• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Botum nasıl ??

kalpsiz47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
14
0
86
Gaziantep
Çok hoşuma gitti ama bilek tarafı geniş olduğu için bol duruyor bileği tam sarmıyor bi tek bunun için kararsız kaldım arkadaşlar sizce nasıl??

$Görüntü0107.webp$Görüntü0106.webp$Görüntü0105.webp

ay canım ya 15 kişi bakmışta biri cvp yazmamış bende sormuştum böylede o zaman tek tük cvp gelmişti ben sana kendi fikrimi söyleyeyim:)bence şık bir bot ama eğer ayağın rahat değils ekesinlikle alma bileği sarmıyor demişsin birde topuklu yani allah korusun ayağın burkulabilir yani topuklular çok güzel duruyorlar ama ayağı mahvediyorlar eğer rahat değilsen alma boşver başka bulursun:))

arkadaşım eğer almadıysan ayağını daha iyi saran uuda fazla uzun olmayan bi model seçebilirsiniz.ama aldıysanızda güle güle kullanın.

açık bi şekilde sölemek gerekirse bence pek hoş diil
bu seneyi geçtim nerdeyse geçen senenin modası

yani güzeller ayaginda olmadigi icin bol olmasi konusunda bisi diyemem ama görüntüde iyi görünüyorlar
üst kismin cok dar olmasida iyi degil bence

yani güzeller ayaginda olmadigi icin bol olmasi konusunda bisi diyemem ama görüntüde iyi görünüyorlar
üst kismin cok dar olmasida iyi degil bence

ay canım ya 15 kişi bakmışta biri cvp yazmamış bende sormuştum böylede o zaman tek tük cvp gelmişti ben sana kendi fikrimi söyleyeyim:)bence şık bir bot ama eğer ayağın rahat değils ekesinlikle alma bileği sarmıyor demişsin birde topuklu yani allah korusun ayağın burkulabilir yani topuklular çok güzel duruyorlar ama ayağı mahvediyorlar eğer rahat değilsen alma boşver başka bulursun:))

evet canım ya biri yazar mı diye cevap bekledim de yazan hiç olmadı şimdi bakım bi dedim yazan var mı diye Cevap verenler için çok tşk ederim..almamıstım daha karar verdim almayacamda:)

Back
X