Sizce Bu Burun Nasil?

sinemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
58
0
86
İstanbul
yyyypl0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Gmz :];2373213 .!.:
bence de biraz daha kavis verilebilir ve burun ucundaki sivrilip birazcık daha yumuşatılabilira.s.

aynı şeyi bende düşündüm...biraz daha kavisli olursa daha iyi olur bencede...şimdi sizden duyunca daha emin oldum....

Gmz :];2373239 .!.:
yyyypl0modifiedvh1.jpg

bunu ben yaptım photoshopla mesela böyle olsa daha mı güzel olur sanki bilemiyorumm ama biraz bana sivri geldi sana yapılan tasarım:sm_confused:

ya saol ya benim gözüme daha hoş göründü bu tasarım...kesinlikle dikkate alıcam...
nasıl yaptın çok merak ettim....

Bence biraz daha kavis verilebilirse daha güzel olur canım.Farklı doktorlardan tasarımlar iste ve ona göre değerlendirme yaparsan içine daha çok siner.

mesaj kayması olduğunundan , konunun düzeni için aşağıdaki mesaları sildim , anlayışınız için teşekkür ederim a.s.

Çok güzel şekerim senin burnun mu bu? estetikse bir keç bir şey soracam sana fisfisfis

tşk.ederim.ameliyat olmadım ama olmak istiyorum..bu bana yapılan tasarım...

Profilden bakınca güzel duruyor..
Ama önden bakınca nasıl acaba?

bu sadece bana yapılan bir tasarım...henüz yaptırmadım..fikirlerinizi öğrenmek istedim..

Gmz :];2373572 .!.:
bende estetik olmak istiorum da kendi resimlerim üzerinde oynama yapmak için photoshop programı indirmiştim,onunla yaptımm..gerçi herkesin zevki farklıdır kimisi daha sivri sever,ama ben daha yuvarlak hafif kalkık kavisli burunları daha güzel buluyorum,kime olmayı düşünüyosun bu arada sen?
ben barış çakıra ameliyat olmayı düşünüyorum..senin düşündüğün bir doktor varmı acaba?bende photoshop programı indirmeye çalıştım ama olmadı...sen nasıl indirdin.yardımcı olursan sevinirim.....

Şimdi biz yandan bakarak yorum yapıyoruz ve yüzün tamamını görmüyoruz. belki arkadaşın yüzü ovaldir. Bilirsinizki hokka gibi burunda surata sonradan oturtulmuş gibi olur ve esnetik olduğunu bağıra .ağıra söler. yani doktor yaptıysa eger uygulamayı sana bence göz ağız çene açına göre yapmıştır. buradan suratının tamamını görmeden biraz daha kavisli olsun öyle olsun böyle olsun demek saçmalık bence

Gmz :];2373239 .!.:
yyyypl0modifiedvh1.jpg

bunu ben yaptım photoshopla mesela böyle olsa daha mı güzel olur sanki bilemiyorumm ama biraz bana sivri geldi sana yapılan tasarım:sm_confused:

kesinlikle ilk hali daha güzel, daha doğal, daha havalı şakkıdı
burun estetiği olanların 10undan 9u birbirinin tıpkısı
çok itici bana göre :icecream:

kesinlikle ilk hali daha güzel, daha doğal, daha havalı şakkıdı
burun estetiği olanların 10undan 9u birbirinin tıpkısı
çok itici bana göre :icecream:

sana katılıyorum , ilk hali daha hoş ama ben biraz daha kavisli ve ucu daha belirgin burunları daha çok beğeniyorum

Bence de 1.tasarım daha hoş.Diğerinin estetik olduğu daha belli.Ne kadar oyuk olursa doğallıktan o kadar uzaklaşır.Oyukluğu arttırdıkça burun ucunu da o oranda kaldırman gerekecek. Burun ucu çok daha kalkık olan burun yine yapay duracaktır.Sadece görünümü düşünme ,elbette burnun oyuldukça nefes alman zorlaşacaktır.Sağlığını da düşünmen gerekir.Bunlar dr mun bana anlattığı şeyler.sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Gmz :];2377826 .!.:
ben teoman doğanla yakup avşar arasında kaldım şimdilik böyle görünüyo,barış çakır la mailleştim ama yaptığı burunları biraz büyük buldum(tabi kimine göre bu tercih sebebi olabilir doğal oldugu için)ama ben doğallıktan da önemlisi yüzüme yakışan ama sadece buruna bakıldığında da güzel duran bir burun istiyorum:sm_confused: benim photoshop programımın ismi "photo toolkit" buarada..

ben yakup avşara resmimle beraber mail atmıştım..kendisi resmimi düzenleyip yollamış.açıkçası ben beğenmedim..çünkü bariz şekilde yapaydı.

Gmz :];2379176 .!.:
evet doğru yakup avşarın bana yolladıgı resimdede burnum baya küçülmüştü hokka die tabir edilecek türdendi ama şekil kalkıklık ve kavis açısından orantılı buldumm.teoman bey de görüşmeye gitmeden hiçbir bilgi vermiyo mail attım ama cevap yok:sm_confused:

teoman beyle ilgili burda bir iki kişiden olumsuz şeyler okuduğumu hatırlıyorum.bu yüzden onu ilk başta elemiştim ben.tabi yine görüşmekte fayda var...

bende karakteristik burunları seviyorum.kuş burnu gibi yapılan estetikler pek hoş değil ve özelliksiz zaten.,ilk gösterdiğin burun tasarımın çok hoş.okka gibi valla pek havalı duruyor.

sakınn sakın sakıınnn derim ikinci burun estetik hatası gibi duruyor kesinlikle. birinci resimdeki ise yine kesinlikle çok doğal eğer ameliyat sonrası birinci resimin aynı olursa inan bana kimse estetik oludğunu anlamaz ama şöyle de bir durum var ben olsaydım çok büyük bir burnum ya da kemerli bir burnum varsa kesinlikle birinci resimdekini yaptırırdım. ama eğer zaten çok hafif bi kemik çıkıntısı var da onu törpületmek ya da minyon bi yüzüm ve çıkık bir çenem varsa onlara uydurmak istiyorsam o zaman evet kemik kısmını biraz daha oyuklaştırmak güzel olurdu. fakat ne olursa olsun ikinci resim kesinlikle estetik ameliyat hatası gibi duruyor çok bariz yapay. benden söylemesi. ayrıca teoman doğanla ben yüzyüze görüştüm hatta birlikte bilgisayar üzerinde burnumda oynama yaptık ve ortak karar kıldığımız da ki bu ilk resimdekine çok benziyo sadec törpü olacak. inan ilk resim çok doğal.

kesinlikle iilk resim daha güzel...doğal olanı seçin derim bende....eğer estetik yaptırdığım belli olsun diosanız klasik oyuk burunlardan ayptırın ama bence hiç yaptırmamış gibi görünmesi daha güsel ;) ayrıca ben 1 yıl önce yaptırdım arkadaslar...resim isteyene yollayabilirim özel msg atarsaa...forumlardan takip edemiyorumda çok yazılanları

bence 2. olan daha güsel duruyo diğerinden 1.de burun delikleri biras daha açık duruyo ve kötü görünüyo benim fikrim bu tabi :))

Back
X