Bunun yaşam kalitesini düşürmemek için ayrılmamakla hiçbir ilgisi yok.Tamamıyla baba evine dönmek ve tekrardan o kötü günlere dönmemek ile alakası var.Baba evinde şiddet görüyordum.Bu sebeple beni seven bir insanla evlenmeyi seçtim.Çünkü hiç sevgi görmedim daha önce
Esinize uzuldum. 1 yillik evlisiniz ve 3 yillik da gecmisiniz var. 10 yillik evli olsaniz, hadi zamanla sevgisi azaldi onca şey yasadi diye dusunecegim..
Ama 1 yilda ne degisti? Siz bile bile seviyormus gibi yapip zamanla da severim diye evlenmissiniz.
Esinize can simidi olarak sarılmissiniz.
Bu ha esiniz ha eli yuzu duzgun X kisisi de olabilirdi.
Iyi hadi evlendiniz..sevmediginiz biriyle ayni yastiga baş koymak, cinsel iliski, opusmek bile tiksinti verici olur. Bunu nasil aşacaksiniz?
Sevmediginiz, arzulamadiginiz,mecburiyetten evlendiginiz biriyle..?
Eee baba evinden kurtuldunuz ,siddetten kurtuldunuz ama bu sefer de psikolojik siddetin icindesiniz.
Yagmurdan kacarken doluya tutulmussunuz.
Anlattiginiza bakilirsa esiniz iyi birine benziyor, deger veriyor size, seviyor da, ilgili de davraniyor.
Ayrica, atkini al/usutme/dikkatli git demesi babalik rolune burundugunu degil sizi onemseyip merak ettigini gosterir.
Bence siz , sevginin nasil birsey oldugunu bilmiyorsunuz. Sevilmeyip itilip kakilip siddet gordugunuz icin aile saadetinden bi habersiniz.
Oysaki huzurun tadina bir varabilseniz..
Amacim sizi yermek degil, yanlis anlasilmak istemem. Yasadiklariniza da uzuldum..
Ama esiniz olmasa da siz yine mutlu olamazmissiniz gibi. Sanirim siz,
baskın karakter bir koca, dedigim dedik,evde sesi çikan, dik başlı, höt diyen biriyle evlenseydiniz daha mutlu olurdunuz. Esiniz biraz naif, kibar , pasif sanirim.
Bu yuzden de olmazmis gibi ;( cunku siz ailenizde boyle bir sevgi gormediginiz icin esinizin sevgisi sizi cezbetmiyor,bunaltiyor.
Yine de esinize uzuldum. Karakterleriniz zıt.
9 yas fark oldugu icin de o size kıyamiyor,gozunden sakınıyor olabilir..
Buarada belki esinizi dinlesek,
surekli kontrol etmek zorunda kaliyorum semsiyesini aldi mi, yemegini yedi mi, ustunu giyindi mi, ilacini icti mi... offf hic birseyi tam yapmadigi icin onu cocugum gibi gormekten bıktım diyecek belki :)