Sizce bu adamla evlenilir mi evlenilmez mi?

bence asıl soru size saygı duymayan insan sizinle evlenmek istiyor mu

Artilari
1.tutkulu,asikken kedi gibi.senin icin dunyayi karsisina alir
2.cok seviyor.hediyeler aliyor,ince dusunceli,ozel gunleri kutlar
3.maddi durumu iyi,guclu biri
4.bi yaptiklarimi cekerim korkusu var.bu iyi mi bilemedim tabi de korkuyo kotuluk etmekten.hemen ozur diler
5.asikken dunyanin en sadik adami.kimseyle.konusmaz bile.öl de ölür.kedi gibi
Eksileri
1.esini aldatti evliyken.bunu yapma sebebi 2 cocuk var ve esi bosanmiyor.o da kendisine 2 cocuk vermis bir kadina her seye ragmen saygi duyuyor.esi bosanmayi yuksek bir meblag karsiligi kabul etmis de bosanmislar.ama sini surekli aldattigina ben sahittim.baska baska kadinlarla
2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
Arkana bakmadan kaç çünkü bana çok dengesiz geldi

Adamin artisi yok siz sadece affetmek icin kendinize boyle bir bahane bulmussunuz

Asik değildi aldatti.. asik olmayan herkes karisini sevgilisini aldatsin ozaman
Adam karaktersiz iste,seni aldatmayacagi ne malum ki aldatir.
Adam zengin maasi iyi tutkulu yok sevdimi tam sever ayagina kendinizi kandirmayin

Abooo sence allah aski evlenilir mi merak ettim ? Daha eksilerde ne yazmasi lazim ?? Seri katil falanmi ?
Aşıkken aldatmazmis guya.. aldatan her turlu aldatir

evlenilmez . ister aşık olsun eşine ister olmasın aldatmanın üzerini asla örtmez .karakterli olsaydı önce boşanır sonra hayatını yaşardı

Artilari
1.tutkulu,asikken kedi gibi.senin icin dunyayi karsisina alir
2.cok seviyor.hediyeler aliyor,ince dusunceli,ozel gunleri kutlar
3.maddi durumu iyi,guclu biri
4.bi yaptiklarimi cekerim korkusu var.bu iyi mi bilemedim tabi de korkuyo kotuluk etmekten.hemen ozur diler
5.asikken dunyanin en sadik adami.kimseyle.konusmaz bile.öl de ölür.kedi gibi
Eksileri
1.esini aldatti evliyken.bunu yapma sebebi 2 cocuk var ve esi bosanmiyor.o da kendisine 2 cocuk vermis bir kadina her seye ragmen saygi duyuyor.esi bosanmayi yuksek bir meblag karsiligi kabul etmis de bosanmislar.ama sini surekli aldattigina ben sahittim.baska baska kadinlarla
2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
Sadok diye vurgulanan adam kaç kişiyi aldatmış yahu. Aşdatmanın aşkla ilgisi yoktur karakter meselesidir. 2 cocuğunun annesine saygı duyan adam aldatmaz da, aldatıyorsa da o saygı laftadır.

Aşıkken dünyanın en sadık, kedi gibi, tutkulu, kötülük yapmaktan Allah katında korkan bir adam nasıl oluyor da eşini defalarca aldatabiliyor?

Bu adam ilk başta saydığınız hiç bir özelliğe sahip değil hanımefendi kendinizi aldatmayın. Aşağıdakileri yapmış bir adam sadece artı yönleriyle rol yapıyordur hepsi bu.
Aldatılmak ve sıradaki herhangi bir kadın olmak istiyorsanız buyrun..

Adam hayatına giren bütün kadınları aldatmış.yani ihaneti normal bir şey gibi görüyor.ama onlara aşık değildi...diyorsun da eminim o kadınlarla ilişki yaşarken onlara da aşık olduğunu söylemiştir ve o kadınlar da aldatildiginin farkına çook sonra varmıştır.boyle biriyle asla evlenilmez.

Back
X