• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bir Öğretmen ve Öğrenci arasında aşk yaşanabilir mi?

üniversitede olabilir,ama daha önceki dönemde asla mantıklı değil....
bende bir öğretmen olarak diyorumki öğrencisine o gözle bakabilen bir öğretmenden hayır gelmez...bizim okuldada bu yıl 8. sınıfta okuyan bir kız öğrenciyle öğretmen arkadaşlardan biri evlendi...sen o sınıfa o öğrencilere bişeyler anlatmak için giriyorsun ,afedersiniz ama o kıza nasıl oluyorda orasına burasına bakıp evlilik hayali kurabiliyorsun veya içinden bişeyler geçirebiliyorsun...bu duruma normal bakanlar oluyor çevrede ama bir türlü anlam veremiyorum ben...
ama hep şunu derim burda öğrenci değil öğretmendir mesele..çünkü öğrenci ne ki 15-16 yaşında...ama diğeri üniversite mezunu 27-28 yaşında adam...

yasanabilir neden olmasın tam bilmiyorum yasları ama...
benim kuzenim dershanedeki öğretmniyle evlendi cok mutlular

böyle bi ilişkinin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. öğretmeniyle evlenen tanıdıklarım var, hiçte mutlu değiller. arada olabilecek yaş farkınıda unutmamak lazım, istisnalar kaideyi bozmaz tabi, hiçbirşey imkansız değildir.

Vlaha bilmiyorum

Büyük konuşmak gibi olmasın ama:1shok:

size bişey anlatcam öğrtemnler gününde tiyatorumuz vardı ve ben öğrtemendim öle bir ağır makyaj yapmışlardıki tiyaroda fondoteni sürmüşlerdi sırf:1shok:
bizim dersimize giren stajyer hocalar vardı biz onları sınıf olarak çağırmıştık ii niyetle tabikikafamçokkarıştı

Onlarda dersimiz var gelemezyiz demişlerdikafamçokkarıştı

Oke biz tiyaroyu yaptık bitti biran önce sınıfa çıkmak için gidiyoruzkaydirigubbakcemile4

tam o sıarada stajyer hoacaları gördüm arkadaşlarımla sınıfta bu hocalardan hoşlanan kızlarda aşırı fazladı onlar için kendilerini parçalıyorlardı ben ise onlara derse laf çakıodum efendi olun soyatırılığı bırakın onlara göre olgun davranıodum çünkü olgunumda:

herneyse bu stajyer hoacalar demiştik size videosunu veririz tiyaronun onları görünce dur verip gidelim dedik

tabi yanımda arkadaşlarımda var ben topukluda giymiş tam öğretmene benziodum kaydirigubbakcemile3

hocam dedim durdu baktılarkaydirigubbakcemile3tanımadılar sonra tekrar dikaktli baktılar b,rb,irlerine baktılar birtanesi var ki kızlar komple buna aşıkkaydirigubbakcemile3

o durmuş bakıyor ben diğer stajyer hocaya size videoyu vereyim derken hocayla konuşurken ..

sonra işte böle konuştum çıktım sınıfa sonra merdivenlerde arkadalarım bana kızdılar ve sitem ettiler ne oldu dedim o yakışıklı hoca gözlerini senden alamıyordu dedi inanmadım kızdım bu sınıfta yayıldı tabi..

sonraki hafta dersimize girdiğinde ben yoklama alıodum..
oda arka sırada oturuodu ben sinirli ve sertim biraz sözümün geçmediği anda kafayı yerim kızlar susun diye bağırıodum durmadan..
diğer hoacada öğretmen masasında bu arka sıradaki beni süzen hoca işte arkadaş tabiriyle..

yoklama alıom birisi ses vermedi sertçe durdum o arkadaşıa baktım sonra yokla aldığım sırada arkaya baktımki pür dikkat ciddi bakıo sonra baktım gülümsüo onuda geçtim oturuşum kalkışım herşeyime bakıokafamçokkarıştı

noluoo be dedim kendi kendime sonra bide şöyle bişey var

yazılıyı onlar yapmışlardı bize ben yazılımı verip dışarı çıkmış işte herkes yavaş yavaş çıkıo içerde 15 kişi vs kalmış içerde ders notlarını aldığım dosyam var kapı açıktı o yakışıklı olan bana bakan hoca kapı çekmek için geldi hocam dosyamı alabilir myiim dedim yok dedi sonra aradan 3-4 dk geçti bir baktım dosyanımı almış gelmiş elime verdi ve gülümsüodu ya bilmiom of neki bu uyuz nefret ediom hocalardan:dilcikar:

öğrenci en az 25 yaşında ve öğretmeniyle de arasında uçurum bir yaş farkı yoksa yaşanabilir

çok yakın bir aile dotumuzu şekilde evli aralında 13 yaş var... herşey mümkün bu hayatta... hayılrısı olsun

Hayatta olmayacak hiçbiişi yoktur ki bu nasıl bi sorudur arkadaşım olmaz mı olmayan okul varmıdır daha ileri götürüp olayı buluşup cinsel birliktelik yaşayıp sonra unutulalar yakalanamayanlar ya da yakalanıp gazatelere kapak olanlar ya da cinsellik diil duygusal bir bağ ile karşılıklı aşık olup aam engellerden dolayı kavuşmamışlar yokmudur vardır elbet
ba benim eşimin lise sınıfında kızın teki babası yaşında din öğretmenişle kaçıo evlenıo okulu bırakıo çoçukları bile oluyo
yaaaaaaaaaani oluyo bak:)

okul esnasinda olmasina sicak bakmiyorum,bakamamda,tuhaf geliyor bana...
büyük konusmakta istemiyorum yarin birgün bizimde evlatlarimiz olacak...
ama kiz okuldan mezun olur,okulla iliskisi kalmaz o zaman sorun olmayabilir bence.

lise 2.sınıftayken biyoloji öğretmenim bana evlenme teklif etmişti
öyle pat diye...
çok gururlanmış,pek bi şımarmıştım
zaten hava binbeşyüz bende o zamanlar
bu teklif havamı ikiye katlamıştı
yani mümkündür aşk her yerde her daim
art niyet olmadığı sürece yanlış diyemem

eeeeee sonra nolduu çok merak ettim yhaaaaaaaa:)

lise 2.sınıftayken biyoloji öğretmenim bana evlenme teklif etmişti
öyle pat diye...
çok gururlanmış,pek bi şımarmıştım
zaten hava binbeşyüz bende o zamanlar
bu teklif havamı ikiye katlamıştı
yani mümkündür aşk her yerde her daim
art niyet olmadığı sürece yanlış diyemem

lisedeyken bi öğretmenim bu soruyu bana msnde sormştu .dilim tutulmştu ve ne diyeceğimi bilmiodm :S:delphin: lisedeki beden öğretmenim bi öğrencisiyle evlenmişti.aşk yaşanabilrmi die sormuşsn bence yaşanır doğru kişi doğru zaman isegamyoncuiremsu

eeeeee sonraa ya bişi anlayıtosunuz sonrasınıda söleyin çatlatmayın insanı ya:)

Vlaha bilmiyorum

Büyük konuşmak gibi olmasın ama:1shok:

size bişey anlatcam öğrtemnler gününde tiyatorumuz vardı ve ben öğrtemendim öle bir ağır makyaj yapmışlardıki tiyaroda fondoteni sürmüşlerdi sırf:1shok:
bizim dersimize giren stajyer hocalar vardı biz onları sınıf olarak çağırmıştık ii niyetle tabikikafamçokkarıştı

Onlarda dersimiz var gelemezyiz demişlerdikafamçokkarıştı

Oke biz tiyaroyu yaptık bitti biran önce sınıfa çıkmak için gidiyoruzkaydirigubbakcemile4

tam o sıarada stajyer hoacaları gördüm arkadaşlarımla sınıfta bu hocalardan hoşlanan kızlarda aşırı fazladı onlar için kendilerini parçalıyorlardı ben ise onlara derse laf çakıodum efendi olun soyatırılığı bırakın onlara göre olgun davranıodum çünkü olgunumda:

herneyse bu stajyer hoacalar demiştik size videosunu veririz tiyaronun onları görünce dur verip gidelim dedik

tabi yanımda arkadaşlarımda var ben topukluda giymiş tam öğretmene benziodum kaydirigubbakcemile3

hocam dedim durdu baktılarkaydirigubbakcemile3tanımadılar sonra tekrar dikaktli baktılar b,rb,irlerine baktılar birtanesi var ki kızlar komple buna aşıkkaydirigubbakcemile3

o durmuş bakıyor ben diğer stajyer hocaya size videoyu vereyim derken hocayla konuşurken ..

sonra işte böle konuştum çıktım sınıfa sonra merdivenlerde arkadalarım bana kızdılar ve sitem ettiler ne oldu dedim o yakışıklı hoca gözlerini senden alamıyordu dedi inanmadım kızdım bu sınıfta yayıldı tabi..

sonraki hafta dersimize girdiğinde ben yoklama alıodum..
oda arka sırada oturuodu ben sinirli ve sertim biraz sözümün geçmediği anda kafayı yerim kızlar susun diye bağırıodum durmadan..
diğer hoacada öğretmen masasında bu arka sıradaki beni süzen hoca işte arkadaş tabiriyle..

yoklama alıom birisi ses vermedi sertçe durdum o arkadaşıa baktım sonra yokla aldığım sırada arkaya baktımki pür dikkat ciddi bakıo sonra baktım gülümsüo onuda geçtim oturuşum kalkışım herşeyime bakıokafamçokkarıştı

noluoo be dedim kendi kendime sonra bide şöyle bişey var

yazılıyı onlar yapmışlardı bize ben yazılımı verip dışarı çıkmış işte herkes yavaş yavaş çıkıo içerde 15 kişi vs kalmış içerde ders notlarını aldığım dosyam var kapı açıktı o yakışıklı olan bana bakan hoca kapı çekmek için geldi hocam dosyamı alabilir myiim dedim yok dedi sonra aradan 3-4 dk geçti bir baktım dosyanımı almış gelmiş elime verdi ve gülümsüodu ya bilmiom of neki bu uyuz nefret ediom hocalardan:dilcikar:

ne olduğu açıkca ortada yoksa hocayıda geçtim bi insan niye ilgilensinki bu kadar hoşlaşmış işte:)

Aşkın yaşının olmadığını düşünüyorum.. Bunun çok örneğini gördüm canım, benim öğretmenine aşık arkadaşlarım vardı...
Eğer o da sana karşı birşeyler hissediyorsa neden olmasın..?

okuduğum lisede tarih hocası ile bir arkadaşımız evlendi.çokta mutlu olduşar çocukları oldu..halada evliler..aralarında 10 yaş vardı.

benım dayımın oğlu ogretim gorevlısıdır ve ogrencısıyle evlendı..
çok tatlıda bi oğulları oldu :nazar:

sonuc olarak 18 yasından kuçuk, lise ogrenci-ogretmen aşklarına sıcak bakmıyorum
ama üniversite artık ikiside gayet bilincli olabilir diyorum..

Öğretmen vasfını almış birinin, 18 yaşından küçük öğrencisiyle aşk yaşamasını asla ve asla etik bulmuyorum. 18 yaşından büyükse olabilir.

üniversite de belki olabilir lise de olur aslında benim lise dönemimde benden 6 yaş büyük yeni mezun olmuş öğretmenlerim vardı bir baktığında anormal bir yaş değil

Back
X