Sizce bir evin tek gelini olmak avantaj mı ya da dezavantaj mıdır?

şöyle bişey varki insan gibi insanlarsa ister tek ol ister 5 ol farketmez ama insandan insana değişiyo benim 2 eltim daha var ama aramızda sorun yok bence bu benim için avantaj ben olmasam bile kaynanama bakacak biri var ve sadece beklentisi benden yana değil çünkü 2 oğlu daha var tek gelin dezavantaj bence çünkü tek erkek çocuk ailesi onun üzerine yatırım yapıyo oğlundan beklentisi var kız çocuğundan ne kadar beklentin olabilirki sonuçta oda el adamının emrinde ama erkek öle değil o yüzden tek gelin olmak zor ama şu yönleride var eltin yok eşinin ağbisi yok karışanın yok görüşenin yok ya aslında çok farklı durumlarda çok farklı örnekler var tek gelinsindir kaynan senden uzakta ailesi uzakta ablası varsa ablası evlenmiş gitmiş ne sana karışan var nede görüşen o yönden iyi olabilir ama şuda var tek gelinsin eşinin ailesi bütün hayallerini senin üzerine kurmuş olabilir iyi yönüde var kötü yönüde insanına bağlı

kesinlikle dezavantaj
hep bende kalıyorlar,sürekli benim başımdalar,

keşke benden başka 1gelinleri daha olsaydı onu deli gibi sevselerdi benden uzak olsalardı
yemin ederim çok sevinirdim hiç kıskanmazdım

selamm benım bır eltım var hemde kayınvalıdemın akrabası ben farklı şehırdenım öyle olmasına rağmen tek gelın gıbıyım hep bendedırler daıma bana gelırler ve benım onlara gıtmemı ısterler eltımı ıstemıyorlar.........yanı demek ıstedığım ıkı veya bır vya uç farketmıyoo yınede bazen bırıne yuklenıyolar...........tek olsam barı tekım derım ama malesef...........her hafta mutlaka ya gıderız ya onlar gelır .....kendınıze ıyı bakın rabbım daha buyuk dertler vermesın ne yapalım.........

Ben şu şekilde söyliyim ama herkes aynı olcak die bişi yok sositososito

Benim büyük ablam evin tek gelini ve iki görümcesi var

Nazar değmesin :nazar: Araları o kadar iyi ki ablamı çok seviyorlar hatta hiçbi iş yaptırmıyorlar gelinimiz yorulmasın diye

Kayınvalidesi de bi tane gelinim var diye kadın çok seviyor kızlarına ne alsa ablama da alıyor kesinlikle ayırmaz

Kayınpederi de öyle babamdan farksızdır.

Yani ablam durumundan çok memnun ve çok mutlu Allah bozmasın....

Diğer ablamında bir kaynı var o daha evli olmadığı için ablam tek gelin

Kayınvalidesiyle arkadaş gibidirler hatta herkes abla kardeş sanıyormuş çünkü kadın çok bakımlı genç kız gibi o da ablası sananlara o benim kızım diyormuş, tam ablamın kafadan
kayın pederide öyle çok sever hihoyyyt ablamda onları sever :nazar:

Bence evin tek gelini olmak büyük bir avantaj ama bunu dezavantaja çevirmek isteyenler de olursa dezavantaj olur :delphin:

Allah herkese gönlüne göre versin :Saruboceq:

Ben 6 senelik evliyim ama şimdiye kadar elimden geleni yapmaya çalışsamda beni sevmedi bende kayınvalidemi sevmedi birbirimize karşı polyanacılık oynuyoruz eşim 2 kardeş isterim benden sonra gelecek kişinin benim yapamadıklarımın yapmasını çünkü çok acı çektirdi bana

ben de evin tek geliniyim. çok şükür bir sorunumuz yok. belki aynı şehirde yaşamıyor olmamızdan da kaynaklanıyor olabilir ama problem çıkaracak insanlar uzaktan da çıkarırlar. bence bu avantajda değil dezavantaj da. farklı insanlarla farklı şeyler yaşanıyor ne de olsa. çocuğunun mutlu omasını isteyen insanlar problem çıkarmıyorlar.

Back
X