• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu durum normal mi?

yok artık...

canım sen kaç yaşındasın gerçekten?

çocuga gördüğü rüyalar yüzünden niye küsüyosun?

senle yapamıyo, başka biriyle de yapamıyo , bi şekilde halletmesi gerelkiyo bu kadar basit ve doğal.

sen kendinle kıyaslama. erkekler farklı bu konuda. bence önce bunu düşün.

Bu yüzden mi canınız yanıyo.İnanamıyorum size.
Her erkekte olağan şeyler.
Siz kaç yaşındasınız çok merak ettim.
Bence biraz olgunlaştıktan sonra nişanlanın :26:

Güzelim bu hem erkeğe hem kadına olan şeyler, normal. Sonuçta bünyenin deşarj olması lazım.
Ben nişanlının rüyalarına bakış açına çok şaşırdım. Şimdi sen ondan başkasını rüyanda görmüyorsun demişsin. Ya başka birini görürsen?? O zaman ne olacak??

20 yaşındayım ben anlatamadım galiba sanki herkes beni yanlış anlıyo..

çok abartmışsın olayı canım ya:10:adam rüyasını nasıl engellesin bunun için küsülür mü? gerçek birşey olsa tamam da rüyasına da hükmedemezsin :30:

20 yaşındayım ben anlatamadım galiba sanki herkes beni yanlış anlıyo..

Hayır kuşum yanlış anlamıyoruz. Başlıkta, sizce bu durum normal mi demişsin. Biz de evet normal, böyle şeylerden kendine de nişanlını da hayatı zindan etme diyoruz.
Senin bekleyip bizim söylemediğimiz bir şey mi var?

haha çok güldüm ya gece gece.olabilir böyle durumlar bende bi kere Kıvanç Tatlıtuğ'u görmüştüm:1:

O bi erkek farkında mısın, ayrıca onara kadın bile değil şeytan demiş, o doğal bi ihtiyaç ben yapmak zorunda diye biliyorum. Şimdi onun gönlünü almaya çalış bence

bence az bile yapmışsın ya öyle şey mi olur ne demek rüyamda böyle bir şey oluyor demesi... bence komple cinsel organlar unutulmalı yok sayılmalı, bebek yapılacağı zaman da en kısa sürede yapılıp bir daha hatırlanmamalı bu olay... bence çok yanlış ve kırıcı olmuş. ben de sözlüyüm şu an, kesin konuştum aramızda böyle bir şey evlenince dahi olmayacak kendini hazırla dedim.

bence az bile yapmışsın ya öyle şey mi olur ne demek rüyamda böyle bir şey oluyor demesi... bence komple cinsel organlar unutulmalı yok sayılmalı, bebek yapılacağı zaman da en kısa sürede yapılıp bir daha hatırlanmamalı bu olay... bence çok yanlış ve kırıcı olmuş. ben de sözlüyüm şu an, kesin konuştum aramızda böyle bir şey evlenince dahi olmayacak kendini hazırla dedim.

Süpersin :1: :1:

ozaman nisanlin suan ne yapiyor merak ediyorum.. düz tavanami tirmaniyor acaba kendisi..:9:

kop-tum ::9: Bence konu sahibi arkadaş çok saf ve iyi niyetli, biraz da bu konularda tutucu anladığım kadarıyla rüyaya bile bozulmuş.- Ayrıca sadece seninle ilişkiye girecek bir insanla nişanlısın bu kaç bayana nasip bu devirde. Tüm bunları düşününce normal olmayan bir sen kalıyorsun geriye :) Nişanlın gayet normal. 8 senedir tanıyomuşsun onu yani hiç seninle birlikte olmak istemedi mi?bu da İlginç geldi bana. bence kıymetini bil ve özür dile hatalısın.

Son düzenleme:
kop-tum ::9: Bence konu sahibi arkadaş çok saf ve iyi niyetli, biraz da bu konularda tutucu anladığım kadarıyla rüyaya bile bozulmuş.- Ayrıca sadece seninle ilişkiye girecek bir insanla nişanlısın bu kaç bayana nasip bu devirde. Tüm bunları düşününce normal olmayan bir sen kalıyorsun geriye :) Nişanlın gayet normal. 8 senedir tanıyomuşsun onu yani hiç seninle birlikte olmak istemedi mi?bu da İlginç geldi bana. bence kıymetini bil ve özür dile hatalısın.

istedi ama ben istemedim evlenene kadar bekle o gün bizim için çok özel olucak dedim tamam dedi

Back
X