• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu çanta nasıl ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Uzun zamandır çanta arayışı içindeyim. Geçen gün internette bu çantayı gördüm sizce 18 yaşındaki bir kız için nasıl ? Tam istediğim gibi değil ama idare eder heralde. :8: Hangisini önerirsiniz ? :26: Gri olan kot, siyah olan deri sanırım.

$9611877800_1_1_3.webp
$9611877802_1_1_1.webp
$9611877802_2_1_3.webp

Son düzenleme:
Bende 18 yaşındayım böyle çantaları sevmem ama gri olan daha güzel duruyor kesinlikle...

Eğer bu tarz bir şeye ihtiyacın varsa bilemem ama bence daha hareketli, renkli bir şey bakabilirsin. 19 yaşındayım ben de. Bu tarz çantaları daha çok giyeriz 25-30'larımızda :)

Yine de bunlardan birini seç dersen gri en iyisi bence.

Deri ceketle falan düşünüyorum o yüzden bu kadar metalli çantalara bakıyordum. :31:
Günlük hayat için daha genç bir model bakacağım galiba.
Yorumlar için teşekkür ederim. :16:

Bunlar çok kadınsı cnm ben de 19 yaşındayım ama daha renkli güzel çantalar takarım abi zevk meselesş de var...bence grisi daha hoş.

Bugün gittim mağazda gördüm ay ne büyükmüş ya bunlar. :27: Ama gerçekten çok güzel. :16: hala karar veremedim. :26:

Bence çok güzel siyah olanı beğendim bide hangi marka bunlar canım ve fiyatı nedir

ben de 19 yaşındayım deri cekekim var grimsi bir renk ve gri olanı çok beğendim büyük demişsin de çok mu büyük :50: tarif etsen burda bershka yok internetten alayım diyorum da yorumun önemli..:54:

Sıradan geldi bana fazla beğenmedim ama yaşına uygun olmayan ya da takılıp gezilemeyecek bir model değil.

Yalnız alacaksan siyahını ya da koyu grisini tercih et bence çok açık renk olanı basit duruyor.

ben de 19 yaşındayım deri cekekim var grimsi bir renk ve gri olanı çok beğendim büyük demişsin de çok mu büyük :50: tarif etsen burda bershka yok internetten alayım diyorum da yorumun önemli..:54:

Imm. Plaj çantası büyüklüğünde. Yani öyle abartılacak kadar büyük değil ama standart çantalardan daha büyük kalıyor.
Dün böyle bir kombinini gördüm. Az çok anlarsın heralde büyüklüğünü. Tabi mankenin boyunu da hesaba katalım. :1:

$5230950800_2_3_3.webp

Son düzenleme:
çok sağol paylaşımın için çok büyük değil ama ben alışkın olmadığımdan baya kaba gelecek bana bu model düz turuncu bir çanta vardı mangoda onunla aynı boyut muhtemelen denedim ve çok kocaman oldu :1:

çok sağol paylaşımın için çok büyük değil ama ben alışkın olmadığımdan baya kaba gelecek bana bu model düz turuncu bir çanta vardı mangoda onunla aynı boyut muhtemelen denedim ve çok kocaman oldu :1:

Büyük çanta da lazım oluyor aslında. Elimdeki her şeyi çantaya tepen biri olarak. :27: :1:
Bu sene de şu metaller çok moda.

:16: evet güzeller de cidden
bu dediğim deri monta alsam bi de aynı çivili botlarla kombin yapsam ne güzel olur da kararsız kaldım yine :D:26:

edit: ben çivi diyorum tabi zımbalı olsun madem (:

Son düzenleme:
Ben beğendim aslında.Fiyatını bilmiyorum ama uygunsa alınabilir birşey.Bu ara zımbalı modeller çok moda , benim de gözüme çok güzel görünüyor.Altı zımbalı çantalardan istiyorum ama henüz bulamadım.:30:

Back
X