- 29 Ağustos 2016
- 129
- 13
- 98
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi beyaz görünüyor, pozitif sayılabilmesi için pembelik olması gerekir. Regliniz gecikti mi?test yapmıstım sılık cıkmıstı doktora gıttım kan verdım sonucu 0.100 cıkmıstı ben de 5 6 gun sonra bıdaha test yaptım yine silik gibi cıktı sizce birsey varmıdır
Kaset tipi testlerde bu gibi sıkıntılar olabiliyor. Eğer şüpheleriniz devam ederse birkaç gün sonra tekrarlayın ya da hiç uğraşmayın kanda bHcg'ye baktırın.2 oglum var negatıf oldugu zaman hıc sılıkte olsa cıkmazdı bırsey bu boyle oldu hemen hani beklese falan Dicem yer cızgısı gorunuyo falan diye
Gebelik planlıyor musunuz?En iyisi tekrar kanda baktırmak herhalde hıcte boyle kasıklarım falanda agrımazdı yanı belım falan enteresan ya
Bence sağlam bir korunma yöntemi uygulayın bu dönemlerde hemen gebe kalan çok kadın var çünkü emzirmek ya da adet düzensizliği gebeliği engelleyemez.Hayır henuz degıl
Bnmde silik çıktı erken gebelik yaptım negatifti anlamadım bişy bnde. Kan testi tektar yaparsanız bni mutlaka etiketler misiniz çok merak ettim :)test yapmıstım sılık cıkmıstı doktora gıttım kan verdım sonucu 0.100 cıkmıstı ben de 5 6 gun sonra bıdaha test yaptım yine silik gibi cıktı sizce birsey varmıdır
Yarın bıdaha test yapıcam yine sılık cıkarsa kan verıcem kesın sonuc ıcınEki Görüntüle 2194337 Eki Görüntüle 2194337 Eki Görüntüle 2194338
Bnmde silik çıktı erken gebelik yaptım negatifti anlamadım bişy bnde. Kan testi tektar yaparsanız bni mutlaka etiketler misiniz çok merak ettim :)
Yarın bıdaha test yapıcam yine sılık cıkarsa kan verıcem kesın sonuc ıcın
Canım kan testi yaptırdım bugün 0.1 çıktı yani negatifEki Görüntüle 2194337 Eki Görüntüle 2194337 Eki Görüntüle 2194338
Bnmde silik çıktı erken gebelik yaptım negatifti anlamadım bişy bnde. Kan testi tektar yaparsanız bni mutlaka etiketler misiniz çok merak ettim :)