Sizce boşanmalı mıyım ?

Bunun bir sonraki adımı da aldatma oluyor genelde. Zorba babalarindan yada kocalarindan korkan kadınlar aldatmaya cesaret edebiliyor nedense.

Rahat batıyor denir size

Ayrılın da adam da mutlu olacağı bir kadın bulsun inş

Umarım kocanız burayı okur bir şekilde. Sevilmediğini elbette anlamıştır ama burada okuması daha büyük etki yaratıp ayrılır sizden. Hayat ya baba ya kocadan ibaret değil. Kendi hayatınızı kurmaya cesaretiniz yok diye bir insanın başını yakmışsınız. Karma diye bir şey var ama şu hayatta. Elbet yaşattığınızı yaşarsınız

Aşırı değer vermesi mi sorun ben anlamadım valla
Aşırı değer vermesi sorun değil evliliklerde eşlerin birbirleri üzerinde annelik veya babalık rollerini üstlenmesi sorun.Herkes kendi görevini bilse bir sıkıntı kalmayacak aslında.Kadının erkeğe annelik veya erkeğin kadına babalık yapması evliliği yıpratıyor belli bir yerden sonra

Kalbiniz kadar kötü yorumlar yapmışsınız..
Teşekkürler

Sevmediginiz adamla neden evleniyorsunuz evcilik mi oynuyorsunuz

Kalbiniz kadar kötü yorumlar yapmışsınız..
Teşekkürler
Yahu utan da millete kötü deme bari. Bir gram sevmediğin adama evlilik diye ne taklalar attırdın kim bilir. Ayıp. İnşallah eşin bir an önce sevilmediğini ve kullanıldığını anlar.

Otrera bunu nasıl kaçırırsın ya

Yahu utan da millete kötü deme bari. Bir gram sevmediğin adama evlilik diye ne taklalar attırdın kim bilir. Ayıp. İnşallah eşin bir an önce sevilmediğini ve kullanıldığını anlar.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık ve o süreçte ben zaten evlenmeyi düşünmüyordum.Kendisi bana ben artık seninle evlenmek istiyorum bu şekilde sevgili olarak devam etmek istemiyorum niyetim ciddi o sebeple evlenmeyeceksende benimle ayrılalım çünkü ben seni hayat arkadaşım olarak istiyorum demişti.Yani ben değil o evlenmek için taklalar atmıştı hanımefendi.Birazda siz utanın bence

Mutlu degilsiniz hergun sogudugunuz bi adamla ayni yataga giriyorsunuz bu iskenceyi bence ne kendinize ne de esinize daha fazla yapmayin onun sevilmeye sizinde sevmeye ihtiyaciniz var bosanin bir an once bir sekilde ailenizin yanina donmeden yasamaya calisin

İmlan kadar algın da kötü, okuduğunu anla da sen utan. “Adama ne taklalar attırdın kim bilir” dedim zaten. Bununla gururlanacak kadar utanç vericisin, inşallah kocan kendini çok seven biriyle karşılaşır senden sonra.

Ben sana yaşayacağını söyleyeyim Flambeciğim,
Bu okuduğunu dahi anlamayan arkadaş yarın öbür gün kendisine rezil gibi davranan, hödük, berbat bir sırtlana aşık olduğunu zanneder, hayatı tersinden görür, ah eski kocam vah eski kocam diye ağlar sonra, çünkü tutunacak yeni dal zannettiği öküzden her türlü kötülüğü görmüş olur, e baba evine de dönemeyeceği için tutturur yine “üstüne mont almayı unutma aşkım” dediği için eleştirdiği adama tutunmak için.

Madem calisiyorsunuz neden evliliği kurtuluş olarak gördünüz?
Adama da cok yazık
Onun da ömrü gidiyor
Hakkına girmissiniz

Hayatım boyunca yukarıda tabirini yaptığınız türden erkeklerden kaçmışımdır ve böyle bir insanla bırak evlenmeyi aynı masada dahi oturmam.Eşime kötü bir insan demedim diyememde hiçbir zaman.Sadece evliliğimizde öfke kontrolünün olmaması ve bana eşi değilde çocuğuymuşum gibi davranmasından yakınıyorum.Olayları anlamak istediğiniz gibi anlayıp üzerine bir de yorumlarınızı yazmayın lütfen komik oluyorsunuz.İyi günler

E boşan o zaman? Hem sevmediğin adamla baba evinden yırtmak için evlen, adam seni el üstünde tutsun, sevmiyorum diye ağla, ama boşanma. Ne yapalım? Ne istiyorsun yani?

Evdeki sorunlardan kurtulmak için evlenmişsin, seni sevdiğini düşündüğün için seni mutlu eder diye düşünmüşsün sanırım. Ama mutlu olmamışsın. Onun sevgisi ve ilgisi sana yetmiyor. Belki tutkulu bir aşk yaşamak istiyorsun. Keşke ne istediğini baştan bilebilseydin çünkü eşinin evlendikten sonra değiştiğini sanmıyorum. Sen bilememişsin.
Madem her yaptığı batıyor , onunla evlilik yürütmen çok zor artık. Boşanmazsan içinde hep bu boşlukla yaşayacaksın ve mahkum olduğunu hissettiğin bu hayat yüzünden eşini suçlayacaksın. Aslında kadın erkek farketmez, bir ilişkide herkesin en temel beklentisi sevilmek ve güvenmek. Boşanırsan ancak o zaman anlayabilirsin. Şimdi bu evlilik içinde asla anlayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…