- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi ceydakocak12
Bu nasil konu ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun.Ayyy hastaydım evde... çok güldüm Allah seni...
Ozaman yap bence çocuğu boşanma.hem parası var hem adam konuşmuyor iyimis aslinda
kime göre neye göre az ?Merhaba hanımlar. Bir sorum var size. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle çocuğumuz olmuyor tüp bebek deniycez dondurulmuş spermleri var ama sorun bu değil sorun şu bizim pek bir ilişkimiz yok yani şöyle evlenmeden öncede pek konuşmuyorduk buluşmuyorduk evlilik teklifi etti ve kabul ettim sonra bir düğün oldu ve evlendik. O çalışıyor bende çalışıyorum pek konuşamıyoruz sohbet edemiyoruz beni seviyor musun diye sorduğumda sevdiğini söylüyor. kavga etmiyoruz ama sohbet de etmiyoruz yani cinsellikte çoook az. Sizce çocuk yapmadan önce boşanmalı mıyım?
Alın o paraları koca diye sarılın yatın artık yapacak bişey yok.parasını hanımefendi
Evlilik teklif etti bende kabul ettim nedir yahu, ondan sonra boşansam mı?Merhaba hanımlar. Bir sorum var size. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle çocuğumuz olmuyor tüp bebek deniycez dondurulmuş spermleri var ama sorun bu değil sorun şu bizim pek bir ilişkimiz yok yani şöyle evlenmeden öncede pek konuşmuyorduk buluşmuyorduk evlilik teklifi etti ve kabul ettim sonra bir düğün oldu ve evlendik. O çalışıyor bende çalışıyorum pek konuşamıyoruz sohbet edemiyoruz beni seviyor musun diye sorduğumda sevdiğini söylüyor. kavga etmiyoruz ama sohbet de etmiyoruz yani cinsellikte çoook az. Sizce çocuk yapmadan önce boşanmalı mıyım?
Evet desek boşanacak mısınMerhaba hanımlar. Bir sorum var size. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle çocuğumuz olmuyor tüp bebek deniycez dondurulmuş spermleri var ama sorun bu değil sorun şu bizim pek bir ilişkimiz yok yani şöyle evlenmeden öncede pek konuşmuyorduk buluşmuyorduk evlilik teklifi etti ve kabul ettim sonra bir düğün oldu ve evlendik. O çalışıyor bende çalışıyorum pek konuşamıyoruz sohbet edemiyoruz beni seviyor musun diye sorduğumda sevdiğini söylüyor. kavga etmiyoruz ama sohbet de etmiyoruz yani cinsellikte çoook az. Sizce çocuk yapmadan önce boşanmalı mıyım?
parasını hanımefendi
Siz evli olduğunuza eminmisiniz... konuşamadığınız iletisim kuramadiginiz bir evliliğe çocuk yapma isteğiniz nedenMerhaba hanımlar. Bir sorum var size. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle çocuğumuz olmuyor tüp bebek deniycez dondurulmuş spermleri var ama sorun bu değil sorun şu bizim pek bir ilişkimiz yok yani şöyle evlenmeden öncede pek konuşmuyorduk buluşmuyorduk evlilik teklifi etti ve kabul ettim sonra bir düğün oldu ve evlendik. O çalışıyor bende çalışıyorum pek konuşamıyoruz sohbet edemiyoruz beni seviyor musun diye sorduğumda sevdiğini söylüyor. kavga etmiyoruz ama sohbet de etmiyoruz yani cinsellikte çoook az. Sizce çocuk yapmadan önce boşanmalı mıyım?
Cinsellik yok ise zaten bu evlilik yürümez yapmayın çocuğa yazık olur ilerde boşanırsanız yol yakın ilken boşanMerhaba hanımlar. Bir sorum var size. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle çocuğumuz olmuyor tüp bebek deniycez dondurulmuş spermleri var ama sorun bu değil sorun şu bizim pek bir ilişkimiz yok yani şöyle evlenmeden öncede pek konuşmuyorduk buluşmuyorduk evlilik teklifi etti ve kabul ettim sonra bir düğün oldu ve evlendik. O çalışıyor bende çalışıyorum pek konuşamıyoruz sohbet edemiyoruz beni seviyor musun diye sorduğumda sevdiğini söylüyor. kavga etmiyoruz ama sohbet de etmiyoruz yani cinsellikte çoook az. Sizce çocuk yapmadan önce boşanmalı mıyım?
Konuşup sohbet etmediğiniz, cinsellik yaşamadığınız birinin neyini seviyorsunuz? Dış görünüşünü mü?
parasını hanımefendi
Çok mu zengin
Fakirim de ondan sordum