Sizce bi umut var mı

Ben okumamıştım lütfen artık yorumlarıma karışmayın. Çocuğunuz olmadığı için bana mı sarıyorsunuz anlamıyorum. Sizin çocuğunuz yaşındayım farkında mısınız?

Yok bu evliliğimde 4 bebek kaybettim Bi de önceki evliliğim var Neyse teşekkür ederim evet ben size de hassas olmak istiyorum kusura bakmayın kırmak istemem asla.. Sadece hani biraz bu aşamada olunca insan paniğe müsait olur ben konu sahibini düşündüğümden öyle oldu Olumlu yorum yapalım olumlu olsun

Ben okumamıştım lütfen artık yorumlarıma karışmayın. Çocuğunuz olmadığı için bana mı sarıyorsunuz anlamıyorum. Sizin çocuğunuz yaşındayım farkında mısınız?
Evet çocuğum olmadığı için size sardım ne kadar tatlı ve hoş bi yorum Hep sizin gibi düşünceli tatlı bi kızım olsun isterdim.. özellikle hemcinslerine hassas noktalarını sevgiyle kucaklasın sevsin iyleştirsin falan

Canım benim seni anlayabiliyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur. Ben sadeve bilgi verdim sonunda da seninki geç döllenmedir dedim. Kimseyi boş yere korkutmam. Ama kimsenin yorumlarına da böyle karışmamalıyız tabi sen hassas olduğun için seni bu yüzden anlayabiliyorum. Umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

teşekkürler

Ohoo ben iyiyim bile bence. Burdaki insanlar nelr neler demedi ki bana. Bebeğin olmasından tut kürtajdan sonra aslan hamile kalamazsına kadar. O yüzden kimseye kırıcı/kışkırtıcı yorum yapmak istemem zamanında bende burdaki hatunların gereksiz eleştirilerine maruz kaldım çünkü. :)

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler yüzde 60 artış iyi midir bide geç döllenme nedir bilmiyorum varsa bi fikriniz bilmek isterim bu arada günlük clexan vuruluyırum coraspin içiyorum 8 mayıs sat tarihim herkesin fikrini dinlemeyi isterim

Dediğiim gibi bence geç döllenme benim adet olacağım gün 208'di 2 gün sonra 520'lerdeydi. Bende artış fazlaydı ama benimki normal döllenmeydi. Büyük ihtimalle dediğim gibi seninki geç döllenmedir. Ama doktorunu arayıp bilgilendirme yapmalısın bence. Bi de 2 gün sonra tekrar ölçtür bakalım kaç çıkacak.

Canım değerimi doktorum söyledi bazen böle olur sonra birden artar dedi mesela 20 den 15 e düşse o zaman olumsuz görürdüm ama böylede olabilir Cumartesi yine gel dedi

umut her zaman vardır. ama şimdi suan olması gerektiği anlamına gelmez. bekleyip görüceksiniz umarım en güzel sonuçları alırsınız

Canım geç döllenme; adet periyodunun ortasında olması gereken döllenmenin, yumurtanın geç çatlaması nedeniyle geç olması demek özetle.. %60 artış normal kabul edilebilen bi artış ama takip etmen gerekir, 2 günde 1 testi tekrarlatsan iyi olur.. Ben de gebeliklerimde hibor veya clexan ve yanında coraspin 100 kullandım. aslında sadece iğne yeterli ama doktorlar işi garantiye almak için bazen verirler coraspini de.. Sat tarihine göre 4+3 günlük hamilesin ama değerine göre 3. haftanın içindesin.. Değerin 1500 lere geldiğinde ultrason muayenede inşallah bebeğini görürsün

Canım değerimi doktorum söyledi bazen böle olur sonra birden artar dedi mesela 20 den 15 e düşse o zaman olumsuz görürdüm ama böylede olabilir Cumartesi yine gel dedi
Canım o zaman yine de 2 günde 1 değerlerini takip ettir bana doktorum 1 hafta boyunca 2 günde bir kez değerlerime bakmamı söylemişti sağlıklı mı değil mi diye ama seninki şuanlık yeni olduğu için sağlıklı duruyor. Geç döllenme mesela adet dönemin 28 günde 1 ise 14. Gün yumurtluyorsun ya hani ama bazı aylar bu yumurtlama başka zaman oluyor mesela 14. Gün değil de 17. Gün 22.gün hatta adetten 2-3 gün önce bile yumurtlayabiliyorsun. Sağlıklı kadınlarda böyle geç yumurtlamalar olabiliyor sanırım sende bu ay geç yumurtlamışsın ve tutmuş. :)

Ne garip işler bunlar yüzde60 yeterli ise o zaman şimdilik sıkıntı Yok inşallah Cumartesi günü güzel bişeyler olur bide kanamam Yok buna güveniyorum birazda

Ne garip işler bunlar yüzde60 yeterli ise o zaman şimdilik sıkıntı Yok inşallah Cumartesi günü güzel bişeyler olur bide kanamam Yok buna güveniyorum birazda
Kanaman olmaması iyi birşey mesela benim değerim yüksekti ama kanamam vardı. Sen yine de 2 günde bir kendi değerini kontrol ettir. Bence bebeğin seninle. Sen stres yapma bu sefer bebeğinde etkilenmesin canım. İnşallah bebişin seninledir :)

İnşallah canım ya bide 32 çıkan değerde bi sorun olsa hemen kanama baslardı diye düşünüyorum hiç bişey Yok leke falan

İnşallah canım ya bide 32 çıkan değerde bi sorun olsa hemen kanama baslardı diye düşünüyorum hiç bişey Yok leke falan
Maşallah Olmaz hiç inşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine Moralini yüksek tut, beslenmene dikkat et, uzun süre hareketsiz kalma, sigara falan içiyosan hemen bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…