sizce boş gebelik olasılığı var mı

BUSRA SAMET

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
7
1
1
27
Merhabalar
çok endişeliyim yardımcı olabilir misiniz
2 yıllık evliyim eşimde varikosel ve morfoloji değeri düşük benimde tek yumurtalık ve yumurta sayım sınırda kalitesi düşük
20.09 tarihinde tüp bebek başlayacaktık c.tesi hamile kaldığımı öğrendim
adet hesabıma göre 4+6 günlük hamileyim ama birliktelik tarihime göre hesaplarsak 23 günlük
geçen c.tesi gittiğimde betahcg 269 çıktı pazartesi gittiğimde 589 çıktı ama kese oluşmamış alttan baktığında embriyonun tüpte olduğunu ve hafif iç kanamada olabilir sıvıda olabilir akıntı gözüküyor dedi ama gözle görünür bi kanamam yok sadece adet sancısı gibi karnımda ağrılarım var
yarın tekrar gideceğim ve çok korkuyorum çok endişeliyim başından bu tarz iç kanma dedikleri olayı geçiren var mı ?

sizce bu kadar süre tüpte kalması normal midir
tüpten rahme ilerleme 3-5 gün sürüyormuş ama zaten sizinki baya olmuş. tek yumurtalığınız varmış bence riske atmayın hemen başka doktora gidin, detaylı öğrenin fikir alın, tüpte kaldıysa alınması lazım yoksa tüpe zarar veriyor. sıkıntı olmasın.

tüpten rahme ilerleme 3-5 gün sürüyormuş ama zaten sizinki baya olmuş. tek yumurtalığınız varmış bence riske atmayın hemen başka doktora gidin, detaylı öğrenin fikir alın, tüpte kaldıysa alınması lazım yoksa tüpe zarar veriyor. sıkıntı olm

tüpten rahme ilerleme 3-5 gün sürüyormuş ama zaten sizinki baya olmuş. tek yumurtalığınız varmış bence riske atmayın hemen başka doktora gidin, detaylı öğrenin fikir alın, tüpte kaldıysa alınması lazım yoksa tüpe zarar veriyor. sıkıntı olmasın.
inşallah böyle bir durum yaşamayız rabbim kimseyi bu durumla sınamasın

Bana kadın doğum doktorum hcg değeri 1000 olmadan kese görülmez demişti hatta gittiğimde 1092 ydi değerim ama 4 gün sonra gel o zaman bakalım keseye dedi o gün bakmadı. Endişelenmeyin artışınız güzel duruyor strese sokmayın kendinizi İnşallah bebişinizi görürsünüz en kısa sürede içiniz rahatlar 😊

Bana kadın doğum doktorum hcg değeri 1000 olmadan kese görülmez demişti hatta gittiğimde 1092 ydi değerim ama 4 gün sonra gel o zaman bakalım keseye dedi o gün bakmadı. Endişelenmeyin artışınız güzel duruyor strese sokmayın kendinizi İnşallah bebişinizi görürsünüz en kısa sürede içiniz rahatlar 😊
inşallah öyledir olmama caresizliği ve son dkk surprizi olarak pozitif olması inanılmaz umutlandım inşallah dediğiniz gibi olur sağolun

inşallah öyledir olmama caresizliği ve son dkk surprizi olarak pozitif olması inanılmaz umutlandım inşallah dediğiniz gibi olur sağolun
İnşallah ama çok duydum tüp bebek için transfer planlaması yaparken hamile olduğunu öğrenenleri sağlıkla alırsınız İnşallah kucağınıza 😍

Back
X