sizce bır evlılıkte tekrardan sevmek mumkun mü?

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar sızce bır evlılıkte veya bırlıktelıkte sureklı kavgalardan dolayı bır soguma uzaklasma varsa tekrar eskıye donmek mumkun mu..yanı soyle soylım tekrardan sevmek demiim ama araryı tekrardan duzeltmek olabılır veya nasıl???

kırılan seylerın tamırı cok zor oluyor ama ıkı tarafta özenlıyse belkı olabılır
ben suan aşamadım mesela...:50:

benimde öyle bir dönemim olmuştu.

ben soğuduğumu hatta biteceğini düşnüyordum..aramız düzelince bazı şeyler istediğim gibi olunca eski halime geri döndüm

bazı dönemler oluyo böyle...ama tam açık yazmamışsın yazarsann herkez daha net bişi söyler

tam olarak bılmıyorum konunun esınle zannerdersem ama;sevmek derken eşin se ve bu bir yuva ise RABBIM IKINIZI bır yuvada bır araya getırdıyse neden olmasın herkez hata yanlıs yapabılır ınsan oglu cıg sut emmış yanlışlar yapabılır önemlıolan onu farketıp yada farkettırıp duzeltmektır ınsallah..helesız karı koca ısenızzor donemde ısenız bırde seytanda musallat olur sıze neler sevılmıyorkı bırde öyle düşün istersen..

Tabi ki olur neden olmasin. Taraflarin ikisininde istegi ve degismeleriyle olabilir :)

bazen öyle soğukluk olur eşler arasında...

her zaman aynı çizgide gitmez işler.. ama bazen de herşey o kadar mükemmel olur ki sen bile inanamazsın.

tabii biraz emek vermek lazım

Bir kac yil once amcamla yengem ayrilma asamasina gelmisti.
Hatta son kez annemle babam konusmak icin yanlarina gidip ikna etmisti onlari ayrilmamak icin.
gecen sene amcamla yengeme carsida rastladim, el ele kol kola geziyolardi, yeni asiklar gibi.
Cok ozendim. Allah muhabetlerini bozmasin. Bu arada suan 3 tane seker gibi bebisleri varr:16:

tabi olur biz d az birbirimize girmedik ama istedikten sonra herşey çok güzel olabiliyor

ßen ßikere sogudugum kisiye tekrardan eskisi gibi bagli olamam. Aklima gelir yinede,mutlu anlarimizda ßile..

Hatalar telafi edilirse, gönüller hoşnut tutulursa, hoşlanılmayan şeyler tekrarlanmazsa neden olmasın?

Hayatta hersey mumkun. Eger aşkiniz devam ediyorsa hersey unutuluyor. Aşk bir cesit büyü gibi olaylari siliyor yada sindiriyor.

Bunu cevabi tamamen aranizdaki bağa bagli. İnsallah gonlunden gecen olsun

acılan yaraların tamırı olmuyor ama kabuk bagladıgına ınandım ben de .
ben de uzun surelı ılıskımle cıddı sorunlar yasadım .ondan cok cok nefret ettım sogdum .
asla ama asla bır daha sevemem affedemem demıstım .affetmenın otesınden sevgım
fılan hıc kalmamıstı .bombosdum ona karsı .
ama bırden hersey duzeldı .elınden gelen herseyı yaptı .
daha once yapamdıgı seylerı yaptı
benı falasıyla sasırtmayı basardı .
yaralarım kapanmadı ama ,kabuk bagladı .
desılmedıgı muddetce sorun yok .
sımdı ıse ,onu eskısınden daha da cok sevıyorum:51:

Acilan yaralarin derinligine bagli olarak bu mumkundur veya degildir.
Sorunlarin ne olduguyla da esdeger bir durum bence.

Eger hic bir zaman saygi ve guvenin kaybedilecegi kadar ileri gidilmemisse, hersey duzelebilecek bir noktadadir.
Ama eger saygi bitirilmis, buna bagli olarak guvende zedelenmis ise, geri donusu zor olan bir yola girilmis olabilir.

Insanlar oyle yada boyle, evlilik veya iliskilerde kavga ediyorlar.
Dilin kemigi yok, bazen istemedigimiz seyler soyluyor, pismanlik duyacagimiz hareketlerde bulunuyoruz.
Ama en onemlisi o saygiyi kaybetmemek, geri donusu daha kolay oluyor...
Benim gorusum boyle...

Yeniden arayı düzeltme olasılığı aranızın neden bozulduğuna bağlı...affedilecek şeyler var affedilemeyecek şeyler var....

"Mutlu günler acı anları çabuk unutturur!!!"
evliliğimde hep bunu savundum...:ssz:
Bilmiyorum o şansı vermedim,veremedim belki de kendimle çelişmekten korktum...:ssz:

bencede mümkün..bizde çok kavga ediyoruz gerçekten kalp kırıyoruz ama bi gülümseme bile herşeyi unutturabiliyor bazen...

ben de sabah: akşam yaşadığım bir sıkıntı yüzünden tam da bu düşünceyle uyandım.
evet karşıdan güzel şeyler görünce değişiyorsun unutuyorsun (aslında unutulmuyor, bilinçatına atılıp bastırılıyor, üstü kapatılıyor ve bunu da elinde olmadan yapıyorsun)
ne güzel demiş arkadaş "yaralar iyileşmiyor, kabul bağlıyor" ve o yaraya dokunmadığın sürece de acımıyor.
gerçekten de öyle....
şuan kabuk bağlamasını bekliyorum
önceden onsuz yaşayamayacağımı düşünürdüm, şimdi artık onsuzluğa da alıştığımı hissediyorum.
alıştırıyor kendisi sağolsun

Back
X