- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Öyle diyorum bu defa da sinir anında söyledim ciddiye alma sen benim için değerlisin diyorBoşanmış bir kadın olarak; boşanma lafını ağzına pelesenk eden biriyle evliliğin süreceğine inanmıyorum.
Kızınca başka şeyler söyler insan , boşanalım demez.
Nasıl başlarsa öyle devam eder bence. Şimdi ki aklım olsaydı ilk boşanalım lafını duyduğum , ilk gecemizde boşanırdım. 3,5 yıl da yanıma kar kalırdı.
Ciddi bir dersi hak ediyor. Boşanalım tamam deyin siz de kendisine.
İlkini hamileydim söylemişti 3 oldu söylediİnsan sinirliyken her sey soyleye bilir.
1-2 kere soylediyse sorun etmem ama her tartismada soyluyorsa dusundurur beni.
Kac zamandir evlisiniz? Ben de kavga ettiyimizde bosanmayi dusunen insanlardanim))) ALLAHtan yilda 1-2 kere kavga ediyoruz ))İlkini hamileydim söylemişti 3 oldu söyledi
Çok kötü bir durum ama ya her soğuyorum ondan haberi yokLay lay lom galiba sana göre sevmeler derdim herhalde.
Ya canına tak etmiş söylüyor ya da sizi ciddiye almıyor bile zaten.
3 yıllık evliyimKac zamandir evlisiniz? Ben de kavga ettiyimizde bosanmayi dusunen insanlardanim))) ALLAHtan yilda 1-2 kere kavga ediyoruz ))
Çok kötü bir durum ama her duyduğumda soğuyorum ondan haberi yok amaLay lay lom galiba sana göre sevmeler derdim herhalde.
Ya canına tak etmiş söylüyor ya da sizi ciddiye almıyor bile zaten.
Değer versen sakız yapmazsın ağzına deyin . Bir daha söylerse de çekin annenize gidin.Öyle diyorum bu defa da sinir anında söyledim ciddiye alma sen benim için değerlisin diyor
Sizin sebebi neydi özel değilse boşanmanızın çocuk varmıDeğer versen sakız yapmazsın ağzına deyin . Bir daha söylerse de çekin annenize gidin.
3 yilda 3 kere dediyse sorun etmem ben. İnsan sinirliyken beyninde neler neler dolaniyor. Esim cok iyi bir es, cok iyi bir babadir. Ama tartistik mi gozumde ondan kotusu yoktur, ne diye evlendim diye kendi kendimi yiyorum.Bence gercekten sinirli aninda dusinmeden soylemistirÇok kötü bir durum ama ya her soğuyorum ondan haberi yok
3 yıllık evliyim
Kötü olanda bende sinirli oluyorum hiç demiyorum erkekler çok gaddar ya3 yilda 3 kere dediyse sorun etmem ben. İnsan sinirliyken beyninde neler neler dolaniyor. Esim cok iyi bir es, cok iyi bir babadir. Ama tartistik mi gozumde ondan kotusu yoktur, ne diye evlendim diye kendi kendimi yiyorum.Bence gercekten sinirli aninda dusinmeden soylemistir
Ben soyluyorum)))Kötü olanda bende sinirli oluyorum hiç demiyorum erkekler çok gaddar ya
İnsan sinirliyken her sey soyleye bilir.
Zor kurulur kolay biterEşiniz size tartışma sırasında Boşanalım dese sinir anında söyledim dese tepkiniz ne olurdu 2 3 farklı sebeple tartışma sırasında Boşanalım lafı geçse ne yapardınız???
Olsun o zaman. Çocuk oyuncağı gibi olmuş.Çok kötü bir durum ama her duyduğumda soğuyorum ondan haberi yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?