- Konu Sahibi vitoscaletta
Saçlarım normalde dalgalı. Liseye başlayınca kat kestirmiştim ondan sonra kendiliğinden kıvırcık olmaya başlamıştı. Permanın kıvırcığı gibi değil de maşayla yapılmış gibi, lüle lüleydi. Eskisine göre baya yakışıyordu. Ama son zamanlarda tekrar en eski haline döndü. Şimdi saçmasapan bir şekilde. Zaten ince telli ve az olunca iyice kötü duruyor. Şimdi üniversiteye başlayacağım ve saçımın güzel gözükmesini istiyorum. Perma mı yaptırsam diyordum ama baya olumsuz yorum okudum bu sitede. Kimileri saçım çok döküldü demiş. Benim zaten saçım çok az, bir de dökülürse kel gibi kalırım iyice. Sizce ne yapmalıyım? Aslında ben permayı da çok sevmiyorum. Kıvırcıklığı çok küçük geliyor. Lüle lüle olmasını daha çok istiyorum ama öyle yapan bir uygulama yok galiba. Araştırma yaparken bioform gördüm. Daha doğal duruyor gibi geldi. Bir de daha az zararlı demişler. Sizce yaptır derseniz bioform mu perma mı yaptırmalıyım? Son olarak Eskişehir'de yaşıyorum. Burada önerebileceğiniz uygun fiyatlı iyi bir kuaför var mı?