- 24 Haziran 2016
- 59
- 45
- 8
- Konu Sahibi hircinyengeckadini
Henüz 11 aylık evliyim ama toplasanız 1 ay üstüste mutlu olmamisimdir hep kavga hep huzursuzluk, evliligimin ilk aylarinda kv ile sorunlarim vardi surekli evime gelir ve butun heryeri karistirirdi simdi ise eşimle sorunlar cikti ortaya herşeye bi kusur arıyor huzursuzluk cikartacak birsey illahi buluyor ustelikte cok titiz bu titizligi en buyuk sorun
Evliligimiz boyunca sosyal bi aktivitemiz olmadi ben hergun annesinin evine yemege gidip aksam uyumaya kendi evime geldim, aksam biraz sohbet edelim desem yorgunum der uyur, Hal böyle olunca herşeyden cabukcak sıkılıyor insan, duzelir dedim ama dedigimle kaldim adam hergun daha kotu oluyor dün aksam annesinin evine cay icmeye gitti geldiginde ben uyumustum sabah havluyu bahane edip gene huzursuzluk cikartti bide bagirarak diyor sen ancak Annenle konus anneni ara ev hep daginik git babanlarda kal bundan sonra
oysa evde iki kisiyiz ve tertemiz simdi napicam bilmiyorum kafam cok karışık
Biraz uzun oldu kysura bakmayin lutfen
Evliligimiz boyunca sosyal bi aktivitemiz olmadi ben hergun annesinin evine yemege gidip aksam uyumaya kendi evime geldim, aksam biraz sohbet edelim desem yorgunum der uyur, Hal böyle olunca herşeyden cabukcak sıkılıyor insan, duzelir dedim ama dedigimle kaldim adam hergun daha kotu oluyor dün aksam annesinin evine cay icmeye gitti geldiginde ben uyumustum sabah havluyu bahane edip gene huzursuzluk cikartti bide bagirarak diyor sen ancak Annenle konus anneni ara ev hep daginik git babanlarda kal bundan sonra
oysa evde iki kisiyiz ve tertemiz simdi napicam bilmiyorum kafam cok karışık

Biraz uzun oldu kysura bakmayin lutfen