sizce bu cocuk ne ayak?

coynes

Klasik bir Yay Burcu :D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
226
121
303
İstanbul
merhaba bı cocuk vardı bu cocuk sureklı pesımdeydı benle ılgılıydı. gel zaman gıt zaman bı baktım en yakın arkadasımda cocukla ılgılı olmaya basladı ve bı gun gelıp bana sevgılı olduk dedı. neyse ben uzerıne dusmedım.
arkadaşımla bir gün oturuyorduk. arkadaşım telefonuyla sevgılısını cagrı attı ama buna cagrı atmadı gerı. ben cagrı attım ona o gece ama bana cagrı attı. benden arkadasım tkrr cagrı atmamı ıstedı bes on dakıka sonra bende attım yıne cocuk benı caldıırdı. ne ayak bu cocuk :D
ve kız arkdasımda sevgılısınden ayrıldı bu olay yuzunden.

Çağrı atmak ne alaka yao_O
ya o an kız arkadsımın sevgılısıne cagrı atacagı tuttu ne bıleyım caldırdı cevap atmadı buna.
sonra dur ben arayım bıde dedım aradım sonra benı caldırdı
sonra bı anda kız arkdsm sunu tkrr caldır dedı yıne bana cagrı bıraktı. ama kız arkdsıma donus yapmadı cagrıyla.

Nasıl ya? Biz milenyumun
ergenleri çağrı atardık. 'aklimdasin' diye. Bir dakika konuşmak 2 kontürdü. Şimdi en ucuz paketi alsan yuz dakika veriyor arasaniza birbirinizi:)
Evet ya ne tatlıydı bi de eksiye inme yeni çıkmıştı kontörüm yokken mesaj atmayı denemiştim pat gitmişti aklım çıktıydı:KK70:

ya o an kız arkadsımın sevgılısıne cagrı atacagı tuttu ne bıleyım caldırdı cevap atmadı buna.
sonra dur ben arayım bıde dedım aradım sonra benı caldırdı
sonra bı anda kız arkdsm sunu tkrr caldır dedı yıne bana cagrı bıraktı. ama kız arkdsıma donus yapmadı cagrıyla.
Kız bu nasıl ilişki. Ayrıca çocuk saf değilse anlamıştır kızla yan yana olduğunuzu.

Evet ya ne tatlıydı bi de eksiye inme yeni çıkmıştı kontörüm yokken mesaj atmayı denemiştim pat gitmişti aklım çıktıydı:KK70:
Biz bir algoritma yapmıştık. 3 kesik çağrı 'seni dusunuyorum' falandı. Özenle saya saya caldirirdik. Ey gidi günler...
Ama konu çok garip. Sevgilim beni çaldırsa 'konturu yoktur herhalde' der ararım. Yetmedi aynı zamanda arkadaşı da beni çaldırsa 'herhalde acil birşey var' diye paniklerim.
Adam tutmuş çağrı atmiş:bicak:

Yanarlı dönerli meyve tabağı diyorum
ne manyak erkekler var işte :D

Su telefonlariniza TL filan yukleyip dogru durust arama yaparsaniz ne oldugunu konusabilirsiniz belki...
Cagri atti kesin aşık diyorsan, cocuk herkese yüz veren biri cok belli... Arkadasina karşi egon okşandiysa bosuna yanii...
bu ego oksanması olayı degıl kı. oyle bı egosal savasımız yok. egosal seylerım olsa anlayıs gostermezdım. atıl kurtluk yapardım. ben ne oldugunu anlamadım bıle. oyuzden soruyorum zaten.
hepımızın telı faturalı o an oyle gelıştı olaylar yoksa ergence cagrı cılgınlıgına gırmedık.
cocuk herkese yuz veren bırı degıl sadece yakın arkadasım gecmıstı bana olan ılgısını bılıyordu bu sahne yasanınca kız apar topar cocuktan ayrıldı ben zaten bı sey yapsaydım benle de arkadaslıgı bıtırırdı.

ne manyak erkekler var işte :KK70:

bu ego oksanması olayı degıl kı. oyle bı egosal savasımız yok. egosal seylerım olsa anlayıs gostermezdım. atıl kurtluk yapardım. ben ne oldugunu anlamadım bıle. oyuzden soruyorum zaten.
hepımızın telı faturalı o an oyle gelıştı olaylar yoksa ergence cagrı cılgınlıgına gırmedık.
cocuk herkese yuz veren bırı degıl sadece yakın arkadasım gecmıstı bana olan ılgısını bılıyordu bu sahne yasanınca kız apar topar cocuktan ayrıldı ben zaten bı sey yapsaydım benle de arkadaslıgı bıtırırdı.

Aralarini siz bozdunuz demedim zaten ama bu cagri olayina neden arkadasinizin tepki verdigini, neden ayrildigini anlamadiginizi ve sirf bu yuzden konu actiginizi sanmiyorum, hosunuza da gitmis gibi gordum gayet. :KK70:

X kisiyle ilgileniyorken, Y kisisine gonlu kayan, sonra Y ile birlikteyken yine X ile ilgilenen biri oldukca tutarsiz.

Kız bu nasıl ilişki. Ayrıca çocuk saf değilse anlamıştır kızla yan yana olduğunuzu.
gayet saf anlamadı :D cocugu gectım bende bıle jeton dusmedı o an.
olaylar tamamen tesaduf eserı oldu olcak varmıs artık.
yıl kaç olursa olsun ınsanlar bırbırıne cagrı atabılır o an eglencesıne. kı eglencesıneydı sanırım atmasındakı sebep arkadasımın. cunku evdeydık ıkımızın aılelerımız bızleydı konusamazdık da yakalanırdık.

Biz bir algoritma yapmıştık. 3 kesik çağrı 'seni dusunuyorum' falandı. Özenle saya saya caldirirdik. Ey gidi günler...
Ama konu çok garip. Sevgilim beni çaldırsa 'konturu yoktur herhalde' der ararım. Yetmedi aynı zamanda arkadaşı da beni çaldırsa 'herhalde acil birşey var' diye paniklerim.
Adam tutmuş çağrı atmiş:bicak:
Off bir de karşı taraf yanlışlıkla açıp kapatırdı, o anlık açmaya rağmen kontör düşerdi. Ne zor günler geçirdik azizim, mesajlar iki mesaj olmasın diye yarım yamalak yazardık. Şimdiki gençler çok şanslı :D

Off bir de karşı taraf yanlışlıkla açıp kapatırdı, o anlık açmaya rağmen kontör düşerdi. Ne zor günler geçirdik azizim, mesajlar iki mesaj olmasın diye yarım yamalak yazardık. Şimdiki gençler çok şanslı :KK70:
Ahhaha aynen ya. Mesela i gclr hytm bn yatyrm yrn grsrz öptm ahah çok uzun olursa multimedya mesajına dönüşürdü filan:cry: duygulandım

Ahhaha aynen ya. Mesela i gclr hytm bn yatyrm yrn grsrz öptm ahah çok uzun olursa multimedya mesajına dönüşürdü filan:cry: duygulandım
Karşı taraf çağrı atardı, kontör olmadığı için geri çaldıramazdık. Neyse ki sonradan kontör transferi çıkmıştı da üç beş atıyorduk kendimize :D

Bir de bilmemkaç kontöre ekran resmi, polifonik melodi falan indirirdik. Off ağır şartlarda ergenlik yaşamışız üzüldüm kendimize gece gece.

Back
X