azsa çok yoruluyorsam mutlaka yardım eder ben de yapabildiklerini yaptırırım ona

eşime ,yapabileceği şeyleri yaptırırım ,yapamayacağını yaptırmam yoksa üzerinden bir de benim geçmem gerkiyor bir de eşim zaten beni yorgun görünce yapar hiç kaçmaz ,çok güzel yemek yapar benden daha da ii benden önce eve geliyor ,geçer yemek yapar bulaşık varsa toplar ,güzel ütü yapar ,ihtiyacım varsa zamanım azsa çok yoruluyorsam mutlaka yardım eder ben de yapabildiklerini yaptırırım ona

Senin esinde cok hamaratmis nekadar güzel ben anca kavga ettire ettire evi süpürttürebiliyorum bazen birde en fazla ortaligi topluyor. Bunun karsiligindada üstünü cikarir ortaya atar cekmeceden birsey arar altini üstüne getirir sonra cekmeceyi bile kapatmaz öbür odada kalmis sigarasini bile benim getirmemi ister. Senin ki negüzel neler yapiyor mus

Senin esinde cok hamaratmis nekadar güzel ben anca kavga ettire ettire evi süpürttürebiliyorum bazen birde en fazla ortaligi topluyor. Bunun karsiligindada üstünü cikarir ortaya atar cekmeceden birsey arar altini üstüne getirir sonra cekmeceyi bile kapatmaz öbür odada kalmis sigarasini bile benim getirmemi ister. Senin ki negüzel neler yapiyor mus

sağol teşekkürler ,eşim uzun süre bekar yaşayıp ,bekar evlerinde de kendisi iş yaptığı için alışkın hatta bazen evi beraber temizleyelim diyor da ben istemiyorum sağolsun yapar yani ama ben herşeyi yaptırmam eğer ihtiyacım varsa isterim zaten o da yorgunsam yapmak ister yaptırırım ama ben erkeklerin herşeyi de yapması taraftarı değilim kullanmam eşimi yani hiçbir zaman bu konuda ...

Tabiiki yardım etmeli..Ve eder de..

Evde eşine yardım etmekle bir erkek erkekliğinden birşey kaybetmez,evde eşine yardım etmeyen erkek te bıyık bırakmakla adam olmaz........:dilcikar:

Bide kızlar işin püf noktası
Eşiniz beceremese bile asla eleştirmeyin elinden almayın
Eline sağlık hayatım bak şurayı da şöyle yapınca tamam deyin
Erkeklerin hevesini kırmamak lazım dimi kaydirigubbakcemile3

etmeli tabii azıcık işe yarasınlar :)

sağolsun eder ama biraz da benim itelememle ederdi eskidenmirmirmirmir

bana yardım ederken bana çok çekici göründüğünü (yalan da olsa :)söylediğimden beri kendi kendine yardım etmeye başladı şükür

tabii ki etmeli benim eşim de eder zaten eve yardımcı kadın alıyorum ben temizlik ütü zaten ona ait biz de bulaşık yemek günlük toparlama bi de kadın yapsa da o gelene kadar tuvalet banyo temizliği işlerini yapıyoruz çamaşır asma katlama felan

biz de çalışıp yoruluyoruz onlar da o yüzden kadın tutmayı tercih ettim ben zaten kısıtlı zamanda görüyoruz birbirimizi onda da temzilik yapmayalım dedik ama kadın işi de şans işi şansıma benimki kendi evi gibi benimsedi evimi inanılmaz temiz yapıyor işlerin çoğunu ben söylemem o yapar zaten

Back
X