Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gmz :];2373213 .!.:bence de biraz daha kavis verilebilir ve burun ucundaki sivrilip birazcık daha yumuşatılabilira.s.
Gmz :];2373239 .!.:![]()
bunu ben yaptım photoshopla mesela böyle olsa daha mı güzel olur sanki bilemiyorumm ama biraz bana sivri geldi sana yapılan tasarım:sm_confused:
Çok güzel şekerim senin burnun mu bu? estetikse bir keç bir şey soracam sana fisfisfis
tşk.ederim.ameliyat olmadım ama olmak istiyorum..bu bana yapılan tasarım...
Profilden bakınca güzel duruyor..
Ama önden bakınca nasıl acaba?
bu sadece bana yapılan bir tasarım...henüz yaptırmadım..fikirlerinizi öğrenmek istedim..
ben barış çakıra ameliyat olmayı düşünüyorum..senin düşündüğün bir doktor varmı acaba?bende photoshop programı indirmeye çalıştım ama olmadı...sen nasıl indirdin.yardımcı olursan sevinirim.....Gmz :];2373572 .!.:bende estetik olmak istiorum da kendi resimlerim üzerinde oynama yapmak için photoshop programı indirmiştim,onunla yaptımm..gerçi herkesin zevki farklıdır kimisi daha sivri sever,ama ben daha yuvarlak hafif kalkık kavisli burunları daha güzel buluyorum,kime olmayı düşünüyosun bu arada sen?
Gmz :];2373239 .!.:![]()
bunu ben yaptım photoshopla mesela böyle olsa daha mı güzel olur sanki bilemiyorumm ama biraz bana sivri geldi sana yapılan tasarım:sm_confused:
kesinlikle ilk hali daha güzel, daha doğal, daha havalı şakkıdı
burun estetiği olanların 10undan 9u birbirinin tıpkısı
çok itici bana göre :icecream:
Gmz :];2377826 .!.:ben teoman doğanla yakup avşar arasında kaldım şimdilik böyle görünüyo,barış çakır la mailleştim ama yaptığı burunları biraz büyük buldum(tabi kimine göre bu tercih sebebi olabilir doğal oldugu için)ama ben doğallıktan da önemlisi yüzüme yakışan ama sadece buruna bakıldığında da güzel duran bir burun istiyorum:sm_confused: benim photoshop programımın ismi "photo toolkit" buarada..
Gmz :];2379176 .!.:evet doğru yakup avşarın bana yolladıgı resimdede burnum baya küçülmüştü hokka die tabir edilecek türdendi ama şekil kalkıklık ve kavis açısından orantılı buldumm.teoman bey de görüşmeye gitmeden hiçbir bilgi vermiyo mail attım ama cevap yok:sm_confused: