Sizce Bir Evlilik Kolay Bitermi??

25 yıllık evliyiz.
Çok tartıştık,üç beş de büyük kavgamız var ama hiç boşanma lafı çıkmadı ağzımızdan.
'Kızınca söylüyorum sen dikkate alma' nedir?
Söylemesin arkadaşım.
Kavganın da bir adabı-sınırı olur.
Evcilik mi oynuyorsunuz?

Karşıdaki insan bu lafı duyunca istemsizce soğuyor eskisi gibi olamıyorsun ve hangi davranışın ne olursa olsun her anlamı söylüyorum Bir evlilikte karşındaki insanla bilin boşanacak mısın gibi hissediyorsun Bu yüzden de hep Ayrılık Rüzgarları esiyor arıza Kendimden biliyorum biliniz istedim

büyük kavga mı akşam dışarıda semaver yakmaya gitmiştik Keşke annemi de arasaydın o da bizle gelseydin dedim bıktım artık baba evine alan merakından boşanalım istersen dedi Ve ben ailemi sadece haftada bir giden bir insanım

ben son söylenecek lafı ilk söyleyen insanlardan hoşlanmıyorum. hele sinirle söylemek, ağzının ayarı olmalı herkesin.
Ben de böyle düşünüyorum Eğer ki bu evlilikte bir gün ona boşanalım dersem o an o davayı açmış olurum zaten uyarıyorum biraz dikkat ediyor Bir kavgamız olsun yine aynı kelime boşanalım bir evlilikte Hiç mi Kavga olmayacak Hiç mi tartışma olmayacak Ben anlamıyorum ya Nasıl bir şey bu evlilik...

Eşiniz size tartışma sırasında Boşanalım dese sinir anında söyledim dese tepkiniz ne olurdu 2 3 farklı sebeple tartışma sırasında Boşanalım lafı geçse ne yapardınız???
Herkes yapısı farklı bazıı susar , kırar etrafındki eşyaları , küfür eder’ ortam terk eder, karşısındaki kırmak için en ağır laf eder benim eşimde diyor 5 dk sora sinirden cart curt

Sinirle söylemesi bitirmek için yeterli değil. Yuva kolay kurulmuyor, büyük birşey olmadıkça kolay bozulmamalı kafasındayım.
Ama öyle de gitmez o iş..
Sinirli ve fevri biriyse dikkat etmesi için ikna edin, beceremiyorsa bir evlilik terapistine gidin.

Eşiniz size tartışma sırasında Boşanalım dese sinir anında söyledim dese tepkiniz ne olurdu 2 3 farklı sebeple tartışma sırasında Boşanalım lafı geçse ne yapardınız???

Geçen hafta eşimde bana dedi 10 aylık evliyiz.Ben de tamam dedim 1 haftadır ayrıyız boşanmak isteyeni boşamak lazım

Evet soylenebiliyor esimden duymadim ama yillardan beri soyledigim yapmasini istedigim bisey var ailemiz icin yani mutlulugumuz icin yapmadi gecistirdi artik dayamadim ben dedim eger dedigimi.yapmazsan seni.bosiycam gor bak.yeter.artik.dedimSus sacmalama o nasil bir laf dedi tamam yapcam dedi faliyete gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…