Rahat batıyor denir sizeMerhaba hanımlar.Eşimle 1 yıllık evliyiz evlilikten öncede 3 yıl bir sevgililik sürecimiz oldu.Aramızda 9 yaş var benden büyük kendisi.O beni çok seviyor ama ben çok büyük sevgi ile evlenmedim.Kendi ailemde yaşadığım bir takım problemlerden dolayı evliliği bir kurtuluş olarak seçtim.Hemen uzatmadan konuya geleyim.Eşimin her hareketi bana batıyor biraz gergin bir insan kendisi askeri okulda yetişmiş onunda etkileri var tabi ama genel olarak babayı rol model almış.Bana en ufak sesini yükseltmesi bile beni tırmandırmaya yetiyor.Belkide çok fazla sevmediğim için tahammülüm yok kendisine.Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var mutlu değilim.Eşim beni çok seviyor aşırı değer veriyor çokta ilgili bir insan bana karşı.İkimizde çalışıyoruz ev işleri olsun yemek vs..kendisi elinden geldiğince hep yapar yorulmamı istemez.Maddi açıdanda bir sıkıntımız yok çok şükür ama çok fazla sevmediğim için en ufak yaptığı bir hareket bile gözüme batıyor tüm gemileri yakabiliyorum çok çabuk.Ayrılmak istiyorum ama baba evinede dönmek istemiyorum.Ama ayrılırsamda her türlü baba evine dönmek zorunda kalacağım.Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Aşırı değer vermesi sorun değil evliliklerde eşlerin birbirleri üzerinde annelik veya babalık rollerini üstlenmesi sorun.Herkes kendi görevini bilse bir sıkıntı kalmayacak aslında.Kadının erkeğe annelik veya erkeğin kadına babalık yapması evliliği yıpratıyor belli bir yerden sonraAşırı değer vermesi mi sorun ben anlamadım valla
Kalbiniz kadar kötü yorumlar yapmışsınız..Umarım kocanız burayı okur bir şekilde. Sevilmediğini elbette anlamıştır ama burada okuması daha büyük etki yaratıp ayrılır sizden. Hayat ya baba ya kocadan ibaret değil. Kendi hayatınızı kurmaya cesaretiniz yok diye bir insanın başını yakmışsınız. Karma diye bir şey var ama şu hayatta. Elbet yaşattığınızı yaşarsınız
Mesela nesi rahat biraz bahseder misiniz ?Rahat batıyor denir size
Ayrılın da adam da mutlu olacağı bir kadın bulsun inş
Tespiti yapmışsınız siz Uzman Psikolog gözüyle zatenBunun bir sonraki adımı da aldatma oluyor genelde. Zorba babalarindan yada kocalarindan korkan kadınlar aldatmaya cesaret edebiliyor nedense.
Kalbiniz kadar kötü yorumlar yapmışsınız..
Teşekkürler
Sevmediginiz adamla neden evleniyorsunuz evcilik mi oynuyorsunuzMerhaba hanımlar.Eşimle 1 yıllık evliyiz evlilikten öncede 3 yıl bir sevgililik sürecimiz oldu.Aramızda 9 yaş var benden büyük kendisi.O beni çok seviyor ama ben çok büyük sevgi ile evlenmedim.Kendi ailemde yaşadığım bir takım problemlerden dolayı evliliği bir kurtuluş olarak seçtim.Hemen uzatmadan konuya geleyim.Eşimin her hareketi bana batıyor biraz gergin bir insan kendisi askeri okulda yetişmiş onunda etkileri var tabi ama genel olarak babayı rol model almış.Bana en ufak sesini yükseltmesi bile beni tırmandırmaya yetiyor.Belkide çok fazla sevmediğim için tahammülüm yok kendisine.Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var mutlu değilim.Eşim beni çok seviyor aşırı değer veriyor çokta ilgili bir insan bana karşı.İkimizde çalışıyoruz ev işleri olsun yemek vs..kendisi elinden geldiğince hep yapar yorulmamı istemez.Maddi açıdanda bir sıkıntımız yok çok şükür ama çok fazla sevmediğim için en ufak yaptığı bir hareket bile gözüme batıyor tüm gemileri yakabiliyorum çok çabuk.Ayrılmak istiyorum ama baba evinede dönmek istemiyorum.Ama ayrılırsamda her türlü baba evine dönmek zorunda kalacağım.Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Yahu utan da millete kötü deme bari. Bir gram sevmediğin adama evlilik diye ne taklalar attırdın kim bilir. Ayıp. İnşallah eşin bir an önce sevilmediğini ve kullanıldığını anlar.Kalbiniz kadar kötü yorumlar yapmışsınız..
Teşekkürler
Kadın kadının düşmanıdır derlerde doğruymuş gerçekten.Bu nasıl bir yorum böyle.Baba evinde kötü günler geçirdim evlenmek zorundaydım beni çok seven biri ile taşındım ve evlendim.Birazda empati kurarak yorumlarda bulunalım lütfen
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık ve o süreçte ben zaten evlenmeyi düşünmüyordum.Kendisi bana ben artık seninle evlenmek istiyorum bu şekilde sevgili olarak devam etmek istemiyorum niyetim ciddi o sebeple evlenmeyeceksende benimle ayrılalım çünkü ben seni hayat arkadaşım olarak istiyorum demişti.Yani ben değil o evlenmek için taklalar atmıştı hanımefendi.Birazda siz utanın benceYahu utan da millete kötü deme bari. Bir gram sevmediğin adama evlilik diye ne taklalar attırdın kim bilir. Ayıp. İnşallah eşin bir an önce sevilmediğini ve kullanıldığını anlar.
İmlan kadar algın da kötü, okuduğunu anla da sen utan. “Adama ne taklalar attırdın kim bilir” dedim zaten. Bununla gururlanacak kadar utanç vericisin, inşallah kocan kendini çok seven biriyle karşılaşır senden sonra.Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık ve o süreçte ben zaten evlenmeyi düşünmüyordum.Kendisi bana ben artık seninle evlenmek istiyorum bu şekilde sevgili olarak devam etmek istemiyorum niyetim ciddi o sebeple evlenmeyeceksende benimle ayrılalım çünkü ben seni hayat arkadaşım olarak istiyorum demişti.Yani ben değil o evlenmek için taklalar atmıştı hanımefendi.Birazda siz utanın bence
Ben sana yaşayacağını söyleyeyim Flambeciğim,Umarım kocanız burayı okur bir şekilde. Sevilmediğini elbette anlamıştır ama burada okuması daha büyük etki yaratıp ayrılır sizden. Hayat ya baba ya kocadan ibaret değil. Kendi hayatınızı kurmaya cesaretiniz yok diye bir insanın başını yakmışsınız. Karma diye bir şey var ama şu hayatta. Elbet yaşattığınızı yaşarsınız
Ben sana yaşayacağını söyleyeyim Flambeciğim,
Bu okuduğunu dahi anlamayan arkadaş yarın öbür gün kendisine rezil gibi davranan, hödük, berbat bir sırtlana aşık olduğunu zanneder, hayatı tersinden görür, ah eski kocam vah eski kocam diye ağlar sonra, çünkü tutunacak yeni dal zannettiği öküzden her türlü kötülüğü görmüş olur, e baba evine de dönemeyeceği için tutturur yine “üstüne mont almayı unutma aşkım” dediği için eleştirdiği adama tutunmak için.
Hayatım boyunca yukarıda tabirini yaptığınız türden erkeklerden kaçmışımdır ve böyle bir insanla bırak evlenmeyi aynı masada dahi oturmam.Eşime kötü bir insan demedim diyememde hiçbir zaman.Sadece evliliğimizde öfke kontrolünün olmaması ve bana eşi değilde çocuğuymuşum gibi davranmasından yakınıyorum.Olayları anlamak istediğiniz gibi anlayıp üzerine bir de yorumlarınızı yazmayın lütfen komik oluyorsunuz.İyi günlerBen sana yaşayacağını söyleyeyim Flambeciğim,
Bu okuduğunu dahi anlamayan arkadaş yarın öbür gün kendisine rezil gibi davranan, hödük, berbat bir sırtlana aşık olduğunu zanneder, hayatı tersinden görür, ah eski kocam vah eski kocam diye ağlar sonra, çünkü tutunacak yeni dal zannettiği öküzden her türlü kötülüğü görmüş olur, e baba evine de dönemeyeceği için tutturur yine “üstüne mont almayı unutma aşkım” dediği için eleştirdiği adama tutunmak için.
E boşan o zaman? Hem sevmediğin adamla baba evinden yırtmak için evlen, adam seni el üstünde tutsun, sevmiyorum diye ağla, ama boşanma. Ne yapalım? Ne istiyorsun yani?Hayatım boyunca yukarıda tabirini yaptığınız türden erkeklerden kaçmışımdır ve böyle bir insanla bırak evlenmeyi aynı masada dahi oturmam.Eşime kötü bir insan demedim diyememde hiçbir zaman.Sadece evliliğimizde öfke kontrolünün olmaması ve bana eşi değilde çocuğuymuşum gibi davranmasından yakınıyorum.Olayları anlamak istediğiniz gibi anlayıp üzerine bir de yorumlarınızı yazmayın lütfen komik oluyorsunuz.İyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?