Sizce bu adamla evlenilir mi evlenilmez mi?

Eee tabi ki evlenilmez. Sormaya gerek yok. Durum ortada. Adamın zengin olmak dışında hiçbir artısı yok. Sevmiyor diye aldattı diye birşey olmaz. Sevmediğin bir insanla birlikte olmazsın. Aldatmanın bahanesi olmaz. Zincirleme bir aldatma söz konusu. Karısını başka kadınla aldatıyor aldattığı kadını da yine bir başkası ile.

işte sana değil o kadına aşık olmuş o kadar. Sorun orda anladığım kadarıyla sende o dönemde çevresindeymişsin ama seni değil onu tercih etmiş. Kaldı ki o kadınla evlenmemiş evlense ilişkisi monotonlaşınca ona yaptığıda karısından farklı olmayacaktı % 90. Bak evlilik uzun bir yol kimse evliği boyunca sürekli aşk pıtırcığı olmuyor. Önemli olan aşk monotonlaşsada karşındakine saygıyı yitirmemek. Senin adamda o yok.
Ben cevresinde degikdim.ulkede bile degildim.2 yillik sure yoktum o sirada yasandi.ben donunce bana gekdi zaten.

Ee o zaman büyük aşkını nerden biliyorsunuzda sizi öyle sevmesini istiyorsunuz ilişki içinde ne yaşandı milletten adamdan duyduklarınızla bilemezsiniz. Neyse uzatmayayım geçmişi sabıkalı, size küfür eden, sebebi ne olursa olsun sevmiyorum diyen adamdan hayır gelmez. Tercih sizin.

Ee o zaman büyük aşkını nerden biliyorsunuzda sizi öyle sevmesini istiyorsunuz ilişki içinde ne yaşandı milletten adamdan duyduklarınızla bilemezsiniz. Neyse uzatmayayım geçmişi sabıkalı, size küfür eden, sebebi ne olursa olsun sevmiyorum diyen adamdan hayır gelmez. Tercih sizin.
Sevmiyorum demedi.saygi duymuyorum dedi.seviyorum diyor.su an ayriyiz zaten yalniz pisman olmak.istemiyorum.ileride biriyle mutlu oldugunu gorursem.icim.sizlar givi

Alnini karisladim zaten.asla gorusmuyorum.ayrildigimizda biriyle beraber oldum.bunu kaldiramadi.ya bmiyorum bazen yukardakibarkadasin yazdigi gibi adam mi kalmadi basina bela alacaksin diyorum.birkrri de maddiyat nelere kadirsin yazmis alakasi yok.ona baksam maddi durumu dahabiyi olan biri var onla baslarim yani.alakasi yok.bu adamin asik olduginda ki tutkusuna vuruldum ben.tutkulu,akilli da bi adam.
Evet adam akıllı onu hepimiz anladık zaten kahin değilim ama burdan bile ne kadar acı çekeceğini görebiliyorum sen bilirsin ne diyeyim ki başka

Bu artı ve ekşi özellikler aynı adama aitse ya adam çift kişilikli ya da siz kafanızdan artı özellik uyduruyorsunuz.

Siz bu adamin seceresini nasil bu kadar net tutabildiniz? Hayir madem uzun suredir taniyorsunuz bide ben gireyim harememi dediniz.

Allahım akıl fikir ver bazı kadınlara
Hehe aşık değildi onlara
Sana çok aşık

Tutkulu erkek mi kalmadı canım benim? Tutkuyu bırak erkek mi kalmadı? Belli adamın karakteri güzel değil ama bir karizması var senin gözünde. Sen o karizmayı kendime aşık edebilir miyim diyorsun da hiç bulaşma bence bu işe. Bile bile lades edip işin sonunda yine sen üzüleceksin.

iyi mi kötü mü ben anlamadım?

evlilik birliği içindeyken başka kadınlarla birlikte olmuş ve bu bir aldatma...

size saygı duymadığını belirtmiş, sonradan özür dilemiş.

birlikte olduğu başka kadınlarıda aldatmış.

sizce evlenilir mi?

pekii asıl soru bu adam seninle niye evlensin? zaten istediği hayatı yaşıyor evlenip niye kendini kısıtlasın?

Hanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
Mücadele etme, değmez. Adamın karaktersiz olduğunu anlaman için kazık yemen mi lazım ?

Artilari
1.tutkulu,asikken kedi gibi.senin icin dunyayi karsisina alir
2.cok seviyor.hediyeler aliyor,ince dusunceli,ozel gunleri kutlar
3.maddi durumu iyi,guclu biri
4.bi yaptiklarimi cekerim korkusu var.bu iyi mi bilemedim tabi de korkuyo kotuluk etmekten.hemen ozur diler
5.asikken dunyanin en sadik adami.kimseyle.konusmaz bile.öl de ölür.kedi gibi
Eksileri
1.esini aldatti evliyken.bunu yapma sebebi 2 cocuk var ve esi bosanmiyor.o da kendisine 2 cocuk vermis bir kadina her seye ragmen saygi duyuyor.esi bosanmayi yuksek bir meblag karsiligi kabul etmis de bosanmislar.ama sini surekli aldattigina ben sahittim.baska baska kadinlarla
2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
Hanimlar 11.sayfadaki cevabima gore yorum yaparsaniz burada saniyorum yanlis ifade ettim
ASLA EVLENİLMEZ ASLAAAAA

Böylelerini bırak evlenmeyi, akrabagim olsa akrabaliktan reddederim. Yaptım da. Nikahlı karısına bunu yapandan, insanlık adına ne beklentin olabilir.. Iyyy evlerden ırak

Değil evlenmek evimin kapısından dahi içeri adım attırmam :D yok sevdiğini aldatmazmışmışş. Sevsin sevmesin hiç önemli değil hayatındaki birini aldatan insan her şeyi yapar. O yüzden hayır, değil evlenmek gönül bile eğlendirilmez.

Back
X