Sizce Bir Evlilik Kolay Bitermi??

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Eşiniz size tartışma sırasında Boşanalım dese sinir anında söyledim dese tepkiniz ne olurdu 2 3 farklı sebeple tartışma sırasında Boşanalım lafı geçse ne yapardınız???

Boşanmış bir kadın olarak; boşanma lafını ağzına pelesenk eden biriyle evliliğin süreceğine inanmıyorum.
Kızınca başka şeyler söyler insan , boşanalım demez.
Nasıl başlarsa öyle devam eder bence. Şimdi ki aklım olsaydı ilk boşanalım lafını duyduğum , ilk gecemizde boşanırdım. 3,5 yıl da yanıma kar kalırdı.
Ciddi bir dersi hak ediyor. Boşanalım tamam deyin siz de kendisine.

Öyle diyorum bu defa da sinir anında söyledim ciddiye alma sen benim için değerlisin diyor

Çok kötü bir durum ama ya her soğuyorum ondan haberi yok

3 yıllık evliyim
3 yilda 3 kere dediyse sorun etmem ben. İnsan sinirliyken beyninde neler neler dolaniyor. Esim cok iyi bir es, cok iyi bir babadir. Ama tartistik mi gozumde ondan kotusu yoktur, ne diye evlendim diye kendi kendimi yiyorum.Bence gercekten sinirli aninda dusinmeden soylemistir

Kötü olanda bende sinirli oluyorum hiç demiyorum erkekler çok gaddar ya

Pardon ben mi kaçırdım mesaj konunuz noldu ? O konu halloldu eşiniz size sinirle bosanalim dedi ve siz istemiyorsunuz gibi bisey anladim ben msjinizdan şu an yanılıyorsam düzeltin lütfen

İnsan sinirliyken her sey soyleye bilir.

Katılmıyorum

Kavga ederken söylenecekler bana göre ikiye ayrılır
1. Tartışmak, sorunu çözüme kavuşturmak için söylenenler
2. Söyledikten sonra bir daha yüz yüze bakılmayacaklar

Eski eşimle olsun, erkek arkadaşımla olsun, ne kadar sinirlensem de son kavga sözlerini söylememeye dikkat ettim/ediyorum.

Sinirli olma bahanesi ile insan her aklına geleni söylememeli.

Kocasının/karısının yüzüne tükürüp hala onunla barışma hayalleri kurmamalı mesela. Çok basit şeyler. İnsan tartışırken bile seviyesini korumalı bana göre.

Ben eski eşimle boşanma lafını ağzıma aldığımda onu ve evliliğimi gözden çıkarmıştım zaten. Sonra gerisi geldi.

Maalesef bende tam tersi eşime çok kullanıyorum bu kelimeyi her tartışmada. Oda bıkmış durumda bu lafimdan. Ama ne zamanki tahammülüm kalmıyor, ozaman söylüyorum. Ama onu çok seviyorum iyiyken çokkk iyiyiz. ❤ Bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor ki. Sadece aynı şeyleri yaşamaktan tahammülüm kalmadı bu yüzden istemsizce, bazende üzmek canını yakmak istiyorum. Doğru değil yaptığım biliyorum. Zaten değiştirmek için çabalıyorum artık bu davranisimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…