- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi tombilibaykus
ilginç bir hanımefendisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana aşık olsa o kadına aşık olamazdı adam daldan dala atlıyor sizde bunu aşk sanıyorsunuz o kadına da helal olsun ne yaptıysa haketmiş bence iyi olmuşYa olaylari acikca taniniriz diye anlatamiyorum.adam bana asikti aslinda.ben nikahbdevam ediyor diye gorusmedim.yaptiklarini saymiyorum bile.cok fedakarlik yapti ama hayir dedim.asikti demeyeyim.seviyordu diyeyim.
Sonra bu kadina asik oldu.bu kadindan agir bir darbe aldi.evlenmek isteyen kendisi.ben degilim.evlilik yanlisi bi kadin hic olmadim.
Ben bu adami kendime baglayabilirim.bana da yeniden o kadin gibi davranabilir diye dusunuyorim.
Çok saçma ya... Adamda şeytan tüyü var herhalade. Bir insan bile bile bu kadar lades der mi? Soruyorsunuz bir de.Hanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
Hıı aynen canım öyledir.Adamın dünya üzerinde aldatmadığı kadın kalmamış sizin farkını ne onlardan ? Aşıkmış da hediyeler alıyormuş vs.Zamanla aynı şeyi size de yaşatıcak.O zaman kafanızı duvarlara vurmayın.Hanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
Anlsaydim dusunurdum de neyi dusunecegimi anlamadimKonu sahibi ilginçsiniz gerçekten başkasına aşkına imrenmiş sizinlede öyle olsun istemişsiniz ayrı olduğunuza göre çokda iyi bir sevgililik değilmiş, şimdi de geri dönme niyetlenmenize neden olan şeyde başkası ile mutlu olursa üzülürüm diyorsunuz. Ama önemli birşey var bundan önceki aşkınında olursa sizden sonra hayatına giren kişi ile öznesi siz olmadığınız o kadınlar olduğu için öyle olma ihtimali. Bence bunu bir düşünün.
Helal olsun kesinlikle ayni fikirdeyim.ben yoktum o kadin varken.2 yil gecmis gitmisim.olmus iste.yeniden bana asik olabilirSana aşık olsa o kadına aşık olamazdı adam daldan dala atlıyor sizde bunu aşk sanıyorsunuz o kadına da helal olsun ne yaptıysa haketmiş bence iyi olmuş
Asla değmeez, bir kere yapan hep yapar. Aldatmak bir tepki değil HUYDUR.Hanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
Ya soyle soyleyeyim ben hic onunla beraber olmadim.gorustuk sadece.arkadasca.o istedibben hayir dedim.yani benimle hic bi iliskisi olmadi.konusmadigimiz donemde benim biniliskim oldu.bunu kaldiramadi.simdi o kadina asik olduysa adamda potansiyel var diye dusunuyorum.bana da asik olabilr.ki eskiden oyleydi.ya ben o kadindan daha guzelim ama kadin daha isveli edali nazli v3 erkek ruhundan anlayan bi kadin.ben de anlayabilirimO zaman daha açık söyleyeyim hani geçmişindeki kadın siz değil o olduğu için o kadar aşık olmuş alttan almış olamaz mı? Ya da gelecekte başkası ile çok mutlu olursa üzülürüm diyorsunuz ya bu ilerde karşına çıkacak insandan kaynaklı olmayacağını nerden biliyorsunuz. Sonuçta siz sevgili olmuşsunuz işler çokta yolunda gitmemiş adamdan ayrılmışsınız adam size deli divane olmamış hatalar yapmış, karakteri eğilimi zaten ortada, bu kadar veri varken zorlamak neden. Sonuçta adamın hayatına bir sürü kadın girmiş sadece bir tanesine anlattığınız kadarıyla sadık kalmış siz diğer kadınları yok sayıp kendinizi direk o kadının yerine konumlandırıyorsunuz sizce bu mantıklı mı?
Evlenmeyecegim yazdim yaBencede sen evlen arkadaşım adam aslında harika biri sadece o kadar kadını senin gibisini bulamadığı için aldatmış. Yoksa ne haddine senin gibi mükemmel bir kadını aldatmak. Diğerlerinede sizi sevmiyom demesine rağmen yapıştıkları için aldatmış, sana saygı duymadığınıda açık açık söylemiş ama olsun, o da bu mükemmel adamın nazar boncuğu olsun. Birde çocuk patlat yuvanız şenlensin. Bizim mesleğe ekmek çıkar en fazla ne olacak. Bunun boşanması var nafakası var. Ohh missss![]()