• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bir Öğretmen ve Öğrenci arasında aşk yaşanabilir mi?

evet üniversitede olabilir zaten bazı hocalarla yas farkı cokta az oluo ama dıgerlerı banada ters ve ben bole bı olayı bılıorum tarıh ogretmenı ogrencısıyle evlı

etik olarak doğru bulmuyorum
ben de eğitimciyim
üniversitede böyle bir şey söyleyemem olabilir
ama lise öğrencisinin ergenlik döneminden faydalanmak olur bu
çünkü ergenlikte aşk mevzusu başka bir alem oluyor

Bence yaşanamaz ve yaşanmamalı da öğretmenin de öğrencinin de eğitim kurumuna gidişinde ki amaç belli maksat eğitim yuvalarını aşk yuvasına çevirmek değil maksat topluma faydalı insanlar yetiştirmek. Bir öğretmenin bu şekilde düşünmesi mesleğine saygısızlığı olur bence kimse de kusura kalmasın.

Şu var zamanında bir öğretmenin öğrencisidir de ilerleyen yıllarda sosyal hayatta karşılaşıp sevgili olurlar bu apayrı bir durum ama okul çatısı altında asla olmamalı.

Y-A-Ş-A-N-A-M-A-Z !!!!!!!!!!!! Tek kelime ile....

Ne demek öürenci öğretmen arasında aşk ya ne kadar iğrenç birşey. Ben aynı sınıftaki öğrenciler arasındaki aşka meşke karşı çıkarken bide öğretmenle öğrenci arasında böyle bişeyin olmasını haydi haydi tasvip etmiyorum.Atıyorum ; TM öğrencisisin. Soyadında AKGÜN Sen dahil tüm öğrenciler o sınafa girdiklerinde hepsinin soyadı TM olur AKGÜN'ü AKÇİÇEĞi gider TM olur.Hakeza öğretmende aynı şekilde. Nasılki ailedeki bireyler arasında aşk yaşanmaz ise sınıfındakiler arasında da aşk yaşanmaz!!! Herkes orda birey olmaktan çıkar aileye dönüşür! Bilemem anlatabildim mi ?

Öğretmenin öğrencisine o gözle bakması çok çirkin birşey. Üniversitede olabilir. Ama sonunun evlilikle bitmemesi veya ciddi boyut kazanmaması düşünülürse hiç hoş değil.

ben üniversitede okurken bizim sınıftan bir kız hocalarda biriyle evlendi ama bize hiç çaktırmamışlardı evlenecekleri zaman duymuştuk anca hiç bir problem yaşanmadı ters de anlaşılmadı dışarda yaşandıktan sonra kime ne? ama okulda belli edip başbaşa otursalar sınıfta bakışıp kırıştırsalar hoş olmazdı

ben de etik bulmuyorum.benim de lisede bir kız tarih öğretmeniyle evlenmişti.adam 40 falandı.kaçmıştı kız sonra,öğretmeni uzaklaştırdılar görevden aldılar.ii de yaptılar

benim çalıştığım okulda erkek öğretmen öğrencisiyle nişanlanıp okul bittikten sonra evlenmişti.üniversitede bir yere kadar olabilir ama lise bana pek doğru gelmiyor

arkadaşlar düşüncelerinize saygı duyuyorum ama gönül bu insana sormuyor ki seveyim mi sevmemeyeyim mi diye bence olabilir niye olmasın, kardeş değiller ki severler de evlenirler de sevgi sevmek çok güzel hem ne demişler"iki göül bir olunca samanlık seyran olur "diye büyükler bu sözü boşuna söylememişler herhalde

Bana göre adam sapıksa yaşanabilir, lise öğrencisi 15 ile 17 yaş arasındadır, adamda eğitimli bir adamsa, bilir olmaması gerektiğini.. buna rağmen oluyorsa adam sapıktır. Kız ise gençlik aşkını yaşıyordur, daha masumdur bu pozisyonda.

Buarada düşünsenizde anne ve babalar çocuğunun öğretmenine güvenemeyecekte kime güvenecek

belki hepinizin yazdıklarından farklı olacak anlattıklarım ama ben şu an lisede öğretmenim olan insanla evliyim..bazıları yadırgayabilir biz ben mezun olduktan sonra başladık yani okuldan sonra tanıdım onu 2buçuk senenin ardından geçen yıl nisan ayında evlendik..çevremde çok şahit olmuştum öğretmeniyle evlenenlere..bazen aşk gerçekten sınır tanımıyor..

Son düzenleme:
biz çocuklarımızı nasılkoruycaz ya liseye okusun kimseye boyun eğmesin diye gönderiyoruz oooooo şu olanlara bakın bir bu çocuk dikkatini derse nasıl verecek peki ya..

çocuklarımızı emanet ediyoruz onlara nasıl bu şekilde bakabilirler o yaşta bir çocuğun duyguları çok saftır hemen kanar Allahım sen koru diyorum...

olmamali. avrupa ülkelerind ehatta buna karsi yasalar bile war! ve tüm sorumluluk ta ögretmende...cocuga bisey olursa öretmenin sucu avrupada öle yani bence de haklilar

benim bir tanıdığım lise öğretmeniyle evlendi
bayan olan 7 yaş büyüktü öğrencisinden ama evlendiler şimdi bebekleri bile oldu:)

ama bnce hiç etik değil..

bizim gelin hanım da amcamı ayarttıı evlendilerrr
3 4 senelik evliler 1 tanede çocukalrıı varr
aralarındaa en az 15 yaş fark varrr
kızda benle yaşıt 86lı
ama sürekli proplemlerii olurr tartışırlarrr
ee biri hopalam zıplama çağında biriii ağaır takılannn
olmaz tabii hiç etik değil bencede

ikiside insan--- aşık olunabilr yani neden olmasın ki.

fakat gelecekde olabilecek ciddi şeyler için dikkatli olunması gerekir bence.

Benimde vardı öğrencileriyle evlenen öğretmenlerim çok ters geliriyor bana o zamanda şimdi de

Back
X