Sizce bitirmelimiyim ???

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhaba ,Baya uzun zaman olmuş buralara gelmeyeli :) Kendimle konuşurken sizi hatırladım ve buraya yazmak istedim :)
Ekim”den bu yana görüştüğüm bir adam var benden kariyer olarak baya aşağıda bunun önemli olmadığını düşünüyorum neyse bu arkadaş ile farklı şehirlerde yaşıyoruz ,görüşmemiziin ilk başlarında yakın bir tarihte geleceğini söylemişti bende bir sınavım olduğu için aralık 4 den sonra gel dedim benim sınavım bitti ,40 yalındaki adam sürekli bana gelmek için parasının olmadığını gelemediğini söylüyor bu arada şuan çalışmıyor yaz sezonu çalışıyor kış sezonu takılmaca ,hergün artık iğnelemekden bunaldım aile olarak maddi durumları iyi kardesinden veya baska birinden borç alıp gelemez mi yani birde gelse gelse ne kadar harcayacak ki ?Bu zamana kadar bir çiçek göndermedi o kadar konuşuyoruz gram ince düşünce veya jest yok yani gelemiyorsan bunu düşünebileisin cahilce konuşmalar harekwtler ama iyi biri olduğunu düşünüyorumm siz olsanız naparaanız bana öneride bulunurmusunuz 😕

Bence 40 yaşına gelmiş bir insanın çoktan düzgün bir işi,bir düzeni olmuş olmalı ya. 40 yaş bu 20 değil 30 değil. Çocuk değil yani.
Ya adam 40 yaşında daha hala basit e alıyor herşeyi hala bohrem hayat yok işim yok yok borcum var salakça aşağılık konuşmalar 40 yasındasın ya biraz hayatı ciddiye mi alsan diyorum gülüyo fln

evet bende onu düşünüyorum oyalamasının sebebi ne onu anlamıyorum dedim kendinden bu şekilde soğutmaya çalışıyorsan gerek yok direk söyşeyebilirsin

Oyalanmak icin sebebe gerek var mi? Afedersiniz adam donsuz takiliyor öylece. Gercekten ilgisi olan adam ne yapar eder sizi görmeye gelir. Param yok felan demez bile. Belki biletin sizin almanizi bile bekliyor. Var öyleleri

Cebinde buluşacak parası olmayan, hadi insanlık hâlidir kalmadı diyelim birinden rica edip size kesinlikle bunu yansıtmadan sorunu halledemeyen adamdan olmaz. Belki de sizin para teklif etmenizi bekleyen kadın parası yiyen biri bile olabilir. Evet, bitirin.

Herkesin maddi durumunda zaman zaman dalgalanmalar olabilir, işler bozulabilir. Bu şekilde calişma durumu geciciyse idare edilebilir (bence idare etmeye gerek yok adami tanimiyorsunuz bile niye idare edesiniz, ilişkiniz ileri noktada olsa idare edilir de şu aşamada gereksiz olurdu bence.)

Adamin genel olarak maddi durumu ve işi buysa zorlamayin. Her seferinde borcla mi gelecek yaniniza gezmeye. Gezmek için başkasindan borc alinmaz zaten o da ayri bir şey.
40 yaşinda kenarda bir miktar bile parasinin olmamasina hiç deginmiyorum bile zaten, demek ki genel bir maddi sikinti var.

Ben olsam güle güle derdim

Ya adam 40 yaşında daha hala basit e alıyor herşeyi hala bohrem hayat yok işim yok yok borcum var salakça aşağılık konuşmalar 40 yasındasın ya biraz hayatı ciddiye mi alsan diyorum gülüyo fln
E o zaman gerek var mı hala böyle bir adamı tutmaya? Siz zaten her şeyin gayet farkındasınız. Belliki yaşınız benden büyükte. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben hayatı bu kadar amaçsız yaşayan birini yanımda tutmazdım.

Cebinde buluşacak parası olmayan, hadi insanlık hâlidir kalmadı diyelim birinden rica edip size kesinlikle bunu yansıtmadan sorunu halledemeyen adamdan olmaz. Belki de sizin para teklif etmenizi bekleyen kadın parası yiyen biri bile olabilir. Evet, bitirin.
evet düşünmedim değil

Herkesin maddi durumunda zaman zaman dalgalanmalar olabilir, işler bozulabilir. Bu şekilde calişma durumu geciciyse idare edilebilir (bence idare etmeye gerek yok adami tanimiyorsunuz bile niye idare edesiniz, ilişkiniz ileri noktada olsa idare edilir de şu aşamada gereksiz olurdu bence.)

Adamin genel olarak maddi durumu ve işi buysa zorlamayin. Her seferinde borcla mi gelecek yaniniza gezmeye. Gezmek için başkasindan borc alinmaz zaten o da ayri bir şey.
40 yaşinda kenarda bir miktar bile parasinin olmamasina hiç deginmiyorum bile zaten, demek ki genel bir maddi sikinti var.

Ben olsam güle güle derdim
Borç alsın demiyorum da yani gider çalışır 2 günde olsa gelir diye düşünüyorum aman ne bileyim ya hep böyle sıkıtılı tipleri neden cekiyorum artık cok sıkıldım 😞

Merhaba ,Baya uzun zaman olmuş buralara gelmeyeli :) Kendimle konuşurken sizi hatırladım ve buraya yazmak istedim :)
Ekim”den bu yana görüştüğüm bir adam var benden kariyer olarak baya aşağıda bunun önemli olmadığını düşünüyorum neyse bu arkadaş ile farklı şehirlerde yaşıyoruz ,görüşmemiziin ilk başlarında yakın bir tarihte geleceğini söylemişti bende bir sınavım olduğu için aralık 4 den sonra gel dedim benim sınavım bitti ,40 yalındaki adam sürekli bana gelmek için parasının olmadığını gelemediğini söylüyor bu arada şuan çalışmıyor yaz sezonu çalışıyor kış sezonu takılmaca ,hergün artık iğnelemekden bunaldım aile olarak maddi durumları iyi kardesinden veya baska birinden borç alıp gelemez mi yani birde gelse gelse ne kadar harcayacak ki ?Bu zamana kadar bir çiçek göndermedi o kadar konuşuyoruz gram ince düşünce veya jest yok yani gelemiyorsan bunu düşünebileisin cahilce konuşmalar harekwtler ama iyi biri olduğunu düşünüyorumm siz olsanız naparaanız bana öneride bulunurmusunuz 😕
Hem cimri hem çulsuz 🤭 ayrıl derim tabiki

Olmaz öyle şey idare edilecek bir yanı yok. Böyle tiplere hemen yol verin. Sonra dertsiz başınıza dert alırsınız.

Borç alsın demiyorum da yani gider çalışır 2 günde olsa gelir diye düşünüyorum aman ne bileyim ya hep böyle sıkıtılı tipleri neden cekiyorum artık cok sıkıldım 😞
bunaldım aile olarak maddi durumları iyi kardesinden veya baska birinden borç alıp gelemez mi yani bir

Borc alsin demişsiniz ya. 😂
Aman boşverin, boyle yaniniza bike gelemeyen adamla ilişki filan başlatmayin. Adam 40 olduguna gore siz de kucuk degilsiniz ve işiniz gucunuz de var. Kendinize denk insanlarla tanisin, goruşun.
Sanki ogrenci gibi devamli yol parasi derdi mi dusunceksiniz şu saatten sonra.

Gelip görmek istese size hissettirmeden para bulup gelirdi, amacı sizden para tırtıklamak gibi geldi.
Olmaz öyle şey idare edilecek bir yanı yok. Böyle tiplere hemen yol verin. Sonra dertsiz başınıza dert alırsınız.
Haklısıznız ya kendimi sürekli sorguluyorum idare mi etmiyorum sabır mı etmiyorum diye de bunun her ikiside yok adam birik bir hayatın içinde ve zır cahil konuşmalar

Ekim”den bu yana görüştüğüm bir adam var benden kariyer olarak baya aşağıda bunun önemli olmadığını düşünüyorum neyse bu arkadaş ile farklı şehirlerde yaşıyoruz ,görüşmemiziin ilk başlarında yakın bir tarihte geleceğini söylemişti bende bir sınavım olduğu için aralık 4 den sonra gel dedim benim sınavım bitti ,40 yalındaki adam sürekli bana gelmek için parasının olmadığını gelemediğini söylüyor bu arada şuan çalışmıyor yaz sezonu çalışıyor kış sezonu takılmaca ,hergün artık iğnelemekden bunaldım aile olarak maddi durumları iyi kardesinden veya baska birinden borç alıp gelemez mi yani birde gelse gelse ne kadar harcayacak ki ?Bu zamana kadar bir çiçek göndermedi o kadar konuşuyoruz gram ince düşünce veya jest yok yani gelemiyorsan bunu düşünebileisin cahilce konuşmalar harekwtler ama iyi biri olduğunu düşünüyorumm siz olsanız naparaanız bana öneride bulunurmusunuz
Bence kariyer olarak sizden aşağıda olması olumsuz. Şu an bir şeyler hissettiğiniz için umursamıyor olabilirsiniz ama sizden aşağı insan sizi aşağı çeker. İyi biri olabilir ama bir ilişki için sadece iyi biri olmak yetmez ileride daha iyi fark edersiniz bunu.

Ay bir zahmet ayrilın cok aradiniz mı boş beles adamı. Kariyer farki onemli tabi kim dedi de kandirdı sizi onemsiz diye

Neden illa devam ettirmeye çalışıyorsunuz? Adam bile şaşırıyordur. İstemediği herhalinden belli. Romantikleştirmeyin durumu. Açık yani istemediği ve olmayacağı. Maddiyat işler onlara girmeye bile gerek yok. Adam düzgün olsa istese neyse.

Back
X