- 31 Mart 2016
- 26
- 32
- 38
- Konu Sahibi Kadinin fendi
Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim ve eşimle severek evlendik halada seviyoruz birbirimizi.Evlendiğimiz sıralarda alkol içtiğini biliyodum ve beraber içiyorduk bi sknti yoktu fakat ben bi süre sonra uzaklaştım artık alkolden çünki eşim bunu alışkanlık haline getirdi ve şuanda aramız bozuk çünki ben içmesini yani bukadar çok içmesini istemiyorum oda vaz geçemiyor aslında içmediği zamn söz veriyor yemin ediyor fakat canı isteyince gene içiyor bende bundan rahatsızım ve bu aralar arkadaşlarıyla disarda içmeye başladı ve daha sonra evde devam ediyor yani artık en fazla ara verdiği zamn bi hafta oda eğer parası yoksa yani artık ne yapacağımı bilmiyorum ayrılsam diyorum ama bi yandanda birbirimizi seviyoruz yani çok kötü ikilemde kaldım çözüm bulamıyorum tedavi olmak için ikna etmiştik fakat hastanede bi hafta kaldı çıktı ilaç tedavisinede istediği zamn birakiyr yani böyle devam ederse diye çok korkuyorum çünki şimdi çocuğumuz yok ama ilerde olurda gene böyle devam ederse ne yaparım diye düşünmekten cildiricam başta bitiriyim mi diyorum bi yandanda seviyorum yani anlayacağınız ne yapacağımı bilemiyorum siz olsanız nasıl bi yol cizerdinz