ama benim sorum şu arkadaşım evinde paspal ve pespaye dolaşır dişiliğini hiç kullanmazdı
yani bir işve bir cilve arkadaşımda olmayan bir şeydi cinsellik zaten felaket durumdaydı
kadın pespaye diye kadın suçlu olamaz, demekki o da karşısında süslenecek bir adam bulamadığı için buna değer görmediği için öyle. sevdiğim biri için mücadele ederdim tabiki, sevmiyor demekki, umudunuda kesmiş olmalı.bir insanın temel özelliklerini ise değiştiremezsin, bir adamı törpülersin ama yüzde yüz asla değiştiremezsin.
sizin yanınızda yapacak değilya işveyi cişveyi..hem nerden bılıyosunun cinselliklerının felaket oldgunu ordamıydınız?? bu kadar ön yargılı olmayın buyuk konusmayın yarın aynı seyın sızın basınıza gelmeyecegı ne malum???garantısı varmı???ama benim sorum şu arkadaşım evinde paspal ve pespaye dolaşır dişiliğini hiç kullanmazdı
yani bir işve bir cilve arkadaşımda olmayan bir şeydi cinsellik zaten felaket durumdaydı
şimdi ben tek suç erkektemiydi diye sormadan kendimi alamıyorum
tamam kocasının kumar oynaması feci bişey faturalarını dahi ödeyemedi borcu yüzünden adam
ama erkek evde bulamadığı heyecanı ve keyfi dışarda arayınca kadın aklanıyomu bu durumda
o da adam kadar suçlu değil mi?
şunu çok merak ediyorum bir kadın aklını kullanarak -aynı zamanda kadınlığını da tabi- bir erkeği değiştirebilir mi?
şimdi bir örnek vereyim yakın arkadaşımın kocası kumar oynuyor (ki bununla ilgili bir konu açmıştım daha önce) şimdi ayrılmak üzereler ve ortada bir de çocuk var
ama benim sorum şu arkadaşım evinde paspal ve pespaye dolaşır dişiliğini hiç kullanmazdı
şimdi ben tek suç erkektemiydi diye sormadan kendimi alamıyorum
tamam kocasının kumar oynaması feci bişey faturalarını dahi ödeyemedi borcu yüzünden adam
ama erkek evde bulamadığı heyecanı ve keyfi dışarda arayınca kadın aklanıyomu bu durumda
o da adam kadar suçlu değil mi?
okuduğunuz için teşekkürler şimdi de yorumlar lütfen...
daha önce böyle bir konu açıldıysa da affola ayrıca ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?