sizce bu aldatma mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

user0984569097

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
1
1
1
18
Merhabalar burayı TikTok‘tan buldum Ece diye bir kızdan sıkı takipçisiyim ona da yazdım mesaj ama yarıda kesildi buradan da anlatmak istedim benim bir arkadaşım vardı ortak arkadaşlarım sayesinde tanıştım babamda kaldığım bir dönemde bu kız benimle beraber babamın evini temizledi sonrasında çok yakın arkadaş olduk yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o bizde ben onda kalırdım benim sevgilim benim yanımdayken bana ben aslında senin o kızı beğeniyordum sen aklımda yoktun gibi bir cümle kullandı daha yakın olmadığımız zamanlar kız bunu istemiyormuş benim arkadaşım olan neyse biz ayrıldık çocuğu denemek için kızdan istek attık hemen kabul etti tabii ki kız da konuşmaya başladı ama diyor ki ben seni barıştırmak için konuşuyorum mesajları da bana göstermiyor işte ben onu sürekli tersliyorum küfür ediyorum ama bana sürekli tekrar yazıyor sen rahatsız oluyor musun dedi ben de arkadaşıma yakıştırmadığım için yok dedim arkadaşımın sevgilisi ise daha doğrusu eski sevgilisi benim akrabamdı yakın bir akrabam çocukla çok yakın değildik çok bir muhabbetimiz yoktu çünkü baba tarafı akrabalarımla pek görüşmüyorum sonrasında bu kız üzerinden konuşmaya başladık ben barıştırmaya çalışıyorum kıza bütün mesajları okutuyorum telefonumu veriyorum ama kız birden iftira attı sözde ben onun eski sevgilisiyle akraba ayağına flörtleşiyormuşum duyunca şok oldum kız arkadaşlığımi kestim aradan zaman geçti biz bu kızla barıştık küs olduğumuz zamanda onun eski sevgilisi olan kuzenimle benim Priv hesabımdan takipleştik asla art niyet yoktu yanlış anlaşılacağını düşünüp hemen çıkarttım zaten bu sıra benim eski sevgilimi Privine almış ama onların herhangi bir bağı yoktu ben de kızla barıştıkktan sonra beğeniler de çocuğu gördüm ve bana söylemedi bile sordum geçiştirdi yine neyse dedim çıkarttı benim için ama sürekli geri ekliyordu bana yine çocuğu kötülediği bir gün çıkarttım dediği zaman takipleştiklerini gördüm o da bardağı taşıran son damlaydı yazdım eğer bu kadar istekliysen aranıza girmem dedim sonra bana kalmadı hakaret etti ve ben doğum günümün ertesi günü çocuk ve kızı yanyana gördüm bu arada çocuk doğum günümü kutlamıştı konuşuyorduk yani sürekli bu kız yüzünden bir bahane bulup ilişki sonlandırıyordu ama böyle söyleyince mantıksız geliyor cümlelerim çok uyuşmuyor fakat nasıl anlatacağım bilemedim çünkü olay çok uzun ben kızla bir daha barışmadım ama küçük bir yerde yaşadığım için ailesini falan zaten görüyordum hep ve kardeşimde onun kardeşi ile arkadaştı kızla arkadaş olduğumuz dönemde annesi bizim eve yemek yollardı babamda yaşadığım için yemek yapamıyorduk fazla ben de çok düşünceli bir kadın diyordum sonradan geçtiğimiz günlerde babamın mesajlarına bakarken babamın da annesiyle ilişkisi olduğunu öğrendim ve annesi evli

Allah yardımcınız olsun etrafınızdaki yetişkinlerin ilk önceliği sizin güvende olmanız eğitim almanız iyi bir meslek edinip ayaklarınız üzerinde durmanız olmalı iken.Sacma sapan carpisik iliskiler bilmemne olması hep sevda aşk diye insanın hayatını aglak ağlak gecirecegi bir ömre sahip olmasını hep değeri bir erkekte aramaya kadar giden örnek gibi bir konu.O tık tok daki Ece yada neyse izinsiz böyle bunları ortalık yerde okuması başka buradan insanların sadece kendilerine okuması başka .Yarın bir olay olur o Eceyi biri mahkemeye verir videoda yazıyı paylaşmaktan yasal olarak o zaman hapiste bunları okuyarak eğlenir bunuda söyleyeyim iyi bir tazminat alınabilir aslında dur bende bir araştırayım bu konuyu .

Bu ayın 8'inde açılıyor değil mi okullar?
Daha gençsiniz o yüzden onurlu yaşamak ne demek öğrenin. Aksi halde çok üzüleceksiniz.

Bir yerde kim kime ne demis, nereye eklemis, kim kime yürümüş beynim yandigi için elendim
Konu sahibi bi kizla kanka olmus
Kizla kendi babasinin evini temizlemisler etmisler
Kiz, konu sahibinin kuzeniyle cikiyormus o sirada
Konu sahibinin sevgilisi laf arasinda demis ki aslinda ben senin kankani begeniyordum zamaninda
Kiz onu reddettigi icin bunla sevgili olmus cocuk yani
Neyse konu sahibi ayrilmis cocukla
Konu sahibinin kankasi da cocukla konusmaya baslamis
Ama demis ki sizi baristirmak icin ugrasiyorum
Sonra kankasiyla arasi acilmis konu sahibinin
O sirada kuzeniyle konusmaya baslamis
Kankasi da demis kiristiriyorsun dimi kuzeninle vs
Olaylar olmus tekrar barismislar falan kankasiyla
En son da bakmis kankasi konu sahibinin eski sevgilisiyle eklesmeye devam ediyor, tamamen koparmislar iletisimi
Guzel kankaydik annesi de yemek gonderirdi babamin evine diyor
Ama sonra mesaj yakalamis konu sahibinin babasi da o kizin annesiyle flortlesiyormus
Ama kadin evliymis halihazirda
Ozetleyeyim dedim ama yine uzun oldu sjfsjfjdm

Zabaha kadar ece yi bulmazsak namerdiz biz kk üyeleri dedektif gibi onuda buluruz
Takipçi kazanmak için suç işliyor bunları kişi okur ayrı böyle aleni kendi kanalında okumak ayrı .Yarın biri yapışır yakasına yada buradaki konudan adam eşini tanır yada zanneder kötü bir olay olur o zaman der ben bu falanca kızın yayinindan öğrendim sonrada ona gel bakalım olur emniyet .Dertsiz başa dert daha kötü de olabilir tabi sonuç.

Noktalama işaretlerini öğretmiyorlar mı? Bu nedir Allah aşkına. Eğitim sistemini gerçekten sorguladım. Bol bol kitap okumanızı ve noktalama işaretlerini kullanmanızı öneriyorum. Hem bu çöp ucuz ilişki sarmalından da çıkarsınız kendinize yatırım yaparken.

Hepsini okumadım ama aldatmadır bu. Önceden onda gözü vardı hala da var. Kız da az k... Degilmiş

Ben üzülüyorum böyle çocuklara bu onların suçu degilki kızın aile düzeni varmı acaba oda böyle olsun istemezki çevre yani çevresi nasıl yoksa eminim akıllı bir kızdır potansiyeli de vvardir inşallah bir işi olsun Allah yardım etsin kendini o çevreden kurtarsın

Ece kkda mıymış
İşte dalga geçiyormus bizle yazıları tık tok videosunda okuyormuş bence denk gelen olursa kayda alıp şikayet edebilir yaptığı yasal değil siber suçlara bildirilebir yada gerçek bir dava açıp benim falanca sitede üye olup yazdığım yorumları site insanlara açık olsada kendi kanalinda benden izinsiz üstelik yorum yaparak yayınlıyor diyerek birşey çıkarılabilir para cezası alabilir kanalı kapatılabilir hakaretvari okuyorsa kendi üzerine açıklama yaparak alay ediyor küçük düşürüyor diyerek suç istina edilebilir üzerine .Bin türlü yolu var iyi bir avukatla

Kafamda iliski ağını oturttum cok tesekkurler.

Gossip Girl gibi herkes ayni cevre içinde takiliyor. Ece de Gossip Girl cikacak sonunda

Yani burada üyeler icindede Savcı avukat olanlar var sonuçta bilinmez son gulen iyi güler olmasın onada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…