- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.357
- 498
- 37
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Üfff sus artık sıkıldım senden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ki şahıs 19 yaşında .yok pardon orjinali 23 yaşındaymış çakması sanırım 19![]()
evet ben de öyle biliyorum, zorlusevdam nasıl anladıFacebook'ta sizi kim aratmış göremezsiniz ki,karşı tarafın facebook adresinden görülür sadece.Onuda görmek için karşı tarafın facebook adresini ve şifresini bilmeniz gerek.
Cedric20. Anladin? Ok ? FinishBu kadar konuşma içerisinde tek takıldığım nokta; Asliye Hukuk Hakimesi kimmiş benim de kariyerim var, 18 yaşında üni 22de finish, 23te kariyer..
Ok KİB by bebişimsana kendimi ispatlamak gibi bir düşüncem olmadı olamazda başka konularla ilgileniniz lütfen bayan ruh hastası
İsterse 45 yaşında bir CEO olsun, denk olamaz.. Sadece daha çok para kazanabilir o kadar. Uçmuş konu sahibi.ki şahıs 19 yaşında .yok pardon orjinali 23 yaşındaymış çakması sanırım 19![]()
bende senden bırak konuyu takibi ve nereye yorum yapacvaksan yap böyle sacmalamk zorunda kalmazsınÜfff sus artık sıkıldım senden
Susbende senden bırak konuyu takibi ve nereye yorum yapacvaksan yap böyle sacmalamk zorunda kalmazsın
arkadaşın konularından birinde 19 yaşında olduğu yazıyor buradan birine verdiği cevap da şuÇakma 27 değil miydi? Kafam karıştı![]()
face kullanmıyorum zaten telefondan bahsediyoruz o dediğinizi bende biliyorumevet ben de öyle biliyorum, zorlusevdam nasıl anladı
Bişi dicem.
Bu "zorlusevdamm" nikini hangi sevdana ithafen aldıydın allasen?
Engellemenin amaci zaten arayamasin degil mi?arama kaydında engelli olarak görüyorsun
kimmiş diyen olmadı uydurma biyerlerindenCedric20. Anladin? Ok ? Finish
Aralık ayında açmış olduğunuz bir konuda 19 yaşında olduğunuzu sonra ki konunuzda 20 yaşında olduğunuzu yazmışsınız,şimdide 23 diyorsunuz hangisi doğru.şuna inanın artık fake değilim evet anlattıklarım da doğru terk etti beni yaşımd a 23 merak edenlere öbürü umrumda değil şuan aptallığıma yanarım ki niye anlattım hiçbirşey eskisi gibi olmayacak aldattım ama pişman oldum dha kötü şeyler yapmadım
sadece telefonun çalmıyor aradığını görüyorsun o kadarını henüz icat edememişlerEngellemenin amaci zaten arayamasin degil mi?
Engellediğinde arayabiliyorsa neden engelleme diye bir şey var?
23Aralık ayında açmış olduğunuz bir konuda 19 yaşında olduğunuzu sonra ki konunuzda 20 yaşında olduğunuzu yazmışsınız,şimdide 23 diyorsunuz hangisi doğru.![]()