Sizce bosanmam mi gerekir

Bunu buraya yazdığınızda göre anladığım kadarı ile tum kaygilariniza rağmen aslinda evliliginizi devam ettirmek ve yoluna koymak istiyorsunuz. Buraya yazıp tavsiye istemeniz çok guzel. Sizinle ve cocuklarla hiç ilgilenmemesi, isteksiz davranması, hep başka şeylerle meşgul olması gerçekten zor bir durum. Uzuntunuzu ve hissettiginiz çaresizliği anlayabiliyorum. Size karşı eğer kötü bir hareketi olmadıysa, sadakatsiz veya şiddet eğilimli biri değilse, evliliginizi yoluna koymamaniz için hiçbir sebep yok. Öncelikle ona saygı duyuyor musunuz? Onu eleştirdiğiniz, inancına veya başka seylerine mudahale ettiginiz oluyor mu? Erkekler kendilerine saygı duyulmadığı zaman kadına olan ilgisini sevgisini kaybederler. Ona karşı olan davranislarinizi bir tartin. "Yardımcı olmak" amacı ile bile olsa ne yaptigina karıştiginiz oluyor mu?
Umarım herşey gönlünüzce olur.

Ben ayrılmadan önce gereken bütün yolları denemek istiyorum tedavi görmesi gerekiyor ama tedaviyi kabul etmiyor takıntı hastası Ayrıca eskiden eşime çok müdahale ederdim ama artık kendi haline bıraktım yeterince sabır ve uğraş gösterdim hiç bir düzelme yok ona karşı çok iyiyim ama anlamıyorum yapacak birseyim kalmadı son çarem ne olacak

Tedavi görmesi gerektiğini siz mı düşündünüz yoksa doktor mu söyledi? Takıntı derken biraz açar mısınız?
Eşinizi ne yaparsanız yapın mudahale yoluyla değiştiremezsiniz, onun hareketlerini kontrol edemezsiniz. Onu değiştirmek istiyorsaniz, kendi hareketlerinizi değiştirmeniz yeterlidir, siz değiştikçe o da değişecektir. Bir ailedeki ortamı sevgiyi saygıyı yaratan kadındır, herşey bizim ellerimizde. Önemli olan nasıl davranacagimizi bilmek.
Sudan sebepler ile biten evliliklere çok üzülüyorum, hem de bütün güç kadının elindeyken. Ayrılmadan önce herşeyi denemek istemenizi, azminizi çok takdir ettim. Aradığınız huzura ve güzel aileye kavuşacağınizdan eminim.

bu zamana kadar nasıl anlayamadınız? eğer bunlar sizin için sorunsa devam edilemeyecek sorunlarsa evet

Ben dinini yaşayan bir insanım...Ancak eşinizi sırf bu nedenden dolayı birakmanizi doğru bulmuyorum...merhametli ve iyi niyetli olması onun iyi bir insan olduğunu gösterir....belki de zaman içerisinde eşiniz size uyacak inanacak, dinini yasayacak...sonradan hidayete eren insanlar var.(iyi niyet ve merhametli olmak eşinizin dine yakın bir karakter olduğunu gösteriyor...Allahtan doğru yolu bulmasını isteyin, dua edin....çocuğunuzu siz yetiştirmeye çalışın...

Esimin dini inancı yok bir çocuğum var 5 yıllık evliyim evlenmeden bilmiyordum herseyi normaldi sonra öğrendim inancı yok ve psikolojik sorunları var sizce bosansam mi
Bir insanın dini inancı olması veya olmaması onu iyi veya kötü bir insan yapmaz.Baz alınacak kıstas vicdan ve iyi kalpliliktir.Bir insandan dini inancı yok diye boşanılmaz.Tamamen kendi düşüncesidir.Başka sorunlar vqarsa bilemem.Dini olmayanlar öcü değil.Onlar da insan belki çoğundan daha insan olan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…