Sizce bu adamla evlenilir mi evlenilmez mi?

Evlenilmez desek de siz yine kendinizi ateşe bile bile atacak gibisiniz. Saygı olmayan, sadakat olmayan hiçbir ilişki uzun sürmez. Nasıl kabullenebiliyorsunuz bunca şeyi? Hakkınızda hayırlısı olsun.

Masallah sizde pek bi genissiniz.
Evliyken, karsini aldatir.
Onuda, diger kadinla aldatir.
Sonra bi kadini cok sever, dunyayi karsisina alir.
Sonra size asik olur.
Sizde tum bu olanlari izler, bilir..

Simdide evlenilicek erkekmi diye sorarsiniz oyle mi ?

Herseyi gectim, icim almazdi bu adami...
Evlenirseniz, diger kadinlari yazmayada gelin.

İlk sayfayı da okudum 11. Sayfayı da; fazlaca kendinizi avutup bahaneler üretiyorsunuz, bence bu adam olmaz ama siz deneyeceksiniz gibi duruyor, hakkınızda hayırlısı artık ....

Neden bu kadar sorunlu birini acaba?lara güvenerek oldurmaya çalışıyosun ki bence selam bile verme evet sever aşık olabilir sana dünyayı da serebilir ayaklarına ama evlilikte aşk kalıcı değildir buradaki evlilere güven baki olan saygı ve sevgidir bu adam aşk bi kenara çekildiğinde ilişkisine saygı duyan bir adam gibi durmuyor hemen bir yenisine atılıyor bence kaç!!!

Karar senin ..bı kez yapan yine yapar parasına güveniyor bence bu ..gelenler de parası var diye geliyordur duygusal.aldatma olduğunu sanmiyorum ama asiksa bu adam asla başkasına bile bakmaz. Sana asiksa inanmıyorsan evlen

Bh dünyayı karşına aldığı kadın da sen mi oluyorsun simdi.Bi git bacim ya aklini basina topla

Bazı kadinlardaki şu özgüvene hayranim ya, deli cesareti gibi bişey bu bence, ha bu adamla evlenmissiniz ha tek kovan eksik rus ruleti oynamışsınız aynı şey, kurtulma şansı az olunca tadı da baska oluyor galiba

Saygı duymayan kisinin sevmesi diye bir durum soz konusu oldugunu dusunmuyorum. Ben bana saygi duymadigini soyleyen bir insan ilr kadin ya da erkek fark etmez arkadaslik etmezdim.

Sürekli özür dilemek demek sürekli hata yapıyor demek... ayrıca kişilik bozukluğu olan insanlar da bazen surekli özür diler...
Misal görümcemin kızının eşi...
Kızı ağız burun dağıtarak diğer 1 saat sonra ağlayarak özür diler...

O adam bana asikti zaten.ben yeterince degerliyim.ekaik yanlarimi tamamlayacagim.taklit degil bu
Amacimi yazdim aslinda.bwn bu adamin bi kadina asik okdugunda donustugu adami is
Inanilmaz bir kafa. Başka bir kadını taklit ederek bir adamı amiyane tabirle aga düşürmeye çalışmak .

Geçen zamanı çöp yapmış olacaksınız, yazık.

Sadece amacı merak ettim. ?
Canim sen direk git evlen sonra coluk cocukta yapil geri doner yazarsin bize, beni sununla bununla aldatti iste bana asik degilmis beni aldattihi kisiyide baskasiyla aldatti falan filan.. baskasinin kimligine burunecegine kendi kisiligine saygine olsun.. yazk allah akil vermis hayla sürunmek icin kendi kendini yakmak icin ugrasan kardesim..

Hanimlar ben sizleri gercekten tanimiyorum lakin burada hic tanimadiginiz birine disaridan goz olup mantikli yorumlar yaptiginiz cok minnettarim.evet haklisiniz.boyle bir adami.kendime asik etsem alsam ne olacak.bos emek ve zaman kaybi.asik olsam tamam da asik da degilim.sirf birini guzel seviyo beni de sevsin diye elde etmeye calismam hastalikli hir dusunce.haklisiniz.

ya adam sana küfür etmiş küfür hala kendime aşık edebilirim diyorsun hadi aldatma olayını es geçelim çünkü seni aldatmamış daha bak daha diyorum sana saygı duymuyorum diye açık ve net yüzüne de söylemiş bu adamın sana aşık olup sadık olabileceğine inansan zaten buraya konu da açmazdın ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…