Sizce bu bir sorun mu ?

Yenibirgun08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
145
97
28
34
Merhaba kizlar. Acikcasi kafami bir kac gündür kurcaayan seyler var. Sizdende öneri almak istedim. Benim calistigim sirkette arkadaş ortami cok degisik. Bugun ordaki arkadaşlara dedim yemege cikacak misiniz. Biz daha sonra cikariz dediler. Tamam dedim ben ciktim. 2 dk sonra onlarin da yemege gittigini gordum. Ve soyle soyleyim. Kimsenin etlisine sutlusune karismam. Hatta uyum saglarim ki iş yerinde tadim kaçmasin. Ama bu yapilan sey moralimi bozdu. Tek başına ve kimsesiz öğle yemekleri yemek. Boşver takil kendi kendine diyeceksiniz de bugun cok içerledim kendimce galiba. Şimdiden yorumlariniz için teşekkur ederim :)

Bence mesafeli durup sorunun ne olduğunu anlamaya çalış. Belki ortamda yeniysen o tüzden yaklaşmıyorlardır.

Yarın onlarla beraber çık .. acele etme bekle onları ve peşlerine takıl , otur aynı masaya ..

Belki liseli gençler gibi herkese davet yollamıyorlardır ..

Yarın onlarla beraber çık .. acele etme bekle onları ve peşlerine takıl , otur aynı masaya ..

Belki liseli gençler gibi herkese davet yollamıyorlardır ..

Yani bir kere onlarla takildim. Bu aralar sanki ozellikle ogle zamani gec cikiyorlar . Ben sordugumda sen bizi bekleme modundalar. Acikcasi daha kimse kimseye bu kadar yakinlik kurmamisken boyle bir tavir beni sasirtti :/

Yaptıkları şey hoş değil ,istersen bekle biraz sonra beraber çıkarız diyebilirlerdi

Ofiste üst katta yemek yenirdi

Çıkarken kimse çağırmazdı ilk Zaman'lar

Çıktım kendim bulduğum kişiyle oturdum yedim vs

Bir süre sonra beni de tanıdılar çağırdılar

Ofise yeni birisi geldiğinde en azından ilk günler çağırdım mesela hadi yemeğe çıkalım diye bazısı geldi bazısı gelmedi

Boş verin siz yiyin yemeğinizi çağırmayın kimseyi

Ofiste üst katta yemek yenirdi

Çıkarken kimse çağırmazdı ilk Zaman'lar

Çıktım kendim bulduğum kişiyle oturdum yedim vs

Bir süre sonra beni de tanıdılar çağırdılar

Ofise yeni birisi geldiğinde en azından ilk günler çağırdım mesela hadi yemeğe çıkalım diye bazısı geldi bazısı gelmedi

Boş verin siz yiyin yemeğinizi çağırmayın kimseyi

Bende evden getirmeye basladim. Bir suredir boyle yapiyorum. Ofiste kendim yiyorum. Bende aslinda cagiririm hep beraber yemek yiyelim diye. Aslinda ben kac kere onlara gidip soylememe ragmen tavirlari uzucu oldu. Tek basina yemek yemege alismak gerekiyor galiba :/

Bende evden getirmeye basladim. Bir suredir boyle yapiyorum. Ofiste kendim yiyorum. Bende aslinda cagiririm hep beraber yemek yiyelim diye. Aslinda ben kac kere onlara gidip soylememe ragmen tavirlari uzucu oldu. Tek basina yemek yemege alismak gerekiyor galiba :/

Sonradan giden sensin onlar çağırmalı

Oturup güzelce ye sen yemeğini

Back
X