sizce bu bir aldatilma hikayesi midir?

ben de dedim sabahın altısında sapık gibi benim dışımda giren de varmış..:p
ee tabi saat farkından uyanıksın sen..:)

ilk bi kaç ay öyle oluyo canım..
senin yapman gereken:
-aklına geldiğinde belli etmeyim diye kasma,suratın asık gezmemek için.. ama eşine de tatlı bi dille anlayış göstermesi gerektiğini belirt..
ben: "biliyorum artık tadı kaçtı ve sana daha fazla yüklenmek istemiyorum, ama tut elimden çıkamıyorum bu saplantıdan.Ancak senin yardımınla, evliliğimizi renklendirerek ve birbirimizle çok vakit geçirerek çıkabilirim"diyodum hep..
Birlikte çok vakit geçirin..
yoksa diğer şekilde onu yalnızlığa ve Allah korusun tekrar öyle bi suça itersin..
Allah bir an evvel dağıtsın üstünüzdeki kara bulutları..
Duayı elden bırakmayın..ruh sağlığınız için...
Ozel bir cabam yok belli olmasin diye,konusalim konuatukca rahatliyorum madem elinde kayitlar yok ne konustunuz anlat diyorum,bazen anlatiyor bazen "sen iyice dedektife bagladin yeter bizi yeyip bitireceksin kadina herhangi bir duygusal birsey beslemedim aklima bile gelmiyor ama sen surekli gundeme getiriyorsun" diyor,nasil davranayim kestiremiyorum ,birlikte daha cok vakit gecirmeyi o istedi,hep ister ,eyalet eyalet gezelim der ben de guya ev aldik masraf olmasin diye reddederdim halt ediyormusum bundan sonra harcasin umrumda degil,bu arada evet burda henuz gece oldu :)

Ozel bir cabam yok belli olmasin diye,konusalim konuatukca rahatliyorum madem elinde kayitlar yok ne konustunuz anlat diyorum,bazen anlatiyor bazen "sen iyice dedektife bagladin yeter bizi yeyip bitireceksin kadina herhangi bir duygusal birsey beslemedim aklima bile gelmiyor ama sen surekli gundeme getiriyorsun" diyor,nasil davranayim kestiremiyorum ,birlikte daha cok vakit gecirmeyi o istedi,hep ister ,eyalet eyalet gezelim der ben de guya ev aldik masraf olmasin diye reddederdim halt ediyormusum bundan sonra harcasin umrumda degil,bu arada evet burda henuz gece oldu :)

masrafı falan unut canım..
ihtiyacın var senin değişikliğe, şu aralar biraz gezin tozun eğlenin..
eşim ben unutayım diye gezdirmişti, hediyeler falan almıştı o vakit..
bakın sürekli gündeme getirirseniz eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeye döner..
sizin ilk yapmanız gereken şu aralar biraz birlikte zaman geçirip muhabbetinizi artırmak..

masrafı falan unut canım..
ihtiyacın var senin değişikliğe, şu aralar biraz gezin tozun eğlenin..
eşim ben unutayım diye gezdirmişti, hediyeler falan almıştı o vakit..
bakın sürekli gündeme getirirseniz eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeye döner..
sizin ilk yapmanız gereken şu aralar biraz birlikte zaman geçirip muhabbetinizi artırmak..
Yani hic sormayayim mi? Hic anlattirmayayim mi neler gecti aralarinda diye? Ozaman da unuttum sanip gayet mutlu mesut hayatina devam ediyor,ben icimde buhranlar geciriyorum oysa.Ozamandan beri ben de biraz dikkat ediyorum kendime hamilelikden dombili olsam da ,yani farkindayim ben de cok bos biraktimdi ama bu saf salak bir adam degil ki ya annesi evden cikar cikmaz yaramazlik yapan cocuklar gibi yaramazlik yapmis,bos beles biri de degil insan inanamiyor :( gittik su parki olan bir otele gittik 3 gun,bu aksam ustu donduk,gezdik falan.ama kafam benle oldugu surece nereye gitsem derdim de pesimde ki :( bir de ben basakim takintinin krali bende :(

Yani hic sormayayim mi? Hic anlattirmayayim mi neler gecti aralarinda diye? Ozaman da unuttum sanip gayet mutlu mesut hayatina devam ediyor,ben icimde buhranlar geciriyorum oysa.Ozamandan beri ben de biraz dikkat ediyorum kendime hamilelikden dombili olsam da ,yani farkindayim ben de cok bos biraktimdi ama bu saf salak bir adam degil ki ya annesi evden cikar cikmaz yaramazlik yapan cocuklar gibi yaramazlik yapmis,bos beles biri de degil insan inanamiyor :KK43: gittik su parki olan bir otele gittik 3 gun,bu aksam ustu donduk,gezdik falan.ama kafam benle oldugu surece nereye gitsem derdim de pesimde ki :KK43: bir de ben basakim takintinin krali bende :KK43:

ben de oğlağım, bizden saplantılısı az bulunur..
ama şunu kabul edin ki sormak iyce sizi yaralıcak..
sormadan da meselenin ne denli sizi yıprattığını eşinize gösterebilirsiniz..
hem böylelikle onun da o kadına karşı farklı bi hissi olaki oluştuysa, depreştirmemiş olursunuz..
kadınla ilgili çok soru sormanız dedikoducu, özgüvensiz ve kompleksli bi görüntü çizmenize sebep olur..
boşanmıcaksanız bırakın kedi gibi yalansın dursun etrafınızda..
sizde dudak büzün,duygu sömürüsü yapın ama kafa ütülemeyin...
ya da bizim gibi aile terapisine gidin..o da çok işe yaradı bizde...

ben de oğlağım, bizden saplantılısı az bulunur..
ama şunu kabul edin ki sormak iyce sizi yaralıcak..
sormadan da meselenin ne denli sizi yıprattığını eşinize gösterebilirsiniz..
hem böylelikle onun da o kadına karşı farklı bi hissi olaki oluştuysa, depreştirmemiş olursunuz..
kadınla ilgili çok soru sormanız dedikoducu, özgüvensiz ve kompleksli bi görüntü çizmenize sebep olur..
boşanmıcaksanız bırakın kedi gibi yalansın dursun etrafınızda..
sizde dudak büzün,duygu sömürüsü yapın ama kafa ütülemeyin...
ya da bizim gibi aile terapisine gidin..o da çok işe yaradı bizde...
Psikologa gitmem gerek ben de hissediyorum bunu ama,herhangi bir amerikali dr a derdimi anlatsam gulerek geri yollar sanirim beni cunku onlarin kulturde flort gayet normal bir olgu,anlatacaklarim onlara gayet normal gelecektir,esimin yaninda bana iltifat eden amerikalilar da oluyor zaman zaman.surekli sormak beni yaraliyor ama belki bir yerden bir teselli cikisi bulurum,bir sozu inandirir beni diye dusunup kurtulus yolu ariyorum kendimce,bir de bu yasadiklarimi o kadin da yasasin istiyorum :(

Merhaba..bence tam aldatma sayılmasa bile doğru olmayan bir durum var.dediğiniz oyunu çok uzun zamandır oynuyorum.bir sürü arkadaşım var.1 senedir oyun oynadığımız bir bayan var mesela.bazen oyun oynadığınız kişiyle yazışırsınız oyun sırasında.ama brn sadece oyunla ilgili konuşurum.başka tür sohbetten hoşlanmıyorum.ama eğer iradesizseniz azıcık eğiliminiz varsa yoldan çıkmak çok kolay.çünkü karşıdansürekli bir tanışabilme çabası oluyor.banadahep yazarlar adın ne,yaş kaç falan..ama ben kibarca durduruyorum.eminimli bir sürüinsan bu şekilde tanışıp görüşmüştür.eşiniz bir anlıkboşlukta yanılmış olabilir.devamını getirmediği için ve bunu reele dökmediği için ve gerçekten pişman olduğu için konuyu çok uzatmadan bu durumdan hoşlanmadığınızı tekrarlamamasını istediğinizi belirtin.tekrar tekrar konuyu açıp olayı taze tutmayın derim..sevgiler...

Siz de bir erkeğe canım diyin.
Boşluğuma geldi diyin, özelinizi paylaşın (kv, hamilelik)..
Kocanız bunu anlayışla karşılarsa tamamdır.

Merhabalar hanimlar,
An itibariyle uye oldum KK ya ki basima anlatacagim olay gelmemis olsa hala pasif takipciydim...11 yillik evliyim, Amerika'da yasiyoruz ve esim burda oldukca yuksek kariyer sahibi biri, TR ye yazlari gelirim,esim cogunluk burda kalir,varsa toplantiya gelir o da max 1 hafta.Tr bazli oynadigi bir oyun vardi kelimelik,turnuvalarina falan katilmisti facebook uzerinden,benim Tr ye bu gidisimde turnuvadan kendinden 4 yas buyuk bir kadinla arkadas olmus,kadin icine kapanik bir tipmis oyun oynarken konusuyorlarmis falan sonra birbirlerine ailelerini falan anlatmaya baslamislar kadin buna ikimizde evliyiz konusmamiz yanlis ama kendime engel olamiyorum falan diyormus,kadin yakin zamanda annesini kaybetmis bizimki de teselli etmis guya,kadin buna canimsin demeye baslamis esim de bi mahsuru olmadigini dusundum ben de canim dedimdi diyor,tatil bitip eve dondugumde esimin telinde benim buldugum uc satirlik konusmalari (ben eve donecegim zaman temizlemis tabi esim viber i falan) bi 4 gun esi yanlis anlamasin diye oynamamismis kadin,esime ozledim demis, bizimki de ben de canim yazmis,sadece bu kadar gorebildim ve bunlari gorunce kiyameti kopardim kadinla da esimle de gunlerce tartistim,kadini asagiladim kadin surekli cok utandigini beni boyle bir duruma dusurdugu icin cok uzgun oldugunu ama sadece dertlestiklerini arkadas olduklarini soyluyordu,esim de surekli ayni seyi soyledi arkadas olmak hoslarina gitmis ki esim muhafazakardir da ayni zamanda,kadin benimle ilgili herseyi hatta kv min yazliginda kvalide ve kpederle yasadigim tartismalari,3. Cocuguma hamile oldugumu falan biliyor,esim gunlerce agladi ben seni aldatmadim diye ama hala icim icimi kemiriyor,bilemiyorum ne yasadilar,fikrinizi almak istedim.
Neden bu kadar samimiler insan suphelenmiyor degil sana hak veriyorum ben olsam ben de ayni düşünürdüm

Merhabalar hanimlar,
An itibariyle uye oldum KK ya ki basima anlatacagim olay gelmemis olsa hala pasif takipciydim...11 yillik evliyim, Amerika'da yasiyoruz ve esim burda oldukca yuksek kariyer sahibi biri, TR ye yazlari gelirim,esim cogunluk burda kalir,varsa toplantiya gelir o da max 1 hafta.Tr bazli oynadigi bir oyun vardi kelimelik,turnuvalarina falan katilmisti facebook uzerinden,benim Tr ye bu gidisimde turnuvadan kendinden 4 yas buyuk bir kadinla arkadas olmus,kadin icine kapanik bir tipmis oyun oynarken konusuyorlarmis falan sonra birbirlerine ailelerini falan anlatmaya baslamislar kadin buna ikimizde evliyiz konusmamiz yanlis ama kendime engel olamiyorum falan diyormus,kadin yakin zamanda annesini kaybetmis bizimki de teselli etmis guya,kadin buna canimsin demeye baslamis esim de bi mahsuru olmadigini dusundum ben de canim dedimdi diyor,tatil bitip eve dondugumde esimin telinde benim buldugum uc satirlik konusmalari (ben eve donecegim zaman temizlemis tabi esim viber i falan) bi 4 gun esi yanlis anlamasin diye oynamamismis kadin,esime ozledim demis, bizimki de ben de canim yazmis,sadece bu kadar gorebildim ve bunlari gorunce kiyameti kopardim kadinla da esimle de gunlerce tartistim,kadini asagiladim kadin surekli cok utandigini beni boyle bir duruma dusurdugu icin cok uzgun oldugunu ama sadece dertlestiklerini arkadas olduklarini soyluyordu,esim de surekli ayni seyi soyledi arkadas olmak hoslarina gitmis ki esim muhafazakardir da ayni zamanda,kadin benimle ilgili herseyi hatta kv min yazliginda kvalide ve kpederle yasadigim tartismalari,3. Cocuguma hamile oldugumu falan biliyor,esim gunlerce agladi ben seni aldatmadim diye ama hala icim icimi kemiriyor,bilemiyorum ne yasadilar,fikrinizi almak istedim.

Bir kadınla bir erkek arkadaş olur da eşinin özelini paylaşacak kadar olamaz. O kadında sizi düşürdüğü duruma üzülmüş de kendini düşürdüğü konuma utanmamış mı acaba. Aynısını sen yapsan bir oyun üzerinden hayatının detaylarını bir adamla paylaşsan eşin bunu sindirebiliyorsa ne ala. Ama yok asarım keserim sen böyle bir şey yapamazsın diyorsa ömrünün kalan kısmında kendini affettirmek için çabalayacak.
Eğer iki insan konuşurken, normal konuşurken bile eşine haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorsa orda duracak. Demek ki bir şeyler hissetmeye başlıyor ki vicdanı alarm veriyor. Kendine çeki düzen verecek. Allah yardımcınız olsun.

Merhabalar hanimlar,

Şimdi şunu düşünüyorum daha önce amerikaya gidip bir süre kalmış biri olarak. Eşinizin amacı sizi aldatmak olsa bunu çok rahat yapabilirdi hele de siz yokken. Bir de bu konuştuğu kadın çok uzak zaten ne olabilir ki zaten okyanus ötesinde değil mi ama :). Ama tabi bu şekilde konuşmuş olması canımlar cicimler pek hoş değil. Bir de şöyle düşünün insan hiç görmeyeceği ve tanımadığı birine en mahrem sırlarını anlatabilir. Mesela siz de buraya yazdınız değil mi konuşmak dertleşmek istediniz. Belki eşinizinki de bu tarz bir şeydir.

Flört ve duygusal yakınlık bazılarına göre aldatmadır bazılarına göre değil. Bence (sizin durumunuz için söylüyorum)affedilmeyecek unutulmayacak bişe değil gibi, boşuna üzülmeyin derim

Merhabalar hanimlar,

yani pek aldatma ve hoşlanma gibi durmuyor yani öyle begenecek felan aman iki dertleştik hemen aşık olduk olayına inanmıyorum.resim felan gönderilmiş mi? ama kadın ve kocanız çok yalnız burası net

bence kesinlikle bu bir aldatmadır. başka kadınlarla canım cicim özledim diye konuşmak değil evlilikte sevgililikte dahi kabul edilemez. ve erkekle kadın arkadaşlığı asla sağlam bir arkadaşlık değildir.

açık ve net bir aldatma. nasıl oluyor da bazı yazarlar aldatma olduğunu kabul edemiyor merak ediyorum.
genişlik ne kötü...

Arkadaşlık çok geniş bir kavram benim eşimin de bayan arkadaşları var ama eşimin de onların niyetini de biliyorum. Ama bazı kadınlar var ki eşim selam bile verse çılgına dönüyorum çünkü kadın kendini belli ediyor bazı insanlar yuva yıkar dikkat etmek gerek. Sizi üzmek istemem anladığım kadarıyla da hamilesiniz, eşinizin aldattığını düşünmüyorum açıkçası hatta nedendir bilmem ama konuştuğu bayanın da o düşüncede olduğunu düşünmüyorum. Ama siz yakalamasaydınız ve görüşmeleri devam etseydi muhakkak ki bir hoşlanma etkilenme olacaktı. Eşiniz de kadın da muhabbeti kapattıysa eğer siz de fazla irdelemeyin derim. Çünkü eşinizi yapmadığı bir şey için sürekli sıkarsanız kaçmayı seçecektir.

Merhabalar hanimlar,
ÇOK KÖTÜ BİR DURUM AKLINIZDAN HIC SILINMEYECEK BIR YARA DIYEBILIRIM.EGER SENI COK SEVSEYDI SEN ONA YETERLI GELSEYDIN BOYLE BIRSEY YAPMAZDI DIYE DUSUNUYRUM.NEDEN BASKA KADINLARDAN ILGI BEKLESIN KI.HEM CANIM VE OZLEDIM KELIMELERI ARAYA GIRMISSE BU KEISN BIR ALDATMADIR. BENIM KOCAM HIC BIR KADINA OZLEDIM CANIM DIYEMEZ DYE DUSUNUYORUM EVLI DEGILIM AMA .. SANAL ALEMDEN TANISMIS BI KAC KEZ GORUSMUS NE KADAR YAKIN ARKADAS OLABILIRLER KI MUTLAKA KOCANIN AKLINDAN BIRSEYLER GECMISTIR AKSI TAKDİRDE BASKA KADINLARLA KONUSMAZDI.BENIM DUSUNCELERIM BUNLAR K.BAKMAYIN.

Kadin ve adam duygusal acidan tatmin yasamislar. Oyun sitelerinde masum arkadaşlık adi altinda genc erkeklerle muhabbetin dibine vuran bir cok evli kadin tanıyorum.
Aldatma degil diyip, normal karşılayan da mide küçültme ameliyatı olmali.

Back
X