- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi zorlusevdamm
"Ben sana güveniyorum aşkım sinemaya gidebilirsin" mi?ne diyebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Ben sana güveniyorum aşkım sinemaya gidebilirsin" mi?ne diyebilir
sevgilime.anlattim.herşeyi biraz önce
tamamlayayım o zaman..düşün bul bakalım yazar sonunu bizim tamamlamamızı istiyor![]()
yani her normal insan bunu yapar sonuçta hatta bana böyle birşey yapılsa ağzını burnunu kırardımtamamlayayım o zaman..bence terk etti.. ki bence doğru olan o.. ben yapsam (Allah göstermesin) saniye durmaz yanımda heralde..
hahahahhaha:)))tüp iyidir tüp, azcık el yakıyor ama değer.
Konu sahibinin tesisatlarda sıkıntı var mı acaba.
Sen de geldin sakin sakin bize anlatiyorsun oyle mibenim teokimin ne olacağını tabı ben cevap veremedim s..ktr git dedi
dur bi dakka sonra çocuk tekrar aramış şimdi kız pişman olaylar çabuk gelişiyor çay karıştırma şimdi arayaSen de geldin sakin sakin bize anlatiyorsun oyle mi
Dur cayimi alip gelcem![]()
öbürkünü ara sende nolcak ki yedeğin var nasılsasonra tekrar aradı bu şekilde artık eskisi gibi olmaz sana güvenim kalmadı beni arama sorma neeee Yapacaam ben çok pişmanım
Ay evet gordum actim gozlerimi kocaman kocaman merakla okuyorum.dur bi dakka sonra çocuk tekrar aramış şimdi kız pişman olaylar çabuk gelişiyor çay karıştırma şimdi araya![]()
sonra tekrar aradı bu şekilde artık eskisi gibi olmaz sana güvenim kalmadı beni arama sorma neeee Yapacaam ben çok pişmanım
biri gittiFake misin nesin anlamadım da sevgililerinin işi zor gerçekten
Bu kadar sakin anlatmana çok şaşırıyorum ya gerçekten sevmiyorsun erkek arkadaşını o yüzden çok da umrunda değil terkedilmek ya da fakesin bilemedim artıksonra tekrar aradı bu şekilde artık eskisi gibi olmaz sana güvenim kalmadı beni arama sorma neeee Yapacaam ben çok pişmanım
sonra tekrar aradı bu şekilde artık eskisi gibi olmaz sana güvenim kalmadı beni arama sorma neeee Yapacaam ben çok pişmanım
Bunu okumamış mıydın?...Sevgilin seni bu halin ile beğeniyor ki ilişkiye devam ediyor ama sadakatinde sorun olduğunu hissetse dediğin gibi biri ise seni hemen bırakır....