- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben okumamıştım lütfen artık yorumlarıma karışmayın. Çocuğunuz olmadığı için bana mı sarıyorsunuz anlamıyorum. Sizin çocuğunuz yaşındayım farkında mısınız?Neyse şimdi yine kızacaksınız ama bence ben tatlı biriyim kızmazsınızZaten iğneye başlatmış doktor coraspin ve bebe aspirinine pek gerek yok ( ben de kan pıhtılaşması olduğundan biliyorum) Yine bir yanlış bilgi
Yok bu evliliğimde 4 bebek kaybettimCanım sen komik misin acaba? Ben bana verdiği cevabı görmemiştim. Dediğim gibi 3. İnsanlar dahil olmasa çok iyi oluyor bu arada. Konuşarınızda 4 gebelik kaybınzın olduğunu yazmışsınız sanırım 1 ay içinde yeniden hamile kalıp bebeklerinizi kaybetmişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Konunuzu bi ara görmüştüm. Kimseye tavır aldığım falan yok ki burdaki hiçbir insanın kötü yorumunu önemsemiyorum. Ben sonunda da yazdığım gibi !sizinki geç döllenme! Dedim sanırım o da bunu okuyup rahatmıştır diye umuyorum. Bana da hassas olur musunuz? Bebeğim kürtajla gitti bende bebek sahibi olmayı düşünüyorum yeniden. Dualarınızı bekliyorum,umarım sizde hayalini kurduğunuz bebeğinize kavuşursunuz dediğim gibi kötü bir niyetim yok sanırım saatlerimiz uyuşmadı ki birbirimizi yanlış anladık,ramazan günü kimsenin kalbini kırmak polemik yaratmak istemem. İyi günler dilerim yeniden :)
Evet çocuğum olmadığı için size sardım ne kadar tatlı ve hoş bi yorumBen okumamıştım lütfen artık yorumlarıma karışmayın. Çocuğunuz olmadığı için bana mı sarıyorsunuz anlamıyorum. Sizin çocuğunuz yaşındayım farkında mısınız?
Canım benim seni anlayabiliyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur. Ben sadeve bilgi verdim sonunda da seninki geç döllenmedir dedim. Kimseyi boş yere korkutmam. Ama kimsenin yorumlarına da böyle karışmamalıyız tabi sen hassas olduğun için seni bu yüzden anlayabiliyorum. Umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Yok bu evliliğimde 4 bebek kaybettimBi de önceki evliliğim var Neyse teşekkür ederim evet ben size de hassas olmak istiyorum kusura bakmayın kırmak istemem asla.. Sadece hani biraz bu aşamada olunca insan paniğe müsait olur ben konu sahibini düşündüğümden öyle oldu Olumlu yorum yapalım olumlu olsun
teşekkürlerCanım benim seni anlayabiliyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur. Ben sadeve bilgi verdim sonunda da seninki geç döllenmedir dedim. Kimseyi boş yere korkutmam. Ama kimsenin yorumlarına da böyle karışmamalıyız tabi sen hassas olduğun için seni bu yüzden anlayabiliyorum. Umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
Ohoo ben iyiyim bile bence. Burdaki insanlar nelr neler demedi ki bana. Bebeğin olmasından tut kürtajdan sonra aslan hamile kalamazsına kadar. O yüzden kimseye kırıcı/kışkırtıcı yorum yapmak istemem zamanında bende burdaki hatunların gereksiz eleştirilerine maruz kaldım çünkü. :)Evet çocuğum olmadığı için size sardım ne kadar tatlı ve hoş bi yorumHep sizin gibi düşünceli tatlı bi kızım olsun isterdim.. özellikle hemcinslerine hassas noktalarını sevgiyle kucaklasın sevsin iyleştirsin falan
Dediğiim gibi bence geç döllenme benim adet olacağım gün 208'di 2 gün sonra 520'lerdeydi. Bende artış fazlaydı ama benimki normal döllenmeydi. Büyük ihtimalle dediğim gibi seninki geç döllenmedir. Ama doktorunu arayıp bilgilendirme yapmalısın bence. Bi de 2 gün sonra tekrar ölçtür bakalım kaç çıkacak.Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler yüzde 60 artış iyi midir bide geç döllenme nedir bilmiyorum varsa bi fikriniz bilmek isterim bu arada günlük clexan vuruluyırum coraspin içiyorum 8 mayıs sat tarihim herkesin fikrini dinlemeyi isterim
Canım değerimi doktorum söyledi bazen böle olur sonra birden artar dedi mesela 20 den 15 e düşse o zaman olumsuz görürdüm ama böylede olabilir Cumartesi yine gel dediDediğiim gibi bence geç döllenme benim adet olacağım gün 208'di 2 gün sonra 520'lerdeydi. Bende artış fazlaydı ama benimki normal döllenmeydi. Büyük ihtimalle dediğim gibi seninki geç döllenmedir. Ama doktorunu arayıp bilgilendirme yapmalısın bence. Bi de 2 gün sonra tekrar ölçtür bakalım kaç çıkacak.
Canım geç döllenme; adet periyodunun ortasında olması gereken döllenmenin, yumurtanın geç çatlaması nedeniyle geç olması demek özetle.. %60 artış normal kabul edilebilen bi artış ama takip etmen gerekir, 2 günde 1 testi tekrarlatsan iyi olur.. Ben de gebeliklerimde hibor veya clexan ve yanında coraspin 100 kullandım. aslında sadece iğne yeterli ama doktorlar işi garantiye almak için bazen verirler coraspini de.. Sat tarihine göre 4+3 günlük hamilesin ama değerine göre 3. haftanın içindesin.. Değerin 1500 lere geldiğinde ultrason muayenede inşallah bebeğini görürsünArkadaşlar yorumlar için teşekkürler yüzde 60 artış iyi midir bide geç döllenme nedir bilmiyorum varsa bi fikriniz bilmek isterim bu arada günlük clexan vuruluyırum coraspin içiyorum 8 mayıs sat tarihim herkesin fikrini dinlemeyi isterim
Canım o zaman yine de 2 günde 1 değerlerini takip ettir bana doktorum 1 hafta boyunca 2 günde bir kez değerlerime bakmamı söylemişti sağlıklı mı değil mi diye ama seninki şuanlık yeni olduğu için sağlıklı duruyor. Geç döllenme mesela adet dönemin 28 günde 1 ise 14. Gün yumurtluyorsun ya hani ama bazı aylar bu yumurtlama başka zaman oluyor mesela 14. Gün değil de 17. Gün 22.gün hatta adetten 2-3 gün önce bile yumurtlayabiliyorsun. Sağlıklı kadınlarda böyle geç yumurtlamalar olabiliyor sanırım sende bu ay geç yumurtlamışsın ve tutmuş. :)Canım değerimi doktorum söyledi bazen böle olur sonra birden artar dedi mesela 20 den 15 e düşse o zaman olumsuz görürdüm ama böylede olabilir Cumartesi yine gel dedi
Ne garip işler bunlar yüzde60 yeterli ise o zaman şimdilik sıkıntı Yok inşallah Cumartesi günü güzel bişeyler olur bide kanamam Yok buna güveniyorum birazdaCanım o zaman yine de 2 günde 1 değerlerini takip ettir bana doktorum 1 hafta boyunca 2 günde bir kez değerlerime bakmamı söylemişti sağlıklı mı değil mi diye ama seninki şuanlık yeni olduğu için sağlıklı duruyor. Geç döllenme mesela adet dönemin 28 günde 1 ise 14. Gün yumurtluyorsun ya hani ama bazı aylar bu yumurtlama başka zaman oluyor mesela 14. Gün değil de 17. Gün 22.gün hatta adetten 2-3 gün önce bile yumurtlayabiliyorsun. Sağlıklı kadınlarda böyle geç yumurtlamalar olabiliyor sanırım sende bu ay geç yumurtlamışsın ve tutmuş. :)
Kanaman olmaması iyi birşey mesela benim değerim yüksekti ama kanamam vardı. Sen yine de 2 günde bir kendi değerini kontrol ettir. Bence bebeğin seninle. Sen stres yapma bu sefer bebeğinde etkilenmesin canım. İnşallah bebişin seninledir :)Ne garip işler bunlar yüzde60 yeterli ise o zaman şimdilik sıkıntı Yok inşallah Cumartesi günü güzel bişeyler olur bide kanamam Yok buna güveniyorum birazda
İnşallah canım ya bide 32 çıkan değerde bi sorun olsa hemen kanama baslardı diye düşünüyorum hiç bişey Yok leke falanCanım geç döllenme; adet periyodunun ortasında olması gereken döllenmenin, yumurtanın geç çatlaması nedeniyle geç olması demek özetle.. %60 artış normal kabul edilebilen bi artış ama takip etmen gerekir, 2 günde 1 testi tekrarlatsan iyi olur.. Ben de gebeliklerimde hibor veya clexan ve yanında coraspin 100 kullandım. aslında sadece iğne yeterli ama doktorlar işi garantiye almak için bazen verirler coraspini de.. Sat tarihine göre 4+3 günlük hamilesin ama değerine göre 3. haftanın içindesin.. Değerin 1500 lere geldiğinde ultrason muayenede inşallah bebeğini görürsün
İnşallah çok saolunKanaman olmaması iyi birşey mesela benim değerim yüksekti ama kanamam vardı. Sen yine de 2 günde bir kendi değerini kontrol ettir. Bence bebeğin seninle. Sen stres yapma bu sefer bebeğinde etkilenmesin canım. İnşallah bebişin seninledir :)
Maşallahİnşallah canım ya bide 32 çıkan değerde bi sorun olsa hemen kanama baslardı diye düşünüyorum hiç bişey Yok leke falan
Yok hareket ediyorum evde ufak tefek moralim çok yüksekti aslında ama 1 hafta gecipte 32 de kalınca bütün modum düştüMaşallahOlmaz hiç inşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine Moralini yüksek tut, beslenmene dikkat et, uzun süre hareketsiz kalma, sigara falan içiyosan hemen bırak
Canım 8 mayıs SAT demiştin nasıl 1 hafta geçti? Periyodun mu kısa?Yok hareket ediyorum evde ufak tefek moralim çok yüksekti aslında ama 1 hafta gecipte 32 de kalınca bütün modum düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?