- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi tombilibaykus
Kaç kaç kaç kaç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginç. Bakış açınız böyle sadakatsiz bir adamdan eş olabilmesi umudunuz daha önce evlilik ve boşanma tecrübesi yaşamış bir kadın için oldukça mantık dışı.33 yasim.evlendim bosandim.gayet olgunum
Hanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
Neden bu kadar sorunlu birini acaba?lara güvenerek oldurmaya çalışıyosun ki bence selam bile verme evet sever aşık olabilir sana dünyayı da serebilir ayaklarına ama evlilikte aşk kalıcı değildir buradaki evlilere güven baki olan saygı ve sevgidir bu adam aşk bi kenara çekildiğinde ilişkisine saygı duyan bir adam gibi durmuyor hemen bir yenisine atılıyor bence kaç!!!Ya olaylari acikca taniniriz diye anlatamiyorum.adam bana asikti aslinda.ben nikahbdevam ediyor diye gorusmedim.yaptiklarini saymiyorum bile.cok fedakarlik yapti ama hayir dedim.asikti demeyeyim.seviyordu diyeyim.
Sonra bu kadina asik oldu.bu kadindan agir bir darbe aldi.evlenmek isteyen kendisi.ben degilim.evlilik yanlisi bi kadin hic olmadim.
Ben bu adami kendime baglayabilirim.bana da yeniden o kadin gibi davranabilir diye dusunuyorim.
Karar senin ..bı kez yapan yine yapar parasına güveniyor bence bu ..gelenler de parası var diye geliyordur duygusal.aldatma olduğunu sanmiyorum ama asiksa bu adam asla başkasına bile bakmaz. Sana asiksa inanmıyorsan evlenArtilari
1.tutkulu,asikken kedi gibi.senin icin dunyayi karsisina alir
2.cok seviyor.hediyeler aliyor,ince dusunceli,ozel gunleri kutlar
3.maddi durumu iyi,guclu biri
4.bi yaptiklarimi cekerim korkusu var.bu iyi mi bilemedim tabi de korkuyo kotuluk etmekten.hemen ozur diler
5.asikken dunyanin en sadik adami.kimseyle.konusmaz bile.öl de ölür.kedi gibi
Eksileri
1.esini aldatti evliyken.bunu yapma sebebi 2 cocuk var ve esi bosanmiyor.o da kendisine 2 cocuk vermis bir kadina her seye ragmen saygi duyuyor.esi bosanmayi yuksek bir meblag karsiligi kabul etmis de bosanmislar.ama sini surekli aldattigina ben sahittim.baska baska kadinlarla
2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
Hanimlar 11.sayfadaki cevabima gore yorum yaparsaniz burada saniyorum yanlis ifade ettim
Bh dünyayı karşına aldığı kadın da sen mi oluyorsun simdi.Bi git bacim ya aklini basina toplaHanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
O adam bana asikti zaten.ben yeterince degerliyim.ekaik yanlarimi tamamlayacagim.taklit degil bu
Amacimi yazdim aslinda.bwn bu adamin bi kadina asik okdugunda donustugu adami is
Canim sen direk git evlen sonra coluk cocukta yapil geri doner yazarsin bize, beni sununla bununla aldatti iste bana asik degilmis beni aldattihi kisiyide baskasiyla aldatti falan filan.. baskasinin kimligine burunecegine kendi kisiligine saygine olsun.. yazk allah akil vermis hayla sürunmek icin kendi kendini yakmak icin ugrasan kardesim..Inanilmaz bir kafa. Başka bir kadını taklit ederek bir adamı amiyane tabirle aga düşürmeye çalışmak .
Geçen zamanı çöp yapmış olacaksınız, yazık.
Sadece amacı merak ettim. ?
Hanimlar ben sizleri gercekten tanimiyorum lakin burada hic tanimadiginiz birine disaridan goz olup mantikli yorumlar yaptiginiz cok minnettarim.evet haklisiniz.boyle bir adami.kendime asik etsem alsam ne olacak.bos emek ve zaman kaybi.asik olsam tamam da asik da degilim.sirf birini guzel seviyo beni de sevsin diye elde etmeye calismam hastalikli hir dusunce.haklisiniz.