Sizce boşanmalı mıyım ?

Herkes adama üzüldüm felan yazmış neden kadını bu kadar yerden yere vuruyorsunuz? Kimse kimseyle zorla evlenmiyor. Adam kabul etmiş bu şekil evlenmiş ayrıca kadın da boşuna sogumuyor eşinden bakın öfke diyor bazı hareketler insanı cok sogutur bilemezsiniz düşündüğünüz gibi olmayabilir. ayrıca kadının kendini düşünmesi de niye bu kadar rahatsız ediyor sizi?

Herkes adama üzüldüm felan yazmış neden kadını bu kadar yerden yere vuruyorsunuz? Kimse kimseyle zorla evlenmiyor. Adam kabul etmiş bu şekil evlenmiş ayrıca kadın da boşuna sogumuyor eşinden bakın öfke diyor bazı hareketler insanı cok sogutur bilemezsiniz düşündüğünüz gibi olmayabilir. ayrıca kadının kendini düşünmesi de niye bu kadar rahatsız ediyor sizi?

Boşanmadığı için adam suçlu yani :) Yahu konu sahibi sevmediğini kerelerce yazdığı adamla sırf baba evine dönmemek adına devam ediyor. Kendi ayakları üzerinde durmaya cesareti yok, resmen kullanıyor kocasını. Konu sahibi konuyu ben eşimle mutlu değilim boşanmak istiyorum kendi hayatımı kuracağım şeklinde açsaydı o zaman kendini düşünüyor derdim ve gelen yorumlar farklı olurdu.

Kendini düşünmek demek oraya buraya kıçı yaslamak değildir. Açsın konu, ben sevmiyorum boşanacağım, ayaklarımın üzerinde duracağım diye, destek yağar buradan. Ama yok baba evine dönemem, sevme taklidine devam mı etsem, boşansam kime yaslanıcam falan, burada tutmaz.

Sonunda beni anlayan bir yorum gördüm teşekkür ederim.Bazen sevgi herşey demek değildir.Öfkeli bir insanın yaptığı en ufak bir hareket bile göze batıyor.Normal söylediği bir şeyi bile yüksek ses tonuyla söyleyince “ne oluyor”diyorsun ister istemez.Tabiki sözlere dökmek yetmez ve yaşamayanda bilemez.Şunu çok iyi biliyorum kimsenin evliliği dört dörtlük değil fakat tahammül sınırları içerisinde tölerans gösterdikçe devam ediyor evlilikler.Senin özel alanına kırmızı çizgilerine dokundukça karşındaki insan o evlilik çekilmez bir hal almaya başlıyor

Boşanmadığı için adam suçlu yani :) Yahu konu sahibi sevmediğini kerelerce yazdığı adamla sırf baba evine dönmemek adına devam ediyor. Kendi ayakları üzerinde durmaya cesareti yok, resmen kullanıyor kocasını. Konu sahibi konuyu ben eşimle mutlu değilim boşanmak istiyorum kendi hayatımı kuracağım şeklinde açsaydı o zaman kendini düşünüyor derdim ve gelen yorumlar farklı olurdu.
Hanımefendi suçlamalarınız bittiyse şöyle açıklayayım konu “kendi ayakları üzerinde durmaya cesareti yok”değil.Konu şu ki kendi ayakları üzerinde durmak isteyen fakat babası ve abisi tarafından engellenen bir kadının olayı.Çalışıyorum zaten neden kendi ayaklarım üzerinde durmayayım haylide geçinebilirim aldığım maaşla.Fakat boşandıktan sonra babam ve abim yanlız yaşamama müsade etmezler asla gelip beni kolumdan tutup götürürler her türlü zorbalığı yapabilecek potansiyeli var ikisindede.Bana “gelinlikle çıktın ancak kefenle girersin bu eve”diyen bir adamdan bahsediyoruz.Lütfen detaylı düşünüp empati kurup o şekilde tavsiyeler veriniz.

Kendini düşünmek demek oraya buraya kıçı yaslamak değildir. Açsın konu, ben sevmiyorum boşanacağım, ayaklarımın üzerinde duracağım diye, destek yağar buradan. Ama yok baba evine dönemem, sevme taklidine devam mı etsem, boşansam kime yaslanıcam falan, burada tutmaz.
Ayy lütfen siz artık yorum yapmayın ya nasıl bir nefret ve öfkeyle besleniyorsunuz anlamış değilim.Kendi düşünceleriniz size kalsın benim konum hakkında yorumlarda bulunmayınız kendi hayatınıza odaklanın lütfen ..

Merhaba hanımlar.Eşimle 1 yıllık evliyiz evlilikten öncede 3 yıl bir sevgililik sürecimiz oldu.Aramızda 9 yaş var benden büyük kendisi.O beni çok seviyor ama ben çok büyük sevgi ile evlenmedim.Kendi ailemde yaşadığım bir takım problemlerden dolayı evliliği bir kurtuluş olarak seçtim.Hemen uzatmadan konuya geleyim.Eşimin her hareketi bana batıyor biraz gergin bir insan kendisi askeri okulda yetişmiş onunda etkileri var tabi ama genel olarak babayı rol model almış.Bana en ufak sesini yükseltmesi bile beni tırmandırmaya yetiyor.Belkide çok fazla sevmediğim için tahammülüm yok kendisine.Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var mutlu değilim.Eşim beni çok seviyor aşırı değer veriyor çokta ilgili bir insan bana karşı.İkimizde çalışıyoruz ev işleri olsun yemek vs..kendisi elinden geldiğince hep yapar yorulmamı istemez.Maddi açıdanda bir sıkıntımız yok çok şükür ama çok fazla sevmediğim için en ufak yaptığı bir hareket bile gözüme batıyor tüm gemileri yakabiliyorum çok çabuk.Ayrılmak istiyorum ama baba evinede dönmek istemiyorum.Ama ayrılırsamda her türlü baba evine dönmek zorunda kalacağım.Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Boşanın adama yazık etmeyin. Hatta eşinize onu sevmediğinizi, tahammül edemediginizi, aile evine dönmemek için ondan bosanmadiginizi, onu bu şekilde kullandığınızı söyleyin o sizi boşar.

Merhaba hanımlar.Eşimle 1 yıllık evliyiz evlilikten öncede 3 yıl bir sevgililik sürecimiz oldu.Aramızda 9 yaş var benden büyük kendisi.O beni çok seviyor ama ben çok büyük sevgi ile evlenmedim.Kendi ailemde yaşadığım bir takım problemlerden dolayı evliliği bir kurtuluş olarak seçtim.Hemen uzatmadan konuya geleyim.Eşimin her hareketi bana batıyor biraz gergin bir insan kendisi askeri okulda yetişmiş onunda etkileri var tabi ama genel olarak babayı rol model almış.Bana en ufak sesini yükseltmesi bile beni tırmandırmaya yetiyor.Belkide çok fazla sevmediğim için tahammülüm yok kendisine.Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var mutlu değilim.Eşim beni çok seviyor aşırı değer veriyor çokta ilgili bir insan bana karşı.İkimizde çalışıyoruz ev işleri olsun yemek vs..kendisi elinden geldiğince hep yapar yorulmamı istemez.Maddi açıdanda bir sıkıntımız yok çok şükür ama çok fazla sevmediğim için en ufak yaptığı bir hareket bile gözüme batıyor tüm gemileri yakabiliyorum çok çabuk.Ayrılmak istiyorum ama baba evinede dönmek istemiyorum.Ama ayrılırsamda her türlü baba evine dönmek zorunda kalacağım.Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Konu açan hanımlara bir göz atın..çok seviyorum bana bunları nasıl yaptı diye bi sürü konu var..ama siz ne şanslısınız ki size kıymet veren biriyle evlisiniz..insan olgunluk döneminde kendisine kıymet veren ,değerli hissettiren insanı seviyor,insanın sevilme isteği daha çok artıyor..hele ortak bir çocuk da varsa sevgi daha da büyüyor...ama yok ona tahammülüm yok,aynı yatağı bile paylaşmak istemiyorum diyorsanız ayrılın kendinize yol çizin.. ama pişman olursanız o adamı bıraktığınız yerde bulamayabilirsiniz bunu da unutmayın..herşeyin kıymetini onu kaybetmeden bilmek lazım ..

Sevmeden evlenmişsin, bence esin ideal bir eş ama sen sevmediğin için olayları büyütüyorsun, iyi düşün kâr zarar hesabını iyi yap , eşinin artı ve eksilerini hesap et artıları fazla ise vazgeçme evliliğinden, bunu herkese söylemem kolay kolay ama evliliğinde şiddet, zorbalık vs olmadığı için ve esin de seni sevdiği için ılımlı yaklaştım, mesela benim eşim de eşiniz gibidir beni benden çok sever , düşünür, evde iyidir bana karşı, ben sırf bu özelliğinden dolayı bile eşime karşı sevgi besliyorum ondan vazgeçemiyorum, o kadar çok zorluk çekip ihanetler yaşadım ki eşimin kıymetini bilmeye çalışıyorum, bence sevgi aşktan yücedir...

Ayy lütfen siz artık yorum yapmayın ya nasıl bir nefret ve öfkeyle besleniyorsunuz anlamış değilim.Kendi düşünceleriniz size kalsın benim konum hakkında yorumlarda bulunmayınız kendi hayatınıza odaklanın lütfen ..
İstediğim konuya yazarım, rahatsızsanız siz engelleyin beni konunuzdan.
Sonra da taklit yaparak rahat yaşama yöntemlerinizi kullanmaya devamke 🤐

Kavga sebebi genelde çok detaycı ve beni sıkması oluyor.Örneğin dışarı çıkıcam on kere dikkat et kendine hayatım dışarı soğuk atkını al yanına mutlaka vs.. sanki annem babammış gibi davranıyor bana bu beni çok rahatsız ediyor.Ben eş,hayat arkadaşı istiyorum anne,babalık yapacak birini değil
Ay bu resmen benim eşim 😅 aksine benim hoşuma guder bu koruyucu tavırlar, bence siz aksiyon arıyorsunuz, bazı kadınlar sert ve kaba sevilmeyi seviyor 🤷‍♀️

Hanımefendi suçlamalarınız bittiyse şöyle açıklayayım konu “kendi ayakları üzerinde durmaya cesareti yok”değil.Konu şu ki kendi ayakları üzerinde durmak isteyen fakat babası ve abisi tarafından engellenen bir kadının olayı.Çalışıyorum zaten neden kendi ayaklarım üzerinde durmayayım haylide geçinebilirim aldığım maaşla.Fakat boşandıktan sonra babam ve abim yanlız yaşamama müsade etmezler asla gelip beni kolumdan tutup götürürler her türlü zorbalığı yapabilecek potansiyeli var ikisindede.Bana “gelinlikle çıktın ancak kefenle girersin bu eve”diyen bir adamdan bahsediyoruz.Lütfen detaylı düşünüp empati kurup o şekilde tavsiyeler veriniz.
Başka şehre tayinim çıktı falan diye yalan uydurun, varsa bir akrabanın yanına gidin, küçük bir şehre taşının, milyon tane çözüm bulunur daha. Konuya böyle girmediniz ki. Eşimi sevmiyorum ama boşanamam diye girdiniz.

Aynı şehirde yaşıyorsunuz muhtemelen. Ailenizden de saklayamıyorsunuz sanırım. Gerçekten boşanmak istiyorsanız direnin diyeceğim ama tabi ki burdan yorum yapmam boş durumunuzu bilemem size öyle davranan insanlara karşı Allah sabır versin size inşallah mutlu olursunuz siz de kendi hayatınızı kurarsınız

Zaten evliliklerde yapılan hatalardan en çok rastlananı, eşlerden birinin ebeveyn rolünü üstlenmesi demişti bir psikolog. Baba moduna girmiş eşiniz. Şu durumda ona tutkunuz da kalmaz.
valla ben aslan kadını olarak ilgi delisiyim , eşim de aynen bu konudaki gibi aşırı ilgili bir eş ve bu durum beni rahatsız etmiyor, bence kişiden kişye değişen bişey bu 🤷‍♀️ bence bazı kadınlar sert ilgisiz erkek seviyor, hatta tanıdığım bi kadın bana erkek dediğin sert olacak vurdu mu oturtan tarzda olmalı demişti, bunu diyen de akrep burcu kadınıydı, bence burçlar da önemli kişilik açısından..

Çözüm yolunuz sevmediğiniz bir adamla evli kalmak mı? Siz kocanızı kullandığınızı bi idrak edin artık. Sığınma evi diye de bir seçeneğiniz mevcut. Başka ile gidip yeni hayat kurup eskiden kalanlarla bağı kopartan bir sürü kadın var. Abiniz babanız zorbaysa polis var kanun var. Danıştınız mı hiç avukata mesela? Koca evinde rahatınız yerinde neden bozasınız ama dimi?

valla ben aslan kadını olarak ilgi delisiyim , eşim de aynen bu konudaki gibi aşırı ilgili bir eş ve bu durum beni rahatsız etmiyor, bence kişiden kişye değişen bişey bu 🤷‍♀️ bence bazı kadınlar sert ilgisiz erkek seviyor, hatta tanıdığım bi kadın bana erkek dediğin sert olacak vurdu mu oturtan tarzda olmalı demişti, bunu diyen de akrep burcu kadınıydı, bence burçlar da önemli kişilik açısından..
İstisnalar kaideyi bozmuyor. Bu sorun evrensel.

Ne mutlu size diyelim. Mutluluğunuz daim olsun.

Back
X