Sizce bosanmam mi gerekir

mter23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
45
1
86
Kocaeli
Esimin dini inancı yok bir çocuğum var 5 yıllık evliyim evlenmeden bilmiyordum herseyi normaldi sonra öğrendim inancı yok ve psikolojik sorunları var sizce bosansam mi

5 yıl diyorsunuz 5 ay gibi sanki.. bunca zaman nasıl anlamadınız ki bende onu anlamadım

1 ay sonra hamile kaldım 1 ay da anlamamatim zaten evlenmeden önce cuma namazına gidiyorum felan demişti internetten tanıştık zaten toplamda 2 kere görüştük telefonla konuşuyorduk anlayamadım anlayınca da bebeğim var diye ayrılmadım ama zaman geçtikçe kendime yediremiyorum örnek veriyorum cennet cehenneme inanmıyor ama benim inancım sonsuz oruç tutmuyor inancı yok diye bunun gibi

Iki kere gorustugun adama nasıl guvenip evlendin sen ya tanımadan etmeden bide çocuk yapmışsın hemen hata üstüne hata anlasamiyosan ayrıl sana bi zararı yoksa ayrılma her koyun kendi bacağından asılır

Bana zararı yok çok iyi niyetli merhametli biri ama inancı olmaması bana sıkıntı veriyor her koyun kendi bacağından asılır diye esimi bu şekilde kabullenemi yorum ayrıca benle oturup sohbet etmiyor sohbet etmekten hep kaçıyor

Kabullenemiyosan ayrilcaksin o zaman çok başka caren yok

Tek sıkıntım çocuğun zorluk çekecek olmasi yani onu çok etkiler mi burda kurulu bir düzeni var ona maddi olarak bakabilirim ama manevi olarak yetebilir miyim

Çalışmıyorsan ise gireceksin canım o zaman birikim yap ayrıca ilerde çocuğun niye ayrildiniz dediginde babanin dini inanci yoktu ondan dediginde ne tepki verir sizin acinizdan neler iyi kötü olur iyi dusun

Çalışıyorum is konusunda maddi konuda sıkıntım yok oğlumun düzenini bozmak istemiyorum buraya çok alışmış babaannesine çok bağlı burdaki yasamindan nasıl alacam onu

Çocuk daha alısir eşin için ailesi yada senin ailen ne düşünüyor biliyorlar mi

Benim Ailem kararını kendin ver diyor onun ailesi birsey diyemiyor ogularini görüyorlar bana karşı ılgisiz onu görüyorlar sinirli şeker hastası eşim onuda biliyorlar birsey demiyor lar ayrıca bide kaynanami çekiyorum hersey benim dediğim gibi olacak diyor her zaman

Oglum zor bir çocuk asi bir çocuk onu tek başıma nasıl buyutecem manevi olarak ona yetebilir miyim tek korkum o ben çalışıyorum onu kreşe versem de içim rahat etmez babaannesi gibi bakamazlar ki

Esimin dini inancı yok bir çocuğum var 5 yıllık evliyim evlenmeden bilmiyordum herseyi normaldi sonra öğrendim inancı yok ve psikolojik sorunları var sizce bosansam mi
Eşinizin inancı, siyasi görüşü falan sizi çok da igilendirmemesi gerekir. Bunu neden sorun ettiğinizi anlayamadım. Önemli olan sizin mutluluğunuz, huzurunuz. Eşiniz merhametli ve iyi bir insan ise inancı yüzünden onu birakmamalisiniz.

Boşverin csnim herkesin inanci kendine. Ne yapacaksiniz siz size karismiyosa sorun yok istedigini yaşasın

Tamam da çocuğum ona göre büyüyor yani dinimizden uzak büyüyor benim anlattıklarımi bir anlamı kalmıyor benim için din konusu önemli ayrıca evet çok iyi biri ama takintilari var bilgisayar takıntısı var Tatillerde sabahtan geceye kadar sadece bilgisayarla uğraşıp söküyor takıyor bana ve çocuğa karşı ilgisiz ve ilişki konusunda aşırı isteksiz bu gibi sorunlar sürekli devam ediyor değişime açık değil ben buyum diyor hayatım boyunca onu degistirmek için mücadele etmek istemiyorum ayrılmak mantıklı mi bilmiyorum

Dini yorum yasak ama yine de söylemeden edemiyecem . İslamda kadının Müslüman olmayan biriyle evlenmesi ayetle yasaklanmıştır . Bildiğim böyle , siz de bir araştırın isterseniz . İçinize sinecek en doğru kararı verirsiniz umarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…