Sizce beyler ev islerinde yardim etmeli mi?

Benim eşimde yardım ediyor sağolsunn. . Ama yaptıklarının üstünden ben daha soınra tekrar geçiyorum
Napim pimpirikliyim bu konuda. . Kimsenin işini begenmiyorumm :delphin:

bence de yapmalı
ıcınden gelerek kendı ıstegıyle yaptıgıdır makbul olan
ama calısan ve ya anne olan bayanlar eslerı yardım konusunda ısteklı olmasalar bıle yardım ıstemelıdır bence
yetısmıyor cunku
ıstenılen yardıma mırın kırın edıp, laf sayıyor ya da hıc yapmıyorsa da mudahane etmem sahsen

kolumu keserım kasaba mudahane etmem hesabı gorur anyayı konyayı

sagolsun esım ıstemeden yardım eden dusuncelı bır ınsandır

Son düzenleme:
tabii ki etmeli. hele bayan çalışıyorsa... ama birçok erkek bir iki işi yarım yamalak yapıp beceriksiz ayağına yatıyor. sonra kadını sinirlendirip "tamam bırak ben yaparım" noktasına getiriyor akannehir

Bence de yardım etmeli !

Benim eşim süpürge yapmak,yerleri silmek dışında hemen hemen her konuda yardımcı olur.

İyi yemek yapar,bulaşık bırakmaz,çöpleri çıkartır,çamaşırları asar,alışverişten geldiğimizde poşetlerdekileri birlikte yerleştiririz,benden sonra uyanırsa yatağı benim yaptığım şekilde toplar,örter vs.

benim işim daha yorucu eşiminkinden o da bunu bildiğinden yardımcı oluyo saolsun kıyamaz bana sadece bana yemek yap deme sana herşeyi yaparım diyo :) becerse onuda yaptırırımda beceremiyo anca salata yapar o kadar bi iş yapıyosam hemn sorar ben ne yapayım yada benim yapacağım bişi var mı diye kocacım benimm:1hug:

Benim esim part-time calisiyor ve okuyor. Ben isi biraktim son senem oldugu icin okula verdim kendimi.. Bi kac ay sonra insallah diplomami aliyorum, o yuzden simdiden is ariyorum..Bakalim o zaman islere yardim edecek mi? Isine geldigi zaman yapar, ama bu siralar ben evdeyim diye hic bi ise elini atmaz oldu.. Yaptigi zaman cosan, yapmadigi zamanda hic biseye elini surmeyen birisi..

Ben calisiyorum o yuzden senden bekliyorum, sen calistiginda tabii ki yardim edecegim diyor..

Benimki si copu bile cikarmaya usenir bazen. Yemekten sonra ellerini yikamak icin mutfaga giderken masada ki tabagini goturmeyi unutur.

Isim cok zor valla :sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu göreceli bir mesele.

Ben çalışmadığım halde eşim yardım eder bana mesala.

Öte yandan kadın da çalışır adam da.Ama adam zerre kadar yardımda bulunmaz eşine.

Anlayışla ilgili bir mesele diye düşünüyorum.

tabiki yardım etmeli,benim eşim çok iyidir bu konuda,ama aşırısını da istemem açıkçası,
kadın çoğu şeyi kendi yapmak ister,kadın eli gibi olmaz sonuçta,
ama yinede eşler yardım etmelikaydirigubbakcemile

çok yorucu bir işi varsa adamın ve de kadın ev hanımıysa kadının anlayıs gösterip kendi halletmeli..
ikiside calısıyorsa birlikte yapmalılar ..
erkek hafif bir işte calısıyorsa kadın yine ev hanımıysa maksat birlikte olmak diyerek erkegin birşeylerde tutması lazım..
şahsen eşimin yardımcı olmasını isterim.. inş. da oluR:)

yardım ediyor diyenler bayılıyorum.allah bana vermedi ondan bi tane.benimki
kahvaltı hazırlamaz kaç kere söyledim oysa artık çenemi yormuyorum
1 kere süpürmüştü sanırım hamileydim
ütüsünü yapmaz(ama bişey oldumu nolcak yaparım der.)
yemekten anlamaz
çocukla ilgili ayrıntılar hiç onu ilgilendirmez( okul-ödev-yemeği vs.)
çöpü bazen 5 kere söylerim 6.sında ben indiririm.(bazen kendiliğinden götürür hakkını
yemiiimsempatiksalakcinni)
çamaşır katlama ütü vs.zaten bana ait
alışveriş tamamıyla bana ait çünkü geç geliyor işi yoğun.
yemek sonrası tabakları makineye dizerken rutin yardımı vardır başka da bişey yok.
şükrediim en azından bu var ama dimi?laelaelaelaelae
ben kaç kez kavgalar ettim kızım bebekti yok ben yapamam vs bi sürü kalbimi kırdı.bende öylemi şimdi ramazan bitsin haftalık kadın alacağım.artık yeter acımıyorum valla.dünyaya temizlik yapmaya gelmişiz sanki.:oklava:

özellikle bayan çalışıyorsa elbette eşi yardım etmeli guclubacismile hayat müşterek buyrunnnnnnnnn

Back
X