Sizce boşanmalı mıyım ?

Evden kurtulmak için evlenmişsiniz,tekrar o eve dönmemek için de boşanmamanız gerekiyor.
Ama o kocaya da tahammül göstereceksiniz mecburen. Yazık adama acıdım. Karşısındaki insan kendisini sevmiyor ama şartlardan dolayı da bırakıp gitmiyor, umarım hiç öğrenmez bu gerçeği. Bazen bilmemek mutluluktur maalesef.

Mesela neyini sevmiyorsunuz adamın? Sevilmeyecek neyi var? Sevmeyi deneyin yahu eşiniz bu adam sizin, alelade biri değil, hayat arkadaşınız. Yazık günah adama, olabilir yüksek sesle kendini ifade etmeyi öğrenmiştir ama söylediklerinize göre kendini değiştirecek bi adama benziyor, evliliğinize yazık etmeyin.

Kimsenin günahına girmeye hakkınız yok madem sevmiyorsunuz ayrılın adamın sucu ne..Ayrıca işiniz gücünüz varmış baba evine dönmek zorunda değilsiniz

Ay şimdi daha çok sinir oldum. Maaşın var arkadaş sırf anana babana karşı durmayıp hayatını kuramadığın için kocanı kullan, kendi hayatının sorumluluğunu kocana itele sonra sevmiyorum batıyor. Ağzımı gerçekten bozmak istemiyorum

Sevgi olmadan nasıl devam edeceksiniz ki keşke emin olmadan evlenmeseydiniz. Aile yüzünden hiç evlenilmez geri döneceksiniz bu sefer mutlu olacak mısınız aile evinde

Mutlu evlilik zor, boşanmakta zor,evliliği yürütmekte zor,boşanmışbir kadının tek başına ayakta kalması da zor, baba evine döneceksin senin için çok zor. Eşin sana karşı iyi, elinden geleni yapıyor, sen sevmediğin için herşeyi batıyor olabilir mi? Boşandıktan sonra bu adam başka bir kadını da çok mutlu eder o zaman ben ne hata yaptım demez misin? İyi yönlerine odaklan. Yıllar geçtikçe değer vermeler saygı duymalar sevginin çok önüne geçiyor. Eşine biraz daha iyi olsan bak bu adam daha fazla çabalar senin için. Kendi zorunu seçeceksin sen. Yoksa eşine çok yazık.

Merhaba hanımlar.Eşimle 1 yıllık evliyiz evlilikten öncede 3 yıl bir sevgililik sürecimiz oldu.Aramızda 9 yaş var benden büyük kendisi.O beni çok seviyor ama ben çok büyük sevgi ile evlenmedim.Kendi ailemde yaşadığım bir takım problemlerden dolayı evliliği bir kurtuluş olarak seçtim.Hemen uzatmadan konuya geleyim.Eşimin her hareketi bana batıyor biraz gergin bir insan kendisi askeri okulda yetişmiş onunda etkileri var tabi ama genel olarak babayı rol model almış.Bana en ufak sesini yükseltmesi bile beni tırmandırmaya yetiyor.Belkide çok fazla sevmediğim için tahammülüm yok kendisine.Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var mutlu değilim.Eşim beni çok seviyor aşırı değer veriyor çokta ilgili bir insan bana karşı.İkimizde çalışıyoruz ev işleri olsun yemek vs..kendisi elinden geldiğince hep yapar yorulmamı istemez.Maddi açıdanda bir sıkıntımız yok çok şükür ama çok fazla sevmediğim için en ufak yaptığı bir hareket bile gözüme batıyor tüm gemileri yakabiliyorum çok çabuk.Ayrılmak istiyorum ama baba evinede dönmek istemiyorum.Ama ayrılırsamda her türlü baba evine dönmek zorunda kalacağım.Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sırf kurtuluş için birinin hayatını ve hayalleri i yaktiginizin farkındamısınız mutsuz olmaktan çok vicdan azabı nasıl çekmiyorsunuz anlamıyorum boşanın ve o adama gerçekten sevme ve sevilme mutlu bir yuva kurmasına fırsat verin başkasıyla ama benimde eski eşim sırf evlenmek için evlendi ve benim hayatımı mahvetti tek evlendi ve ailesine kölelik yaptım o yaşamaya devam etti sonra ne mi oldu bi çöp gibi fırlatıp attı bir gün sevgi saygı görmedim en basit şeylerden kavga ettik sevmediği içindi sizin kurtulma planlarınız yüzünden başkasının cani yanıyor

Adama haksızlık etmeyin zamanını da almayın o zaman ayrılın. Çocukta yokken bence uzatmayın adam size ilgili sevgili yardımcıda oluyor eee her evde atışmalar olur normal ama siz sevmiyorsanız ömür geçmez ikinize de yazık oturup güzelce konuşun eşinizle bence.

Bazen bazı seylerin kiymetini kaybedince anlariz insallah sizde kaybettikten sonra anlayanlardan olmazsiniz esinize onyargili değilde hosgoru ile bakmaya baslasaniz belkide seveceksiniz bence bosanmaktan ziyade bakis acinizi degistirip esinizi sevmeye calismakla ugrassaniz sizin icin daha hayirli olabilir aklinizda bu bosanma isi varken bosanmayi bi care olarak gormek varken zaten esinizi sevemezsiniz

Kavga sebebi genelde çok detaycı ve beni sıkması oluyor.Örneğin dışarı çıkıcam on kere dikkat et kendine hayatım dışarı soğuk atkını al yanına mutlaka vs.. sanki annem babammış gibi davranıyor bana bu beni çok rahatsız ediyor.Ben eş,hayat arkadaşı istiyorum anne,babalık yapacak birini değil
Hem kavgadan bahsediyorsunuz hem de aşırı değer veriyor diyorsunuz. Kavga sebebi nedir? İki uç olaydan bahsetmişsiniz.

Simdi cok sey yazilir da. Önce bir gidin tedavi olun cünkü sorunlu olan sizsiniz. Bana göre bosanmaniz lazim, cünkü esiniz gercek bir es hak ediyor. Sizin su anda tek gitmeme sebebiniz tutunacak baska bir daliniz olmadigi. Onu bulsaniz esinizi terk edeceginizden gram süphem yok
Kadın kadının düşmanıdır derlerde doğruymuş gerçekten.Bu nasıl bir yorum böyle.Baba evinde kötü günler geçirdim evlenmek zorundaydım beni çok seven biri ile taşındım ve evlendim.Birazda empati kurarak yorumlarda bulunalım lütfen

Evliliği kurtuluş olarak görmek,karşınızdaki kişiyi kandırmak oluyor zaten..
Burada hak geçmiş..
Adamın her hareketi batar çünkü sevgiyle evlenmemissin.
Simdi de bahane arıyorsun.
İçini rahatlatmak adına kulp buluyorsun.
Kul hakkını ödemek zordur.
Ben üzüldüm kocan için.
Sanki sırf yolda kaldığın için seni bir yerden alıp başka biryere götüren bir aracmis gibi secmissin kocanı ve bunu ona inandirmissin.
Emin ol aynısını biri de sana yaşatacaktır.
İnsanların duygulariyla oynamayın derim.
Yaşam kaliteni düşürmemek için ayrilamiyorsun bile 🤔 Kocanı kullanmaya devam ediyorsun.
Bu evlilik degil bildiğin dolandırıcılık.
Adamı.otelmis.gibi kullanıyorsun.
Bunun yaşam kalitesini düşürmemek için ayrılmamakla hiçbir ilgisi yok.Tamamıyla baba evine dönmek ve tekrardan o kötü günlere dönmemek ile alakası var.Baba evinde şiddet görüyordum.Bu sebeple beni seven bir insanla evlenmeyi seçtim.Çünkü hiç sevgi görmedim daha önce

Kadın kadının düşmanıdır derlerde doğruymuş gerçekten.Bu nasıl bir yorum böyle.Baba evinde kötü günler geçirdim evlenmek zorundaydım beni çok seven biri ile taşındım ve evlendim.Birazda empati kurarak yorumlarda bulunalım lütfen

Benim yorumum gercekci. Düsmanca degil. Siz sizi seven biri evlenmissiniz. Adamin da onu sizi sevdigi kadar seven biri ile evlilik yapmasi gerekirdi. Empatiyi esinizle yapiyorum kusura bakmayin. Burda haksizliga ugrayan o cünkü. Sizin o zamanlarda yapacaginiz o evden cikip, kendi ayaklarinizin üzerinizde durup tedavi olup öyle evlenmekti. En azindan baskasinin hakkina girmemis olurdunuz. Esinizle yeterli kadar empati yaptigimi düsünüyorum ve bunun cinsiyetle alakasi yok..bir erkek sizi ailesinin evinden cikis kapisi olarak kullansa aynisini sizin icin de yazardim emin olun

valla size hödük, kadın ruhundan anlamayan, akşam eve geldi mi hizmetçi gibi sizi kullanan, yatak işinde sadece yanınıza sokulan bir eş yarar. boşanın adama acıdım şahsen. yanlış anlamayın kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama siz resmen adamı kandırmış, hakkına girmişsiniz. insan bazen kaybedince anlıyor kıymeti.. Adam size ilgi göstermeyi bıraksa ne bilim ya da huy değiştirse tam tersi olur bu sefer eşinize bağlanırsınız gibi geliyor.
Yukarıda bahsettiğiniz özellikteki biri ilede ben evlenmezdim zaten.Bana ilgi göstermeyi bıraksa belkide dediğiniz gibi tam tersi olacak kim bilir..Ama şunu net olarak biliyorum ki ben çok fazla ilgi mırç mırç ilişki seven bir kadın değilim.Çok bunalıyorum bu tarz şeylerden.Bunu yaşamayan bilemez şuan uzaktan ilgi çekici geliyor belki ama ilgininde dozunda olanı güzeldir her zaman

öncelikle yaşınız kaç merak ettim? mutlu olmak için evlendiyseniz mutlu olmanız çok zor.. evlilik çocuk oyuncağı değil yanlış anlamayın derdim bağcıyı dövmek değil.. ama burada birinin duyguları da söz konusu.. hem eşiniz hem sizin için zor.. zamanla da sevmemeişsiniz belli ki. bunun için beraber terapiste gitmeyi düşündünüz mü?

Yani eşinizi kandırmışsınız bunu yapmaya hakkınız yok söyleyin ona karşı hissiyatınız olmadığını. Sırf baba evine dönmeyeceksiniz diye karşınızdaki insana haksızlık yapamazsınız

bence bu evlilikte ki tek problem sizsiniz. Benimde öfke sorunum var bir anda parlarım ama asla bunu eşime karşı soğuma sıkılma bahanesi olarak görmem aksine üzülüyorum ona öyle davrandıgım zaman. sizin umrunuzda değil üstelik kendi çıakrların için yol arayışındasın demek ki baba evinde sorun olmasa kimsede danışmadan adama tekmeyi vurup dönerdiniz ama şimdi rahatınız için hangi yol daha konforlu bize danışıyosun hahahahh. Zavallı adam... Gerçekten bu şekilde o kadar çok evlilik var ki bi taraf sevip değer veriyo diğer taraf ise zerre umrunda değil ilk lafta çeker giderim tehditleri tripler ayy düşündükçe sinir bastı
Olayı yanlış anlamışsınız siz öfke sorunu olan ben değilim eşim.

Merhaba hanımlar.Eşimle 1 yıllık evliyiz evlilikten öncede 3 yıl bir sevgililik sürecimiz oldu.Aramızda 9 yaş var benden büyük kendisi.O beni çok seviyor ama ben çok büyük sevgi ile evlenmedim.Kendi ailemde yaşadığım bir takım problemlerden dolayı evliliği bir kurtuluş olarak seçtim.Hemen uzatmadan konuya geleyim.Eşimin her hareketi bana batıyor biraz gergin bir insan kendisi askeri okulda yetişmiş onunda etkileri var tabi ama genel olarak babayı rol model almış.Bana en ufak sesini yükseltmesi bile beni tırmandırmaya yetiyor.Belkide çok fazla sevmediğim için tahammülüm yok kendisine.Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var mutlu değilim.Eşim beni çok seviyor aşırı değer veriyor çokta ilgili bir insan bana karşı.İkimizde çalışıyoruz ev işleri olsun yemek vs..kendisi elinden geldiğince hep yapar yorulmamı istemez.Maddi açıdanda bir sıkıntımız yok çok şükür ama çok fazla sevmediğim için en ufak yaptığı bir hareket bile gözüme batıyor tüm gemileri yakabiliyorum çok çabuk.Ayrılmak istiyorum ama baba evinede dönmek istemiyorum.Ama ayrılırsamda her türlü baba evine dönmek zorunda kalacağım.Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Bence içiniz soğuk olduğunuzdan tahammül yok kendiniz de söylemişsiniz zaten. Şimdi boşanırsanız daha mutlu bi hayat yaşayacak mısınız içine sinen bi hayat bunu tartın mesela maddi manevi. Veya bi ihtimal sürdürebilirim derseniz mutlaka bi profesyonelden yardım alıp huzuru bulmaya çalışın. Eşinizin iyi yönlenirini görür düşünürseniz sevginir artar daha kolay ısınırsınız.

Mesela neyini sevmiyorsunuz adamın? Sevilmeyecek neyi var? Sevmeyi deneyin yahu eşiniz bu adam sizin, alelade biri değil, hayat arkadaşınız. Yazık günah adama, olabilir yüksek sesle kendini ifade etmeyi öğrenmiştir ama söylediklerinize göre kendini değiştirecek bi adama benziyor, evliliğinize yazık etmeyin.
Mesela beni çok bunaltıyor dışarı çıkıcam örneğin on kere dikkat et aşkım kendine hava soğuk montunu al yanına bilmem ne bana sürekli annemmiş gibi davranıyor.İşe gidicem kahvaltı hazırlıyor bana uyanıp öyle gönderiyor.Ben bunları istemiyorum bana eş olsun anne baba değil.Birde askeri okulda yetiştiği için sinirini ve öfkesini kontrol etmekte zorlanıyor.Birşeye sinirlendiyse dışarıda bile gösteriyor kendini mahçup oluyorum insan içinde böyle yapınca ve iyice soğuyorum kendisinden

Back
X